orka...

Kanske kan jag lyckas få ihop några rader här...veckorna susar förbi..äntligen fredag igen..skönt med lite ledigt...eller rättare sagt skönt med sovmorgon...

Hur är livet då...hmmm ja upp och ner skulle jag vilja säga...lilleskrutt där uppe i norr kämpar med alla mediciner och vi alla runt omkring hoppas på det bästa!!! ingen 3- åring förtjänar detta!

Min älskade bror drog ut på nya äventyr i tisdags...kommer inte hem förän den 18 juni om han inte bestämmer sig för att stanna någonstans...jorden runt är hans plan denna gång...och helt själv oxå! min tuffing till bror! just nu befinner han sig i Kina sen väntar Japan, nya zeland, australien, chicago, new york jaa jag har säkert glömt nått....hehe

Min helg tror jag blir kanoners! ikväll har ja myskväll med Danne...eller just nu sitter jag ju här...men annars:) gjorde kycklingfilé med ris å tzatsiki och glass med chokladsås till efterrätt...imorrn ska jag träffa kristin på dagen för att gå på "fest å bröllopsmässan" på slottet och en lunch på stan...å kvällen består av ost,vin och kex men Frida:) mycket bra dag som jag ser fram emot mycket!!! hur ser er helg ut????

Nu ska ja återgå till soffan...ska heja fram sverige till ett guld i curling tänkte jag:)

Hoppas allt är bra med er!? Tips på hur man blir av med hostan????
Puss puss

.........

Tårar.........





Ojojoj...

Vet inte riktigt vart jag ska börja...men ja tar det väl från början.....dagen började med ett beslut om att vara hemma från jobbet idag igen....blir så trött på mig själv och de dåliga samvetet kom så klart direkt...ont i hela kroppen, feber, genom täppt i näsan å så den där förbannade hostan....kan ju hoppas att jag blir sjuk nu och sen är de över...kanske gick ja tillbaka till jobbet för tidigt sist?

Somnade om...sen ringer mamma å väcker mig...vår älskade lilla katt som vi haft sen jag var 5 hade blivit sämre under natten..han har varit dålig ett tag men nu var de värre...eftersom han inte ätit på flera dagar å i stort sätt var de bara päls å skelett kvar av vår älskade lilla Jalle så tog vi beslutet att åka till vetrinären med honom...mamma kom å hämtade mig å kl 9.15 var vi på plats...vi fick en lååång stund tillsammans med massa tårar och massa kärlek innan han strax efter kl 10 somnade in....min älskade lilla kisse som funnits vid min sida så länge! han var alltid med mig när jag var ledsen eller mådde dåligt han var alltid med när man var glad. För mig var det först inget självklart val att vara med när han fick sprutan..MEN så gick jag igenom allt i skallen vad han gjort för mig...jag ville inte att han skulle dö själv....jag hade även ett citat i skallen som jag inte vet vart jag har läst eller hört.. men de gjorde oxå mycket till att jag ville vara med honom! " Att älska någon är att se den dö" Hoppas du sover gott nu min goding! hälsa pappa så mycket.... Massa kärlek!

Och som att detta inte vore nog så kom nästa helt sjukt jobbiga besked under eftermiddagen...Mitt lilla kusinbarn har fått en tumör i hjärnan..de är på väg till Umeå nu och jag kan bara hoppas och skicka alla mina tankar till denna super goa unge! han är 3 år.....De gör ont i mig! Tänk att dessa besked aldrig kan sluta komma till oss och vår familj och släkt....de räcker nu! lilla skrutt jag tänker på dig så det värker i hjärtat! Massa kärlek till dig oxå så klart!

Nu ska ja lägga mig igen...blir hemma imorrn oxå...ska försöka ringa till vårcentralen...känns som ena örat ska sprängas...kan vuxna få öroninflamation? Hur som hoppas ni mår bra....jag återkommer här när jag har mer kraft å lust...

Massa kärlek!

helgen

Helgen är snart slut (IGEN?) och imorrn är det dags för jobb igen! trivs så bra men på söndagarna blir de ändå lite ångest...men de går över i samma stund som ja träffar ungarna imorrn bitti!

Helgen har varit lugn och skön! I fredags kväll blev de let´s dance och god mat. Igår var jag hemma på förmiddagen å fixade och kollade på reprisen av so you think you can dance:) Danne var i karlskoga. På em var det dags för dop, de var Kristin och Fredriks lilla Felicia som döptes! lilla å lilla föresten, hon hade då växt en hel del sen jag såg henne sist! Tack För en trevlig tillställning:)

Idag då...hmm sov halv länge gjorde oss i ordning å drog på visning i Mosås..men herregud i det huset vill ja då inte bo...tyvärr blev vi besvikna..får se när de dyker upp något aktuellt nästa gång...efter titten åkte vi en sväng till farmor å fika:) och nu är vi bara hemma å slappar å väntar på att skidskytten ska börja...de blir en hel del sport nu:) skidorna är roligast. Danne ska tydligen bo i soffan varje natt i två veckor nu..så jag får väl hela sängen för mig själv..men de e lite tomt om man vaknar...eller så får ja göra som han vill å sova på den andra soffan...fattar inte hur han ska orka jobba om han ska vara uppe på nätterna...ännu mindre förstår ja inte hur ja ska orka om ja ska va vaken på nätterna...ja som behöver massa timmars sömn varje natt....:)
 

Undra om vi ska ta fram lite fika kanske..ja bakade kladdkaka igår som vi inte ens har rört än..
Puss och kram





Ps. Här blev det inget firande av alla hjärtans dag inte....


Duktig...

Har inte suttit här vid burken sen i lördags! de tycker jag är duktigt med tanke på att jag brukar vara inne och kolla massa bloggar och facebook flera gånger per dag....försöker bli av med mitt databeroende;) Men idag tyckte jag att det var dags att sätta sig en stund här iaf...

Veckan då...vad har jag gjort...jobbat och tränat:) igår em började jag känna mig illamående och trött men det har inte blivit mer av detta så hoppas de går över...kräksjukan har börjat härja lite smått på dagis nu...hoppas de inte blir värre....!!!!

Helg igen då...slutade 13.30 idag gör de var 3:e fredag! skönt! åkte å handla massa mat...shit vad ångest ja får när de blir så dyrt!!! men men de blir ju minst lika dyrt om man ska handla typ varje dag...då kanske de e bättre att storhandla....nu har ja dammsugit och ska snart ner till tvättstugan...

Igår på tv pratade de om att de finns så många bloggar och varför man bloggar....varför bloggar jag egentligen??? måste nog fundera lite mer på de...men ibland är det skönt att bara skriva av sig fast man egentligen inte har så mycket att berätta...eller vad säger ni? varför bloggar ni?

Hoppas ni har haft en bra vecka och får en bra helg! med bland annat alla hjärtans dag...firar ni detta? hur isf? puss!


Lördag

Idag åkte Danne till karlskoga för att köra häst och jag tog en sväng upp på stan...hade inte tänkt att bli långvarig där MEN gick in å hälsade på Fia när hon jobbade (återkommer om affärens namn) och blev kvar där en bra stund...säkert två timmar...hehe hittade världens finaste armband från Thomas Sabo och massa fina berlocker (stavas?) att sätta på...efter ett atg kom mamma å pelle och så fick jag armbandet och 3 berlocker i examenspresent!:) så glad!!!! mamma frågade redan när ja va klar med skolan va ja önskade mig men kom inte på ngt då..så detta var bara perfekt!!! å så kan man köpa fler berlocker och byta ut och ha den man känner för för dagen:) just nu har jag en högklackad sko, en slända och en pusselbit som de står " does it fit" på....

Nu sitter jag å väntar på att Danne ska komma hem...jag håller på med maten men han skulle kompliterings handla å ja behöver de grejerna NU! han skulle komma hem kl 18...så får väl se när han behagar att komma hem....potatisen är i ugenen å har nu varit där en halvtimme för länge..den är väl kolbitar när han kommer hem....jag är inte bitter;)
Jag hade bara sett fram emot en riktigt god middag med han ja älskar och sen massa mys och godis till melodifestivalen...men kommer han inte typ nu så blir de väl ingen mysig kväll..känner att mitt humör börjar hamna lite i obalans.....

Hoppas ni får en mysig kväll!!! imorrn ska de åkas skidor!
KRAM 

Bra där..

Ni verkar känna mig rätt bra alltså:) Älskar alla skorna..men tror de får bli ballerinorna med strass...eller stövlarna...men får se...känns lite spännande att beställa från nätet man vet ju aldrig om de passar..men de stod att de va små i storleken så då borde 36 passa....hoppas ja;)

Är hemma idag oxå...sov länge länge och sen har ja kollat på film...skönt...nu mår ja lite bättre skallen är fortfarande seg och näsan täppt men har iaf bestämt mig för att gå till jobbet imorrn...känner att jag tror att ja orkar...sen hem å vila hela kvällen:)

Idag fick ja trevlig post först fick ja ett armband som ja beställt av en kompis en silverkedja med en rosa döskalle på:) och så hade ja fått ett paket oxå! när ja öppnade de var den en sångbok för små barn..först fattade jag noll sen hittade jag ett brev från min kära Frida i Luleå! Hon tyckte att ja kunde ha användning av den på jobbet! och som vanligt har hon alldelses rätt! Tack vännen igen! blev super glad! alltid roligt med oväntade presenter!! (eller ja väntade presenter är oxå skoj;))...

Nu ska ja kolla på SATC på tv! puss och kram!

Have2have!

Hittat  en ny underbar sida på nätet..såååå grymt snygga skor!!! Take a look!!! ;)

Silversandaletter                                  Festsandaletter med silverklack
Bilden kommer från have2have.se!                              Bilden kommer från have2have.se!
Festsandaletter med strass, silver                                 Ballerinor med strass
Bilden kommer från have2have.se!                        Bilden kommer från have2have.se!





Klicka för att förstora bilden                     Klicka för att förstora bilden

 Bilden kommer från have2have.se!                        Bilden kommer från have2have.se!


Tror jag ska unna mig ett par iaf...jag säger inte vilket...vad tror ni?;)
KRAM

Denna ångest

Är hemma idag oxå...å var egentligen ganska pigg imorse de som var fel då var väl att båda ögonen var helt igen kletade så Danne fick leda mig till badrummet:) MEN Nu när jag varit uppe en stund är jag halvdöd igen....hostar, ögonen rinner och näsan är helt igen täppt!!! Och så är jag så himlans trött..
Ändå kommer denna ångest..hur ska jag göra imorrn?ska jag jobba? eller ska jag kanske stanna hemma en dag till för att verkligen bli helt bra...risken med att gå tillbaka för tidigt är ju att man kan bli sjuk igen....försöker att inte bara tänka på mig själv...barnen å de andra fröknarna kan ju oxå bli smittade plus att jag antagligen inte är någon snäll fröken om jag inte mår bra...då finns väl risken att jag blir arg lättare eller ännu värre att jag inte orkar bry mig å ta hand om dom jag är där för...

Det finns de som stannar hemma för att de har ont i en tå utan att få dåligt samvete...Jag säger inte att de e fel heller men jag får jämt dåligt samvete om jag inte befinner mig där jag vet att jag borde vara...men samtidigt så brottas jag med alla tankar i skallen...självklart vet jag att stället inte rasar ihop om inte jag är där..men bara känslan av att inte vara där ger mig ångest!!! Samtidigt är det som sagt inte ens säkert att jag skulle orka vara där om jag var där..men då skulle jag iaf vara där....

Varför är det lättare att lyssna på andra än på sig själv...fast de är iofs inte heller alltid så lätt...Både min kära mor och min kära sambo säger att jag ska vara rädd om mig och stanna hemma en dag till....MEN tänk om ja mår bättre imorrn då..och egentligen hade orkat jobba...

Jaa som ni märker har jag en del att brottas med...jag har en timme till på mig innan jag måste höra av mig till jobbet....blääääää!!!

kram

Ångest...

Har haft ångest hela helgen ang nycklarna jag glömde i fredags..tycker fortfarande att det är super klantigt gjort av mig!!!
Hur som helst har det varit en helg helt i vilandets tecken..försökt att bli frisk..och igår kväll bestämde jag mig för att åka å jobba idag...hade ont i halsen å väldigt täppt men hey det har aldrig hindrat mig förr....de hade även börjat rinna ur högra ögat men jag tänkte inte så mycket på de utan gick å la mig tidigt för att orka upp å öppna på dagis imorse...

Vaknade till vid ett tiden inatt å fick inte upp mitt öga..de gick bara inte...tog i allt jag kunde men de satt fast...gick upp å skulle kolla vad felet var och heja vad var det var (haha rolig mening) runt ögat och i ögat...tvättade rent med ljummet vatten och gick å la mig igen...vaknade en timme senare å samma sak igen.....då väckte jag Danne så han fick se...han såg ut som att han hade sett ett spöke..haha! hur som helst bestämde jag mig då för att stanna hemma idag...

Då kom nästa ångest..att behöva ringa å väcka en kollega som var tvungen att åka å öppna...det tog emot ka jag säga...så ja ställde kl på 04.55 och gick upp gjorde rent ögat och ringde till M hon svarade andra gången ja ringde...skönt att hon var så förstående och snäll! Hon skulle gå upp och åka å öppna...men som sagt så får ja dåligt samvete..ångest! känner mig så taskig..och ligger å funderar på de hur länge som helst...usch för detta dåliga samvete...samtidigt som jag vet att jag måste ta hand om mig själv...annars blir förkylningen bara värre eller så tar det ap lång tid innan den går över....Fick även höra igår att en annan kollega på min avdelning oxå är sjuk idag..så jag hoppas verkligen att allt löste sig för Stina....att de fick in vikareier.....
Nu ska ja nog titta lite på en film....har dragit fram soffan så den nästan står i tv:n..för jag kan inte ha linser nu så ja ser ingenting..använder ett par gamla glasögon men ser typ inget i dom heller....Måste ta mig i kragen å köpa nya...mina nya (som ja köpte för ett år sen) låg ju i väskan som blev stulen i turkiet i sommras...

Nu ska jag ringa till jobbet å säga att jag antagligen blir hemma imorrn oxå....lika bra att vara hemma två dagar å förhoppningsvis bli frisk än att vara hemma en, jobba en och sen bli hemma igen...kom även å tänka på mina nyckar...hoppas de har kommit till rätta så att de finns på min avdelning nu...jaja de fixar sig väl...


Hoppas allt är bra med er!?
KRAM

RSS 2.0