Söndag...

Somna som en stock när jag kom hem inatt...helt slut...gick upp igen vid halv elva tiden och drog iväg till gymmet trots huvudvärk...Jag hade bestämt igår att jag skulle träna idag så jag kunde inte hoppa över det...sen hem å duscha och vidare till mamma. Köpte jätte fina blommor på vägen och så hade jag och bror satt in en mors dag annons i NA (nerikes allehanda).

Följde med mammai å handla till middagen det blir potatissallad och rostbiff. Bakade även en rabarberpaj som vi ska käka efter maten:)

Sitter å bloggar framför tv:n nu med brorsans datorn och inser hur himlans skönt det är att kunna sitta vart som helst med datorn! Vi måste fixa vårat mobila eller trådlöst bredband...vi köpte ett men de var sååååååååå segt så man blev tokig...men ska ringa å klaga å se vad de säger...men men vore ju toppen att sitta ute på ballkongen hemma å blogga....och läsa bloggar oxå för den delen!;)

Ikväll kommer Danne hem! mysigt, men det har varit lite skönt att vara själv oxå...jag hade ju hela sängen för mig själv med alla kuddar och allt! men visst är det bättre att krama på Danne!
Elitloppsfinalen går kl 17 sen ska dem åka hem....jag hoppas Triton Sund vinner....heja heja! Danne skulle spela på den åt mig...så tänk om jag vinner pengar fast jag inte ens är där...hihi....:)

Ska även kolla lite på fotbollen med brosan sen...Halmstad- Ösk....heja ÖSK!

Nee nu ska jag käka mat ute i solen! Hoppas ni har en bra Söndag!

KRAMAR!



Toppen!

Gårdagen blev så himlans toppen! gudars vad jag njöt! det var precis som förr när vi alla bodde hemma och träffades varje dag! Tycker så mycket om er!!! Vi grillade gott kött, drack vin, körde kubb och satt ute till sent! Det var toppen! Kom hem vid 02.30 å då var det skönt att sova kan jag säga.... :) 

Lördag idag och jag är iaf uppe, men skallen lever sitt egna lilla liv...hehe...ska hoppa in i duchen å sen en sväng hem till mamma å njuta av solen innan de bär av till Vintrosa. Dannes pappa fyller år idag GRATTIS KENTH! så jag ska dit en sväng och fika å ha det trevligt. Tråkigt att inte baby är hemma bara...

Ikväll blir det middag hos mamma och sen umgås med "gänget" från igår igen... :) Dock inte lika sent skulle jag tro...jag börjar bli gammal å orkar inte med sånt här flera dagar i rad;) 

Hoppas ni får en underbar lördag i detta fina väder!!!

KRAM



Fredag= helg...

Imorse ringde Dannes kl vid 7 tiden och sen dess har jag oxå varit vaken....Vid tio tiden kom Dannes kompisar för att hämta honom och sen skulle de vidare mot deras årliga tradition...nämligen sthlm och Elitloppshelgen...(trav för er som inte vet). Så nu är jag själv hela helgen..trist! men lite skönt...kan ju sova precis hur jag vill i sängen!:)

För min del ser dagen/kvällen ut som följer...idag började jag dagen (efter att Danne hade åkt) med att skriva klart examinationen och fixa inför redovisningen tillsammans med Kristin:) Nu har vi gjort det sista arbetet tillsammans för alltid....trist. Bara redovisningen kvar sen är det sommarlov!!!!:)

Drog upp på stan en vända sen för att lämna in min timmrapport och fixa lite små grejer, sen tränat och nu sitter jag här:) Ska läsa lite bloggar och sen göra mig i ordning för kvällens grillfest! ska bli jätte kul å mysigt att träffa några av mina älsta vänner! Ska som sagt grilla och dricka lite vin å bara ha det super bra!

Hoppas att ni har en bra dag i detta underbara väder!

KRAM


Onsdag...

Uscha vad jag är seg på morgonen nu för tiden...ingen lust att gå upp alls...men upp va ja ju tvungen att gå så in i duschen, på med kläder och i med lite frukost sen cykla jag iväg till jobb nr 1....Det tog sin lilla tid att ta sig dit idag, då det blåste så jag vet inte vad...världens motvind och jag va på väg ner i diket flera gånger...

Jobbade i 3:an idag:) De hade cykeldag så alla hade med sig sin cykel och så fick de åka runt på olika stationer med cykeln. Någon bana som de skulle köra, tipspromenad, och info (nån kille från trafik....nånting va där) och så min å Kajs station cykelkontrollen....haha jag den minst teckniska människan som finns skulle studera barnens cyklar...vilket skämt tänkte jag...men de gick bra. Vi kollade handbromsar, lysen, reflexer, kedja och lite annat å va cykel bra så fick de ett klistermärke att sätta på som det stod " Säker cykel" på. De va några som inte hade varken bromsar eller lysen...hur tänker man som förälder då? vill man inte att barnen ska cykla på en säker cykel? Hur som de som inte fick klistermärke idag får fixa det vi påpekade och sen visa upp igen å får förhoppningsvis ett märke då:) Vi hade då inte hittat på reglerna själva utan dem va från han killen som va där å hade infon...

Strax efter tolv slutade jag och då var det dags för nästa jobb. Ledsagar jobbet....vi gick en sväng på stan och så följde jag med henne när hon käkade lunch. Nu är jag hemma å är trött å har ont i skallen...funderar på att vila en stund innan ja sätter igång å läser....eller "läser".....

Ikväll ska vi bara vara hemma...ska iofs tvätta...men annars lugnt...hoppas allt är bra med er...???
Kram


Det blåser en del här idag....
Bild: Na.se

Tisdag...

Vaknade inte förän kl ringde imorse, första gången på länge....Tog bilen till universitet för en ganska trist föreläsning och en okey film. Sen blev det en tur till marieberg och där blev det en ny kjol och ett linne. Vid fem hämta jag Danne i Hallsberg och sen åkte vi på husvisning....Jag är kär....jag vill flytta...och jag hoppas att vi kan få lån fast jag pluggar...

Huset var helt underbat! precis så vill ja bo! Håll alla tummar ni har....

Kram

Måndag igen..

Upp och hoppa vid kvart över sju, in i duschen, på med kläder och smink och så iväg.....Träffade Kristin som vanligt borta vid sjukhuset och vi trampade vidare mot univ. Väl där träffa vi resten av "gänget" dvs Lottis, Fatima och Ulrika för lite förseminarie....men hade vi motivation eller...NEPP! vi har redan gått på sommarlov..vi behöver ny energi, nytt bränsle och mer ork! Inget mer plugg nu tack....

Efter seminariet åkte jag och kristin hem till henne för att skriva klart examinationen, och klara blev vi:) super skönt! Nu ska vi bara kolla igenom det och fixa det sista innan redovisningen, detta fixas på fredag!

Nu har jag suttit här vid datorn i 2 timmar och läst...(och kollat massa på internet) och nu ska jag snart iväg och käka och dricka lite vin med mamma! :) MYS! ska sitta på Harry´s uteservering.

Hoppas allt är bra med er! Nu lägger ja ner plugget för idag!

Kram!


Söndag...

Sov ganska länge imorse, kände att jag behövde det. Gjorde mig i ordning för att åka på " Mary Kay" party hos Christin.Det är typ som ljusparty fast med hudprodukter. Det var helt okey, kul att få lära sig nya saker om inte annat. Dock är det ganska dyra grejer som en fattig student inte har råd med...men som sagt kul att lära sig.

Funderar på att ha ett party själv, måste bara kolla om det finns intresse för att komma....Man får prova på olika produkter och lite sånt där...:)

Vid halv fyra kom Danne och hämta mig och vi åkte vidare till Marieberg och Ikea. Hittade dock inget speciellt...lite "bra att ha" burkar på ikea och Danne köpte nya skor på marieberg. Nu ikväll har jag fixat spagetti och köttfärsås, så nu finns det matlådor för den kommande veckan....

Fyra gånger till måste jag åka till Universitet innan det är dags för sommarlov! 4 gånger bara...hoppas de går fort...våra seminarier är ganska sega....eller väldigt sega...

Nee nu ska ja kolla på tv ett tag till innan det är dags att sova....Hoppas allt är bra med er!?
KRAM




Mary Kay produkter...

Kväll...

Känner mig lite ledsen och ensam ikväll.....


Trött...

Känner mig trött på mig själv, på livet, på allt....Just nu behöver jag nått att se fram emot något som JAG tycker är roligt....Hade sett fram emot en liten utflykt idag, inget märkvärdigt bara ta med lite fika och åka iväg en sväng...
Men så blev det tyvärr inte....Dagen spenderades på gymmet och sen blev det en cykeltur oxå i det fina vädret:) det var skönt!

Nu har jag precis käkat lite grann..men är fortfarande hungrig...får se om godiset får dämpa den känslan...
ska lägga mig i soffan nu och titta på Babben och Co och sen Hundtricket...har sett den förut men den är ganska bra och i brist på annat funkar den bra.

Snälla, snälla, snälla hjälp mig att förstå....


Piss Lördag...

Hoppas att er Lördag är mycket mycket bättre än min!!!


Ett tag sen sist...

Nu är jag tillbaka:) frisk och kry från förkylningen. Idag är det konstigt nog Fredag igen och dags för en ny helg!

Veckan har varit ganska lugn, men jobb och plugg. Idag har jag och kristin skrivit på examinationen och kommit riktigt långt! Vi är ett bra team så är det bara:) Har lite kvar som vi ska fixa till på Måndag.

Vaknade imorse av att regnet öste ner, men nu börjar det skina upp lite grann lagom till fotbollen ikväll. Forward- Karlslund på trängen....följer nog med om det inte regnar....imorrn planerar jag en utflykt med Danne...vet dock inte riktigt vart vi ska...känner bara att jag behöver göra nått roligt. Nått som piggar upp lite....

Just nu roar jag mig med att kolla på tigrarna på kolmården genom Webbkameran....kul va....hmmm brist på annat. ska ner till tvättstugan om en timme...får hitta på nått skoj fram tills dess....

Det har inte hänt så mycket under de här dagarna, så det finns inte så mycket att skriva om....ingen av er som har ett fint hus till salu?

Nee i brist på fantasi så slutar jag här...hoppas allt är bra med er!?

KRAM

Lördag!

Veckan har mest varit sjukt, men nu börjar både jag ocg Danne må bättre:) I torsdags gick jag iaf vårruset med plugg-tjejerna och fika i gröngräset...det var ganska kallt! vill ha värme på kvällarna oxå så man kan sitta ute länge länge...
Igår kväll var vi hos mamma och käka god mat och firade bror som fyllde 20! Mycket trevligt var det! :)

Idag gör jag ingenting...Danne är och jobbar och ja fördriver tiden vid datorn med en tallrik hälsofil med passionssmak:) Mumsig är den!

Ikväll blir det till att laga lite mat och sen se eurovison song contest:)
Ska försöka hitta nått gott och krämigt recept på pastasallad...imorrn blir det utflykt!

KRAM

Tack!

Tack för alla fina inlägg! ni är ju för goa! Jag blev helt rörd när jag läste:) tack!

Blev hemma idag, ingen univesitet för min del...dumt så nu blir det väl rstuppgifter som vanligt...men de får väl gå det med. Imorse hade jag så där sjukt ont i magen igen så jag inte kunde ligga still...efter lite tabletter somnade jag till slut....Nee inga svar från läkarna jag är under utredning....(vad nu det betyder!?)Väntar på kallelse till mag och tarm mottagningen...

tog mig upp ur sängen vid halv tre tiden då mamma tittade förbi med lite mat...sen dess har jag legat i soffan istället. Nu sitter ja här för jag skulle skicka mail till läraren om att ja är sjuk. Sen såg jag alla fina inlägg av er så då var ja tvungen att skriva några rader till er!:)

Tack igen! nu blir jag nog frisk snabbare! fixa bort febern å illamåendet nu;)

KRAM!

Söndag...

Fortfarande sjuk...mår verkligen inte alls bra och de är först nu jag lyckats ta mig upp ur sängen....Danne skulle ha jobbat lite extra idag, men jag mådde så dåligt så jag bad honom att stanna hemma....när jag är sjuk så blir jag som ett barn, vill helst inte vara själv....

Fick kramper i magen på fm oxå, kändes som det gjorde när jag fick åka till sjukhuset så blev lite skraj...de gick dock över efter ett tag....men nu går jag på alvedon och svettas så jag är helt blöt! 

Ska ta mig en dusch sen, när Danne kommer hem från fotbollen. Jag har en förmåga att svimma i duschen när jag är sjuk så därför vill jag inte duscha när jag är hemma själv....

Hoppas allt är bra med er! Ni får stå ut ,med mina " stackars mig" inlägg nu.....;)

Sköt om er!

KRAM 

SKIT!

Idag mår jag om möjligt ännu sämre än igår, huvudet och öronen känns som de ska exblodera och ryggen och benen känns mer som spagetti än ben....jag ligger under mitt duntäcke med 2 lager kläder men fryser ändå....jag gissar att febern är ett faktum....

Så idag har ja mest legat i sängen, sovit och tittat ut genom fönstret...och däremellan extremt många nysattaker.....
Nu väntar jag på Danne ska gå ner å handla lite av de jag är sugen på...äppeljuice och ostbågar.....får se om han lyckas pallra sig ner innan kl 20 då dem stänger...

Hoppas att ni har en bättre lördag än mig!?

KRAM (lite på avstånd)

Helg igen..

Helg igen och regnet öser ner, jag är glad för att då kanske allergin blir lite bättre men nu har jag även åkt på lite feber och en ond kropp. Hoppas de går över tills imorrn då vi ska få fin besök:)

Jobbade i dag i min älskade 3a på Almby, gick ganska bra men de fick rita lite mer än vanligt då jag inte orkade ta massa diskussioner....(dåligt jag vet!)....Ikväll blir det väldigt väldigt lugnt ska väl kika lite på tv och fixa nått att äta...

Hoppas Danne kommer hem från jobbet snart så han kan ta hand om mig lite...Usch vilket meningslöst inlägg det blev nu...sorry!

Hoppas allt är bra med er och att ni får en bra helg! K

KRAM


Tyckte bara den va så fin...

Slut...?

Livet rusar förbi mig just nu, jag hinner inte med!

Natten till igår drömde jag en väldigt jobbig dröm som sen påverkade hela min dag. Kände mig fruktansvärt ledsen och lite arg på hur livet kan vara så orättvist! Jag saknar min pappa så mycket!

Va en sväng på sjukhuset igår oxå, träffa en jätte bra läkare! (tack gode för att de finns några bra iaf) och han pratade med mig länge och gjorde ordentliga undersökningar av min mage. Han skickade mig vidare till Mag och tarm mottagningen. Får se när man får komma dit....Känner mig orolig över magen då den aldrig blir bra...

Så är det massa plugg och jobb. Har läst boken till idag, och börjat på den till måndag, men den är fruktansvärt dålig...sen ska en till läsas till måndag. Jag jobbar idag. Imorrn och fredag ska jag vika i 3:an där jag gjorde praktik! det ska bli jätte roligt! MEN jag måste läsa på kvällarna och antagligen i helgen....nu gäller det att bita ihop och försöka hänga med....

Sköt om er! KRAM

Söndag...

Söndag = plugg imorrn....idag började jag dagen på gymmet, blev ett riktigt svettigt gympass!skönt! cyklade hem och duscha och fixade till mig lite, sen vidare till Marieberg....
Köpte en vattenflaska på Cleas Olsson som man kan ta ut en "pinne" i och lägga den i frysen..sen ner i flaskan igen så håller sig vattnet kallt längre:) och en T-shirt som jag ska skriva på till "Vårruset"

Vid halv tre åkte vi och kikade på ett hus i Marieberg, nice! men lite liten tomt kanske...får se..vi fortsätter väl leta. Sen hade vi brottom hem då Danne ville se när Fredrik körde en häst....
Ibland måste jag erkänna att det blir lite för mycket trav....

Hoppas ni har det bra idag!? Nu ska ja fixa det sista med examinationen och sen fixa lite mat...

KRAM på er!

Lördag...

Lördag idag, men de känns lite som söndag då man va ledig igår oxå....hehe igår bestod dagen av V65 på örebro travet i solen....ingen vinst för mig som vanligt...men men köpte en godis rem å käka på istället....
Kvällen tillbringades i Vintrosa med grillning:)

Idag är det återigen dags för trav...jag kan stå ut med trav 2 dagar i rad en gång om året...för det är bara första helgen i maj som det är trav i Örebro både fredag och lördag....jag har försökt att sätta ihop ett v75 system idag som ja ska spela på...MEN just nu blir det dyrt...närmare bestämt över 2000 så några hästar måste jag ta bort...hehe! Vi vet ju alla hur det kommer sluta iaf...men de kan vara lite roligt...
Ikväll blir det nog till att laga lite mat här hemma och förhoppningsvis kan vi käka ute på ballkongen! MYS!


Hoppas att ni får en bra lördag ute i värmen!

KRAM på er!

RSS 2.0