Söndag

Fick en kommentar om att vi var på visning:) vem undra? Hur som så jaa vi tittar lite sen får vi se vart de slutar.

Idag söndag sov vi skit länge..blev helt förvånad själv. Sen hade ja bestämt mig för att träna idag vilket ja gjorde! första gången på jag vet inte hur länge!! :) Sen hem å duscha och iväg med Danne till stan. Han skulle köpa en ny vårjacka....blev en snabbrunda sen skulle vi vidare till Calle. Lotta och lilla Axel! Det var jätte trevligt, hoppas de blir fler gånger!:) Å lilla Axel är ju hur söt som helst! är fortfarande en gnutta avis...!!!

Sen blev de en sväng till marieberg jag skulle fixa inneskor tills imorrn...men hittade inga...Imorrn börjar jag min VFU (pratik) på en skola i Örebro. Spännande...alltid spännande först dagen.

Gårdagen var trevlig:) vi käkade middag, kollade på Robinsson och spelade spel:)

Hoppas ni har haft en bra söndag!? Nu är det sommartid!!!:)
KRAM

Lördag..

vaknade vid åtta imorse....Danne bestämde sig för att åka å jobba en stund och jag åkte ut till Marieberg med Anna-lena. kikade runt lite grann hitta 2 fina tröjor och en sjal...men köpte dem ALDRIG...så är det när man ska spara pengar. Vid halv tre kom Daniel och hämta mig och så åkte vi på visning i Marieberg...Gillade den skarpt..får se vad det blir av det:) Sen åkte vi tillbaka till marieberg och Danne köpte nya skor.

Ikväll kommer Nattis och Johan hit å håller oss sällskap:) jag å Nattis hade väldigt väldigt trevligt igår, så vi tyckte vi kunde ses ikväll oxå:) MYS!

Hoppas ni har haft en bra Lördag!?

KRAM

Fredag...

Natten till idag var ingen hit! Har i stort sätt inte sovit nått...magen började göra ont å då ligger man bara å vrider och vänder å sig. Efter X antal timmar är man ganska slut och då sätter huvudvärken igång, för att man är så trött. Som sen utvecklade sig till att bli migrän värk...yes! men klockan ringde iaf som den skulle imorse dvs kl halv sju. Då var det bara att försöka ta sig upp, även om varje steg kändes som att någon slog mig i skallen....in i duschen, på med kläder och sen iväg till universitetet....

Examination idag på retorik kursen! känns fruktansvärt trist! Mitt sista tal är jag ganska nöjd med och de kändes bra att stå där framme idag. För fem veckor sen satt jag här å var skit nervös för att jag skulle läsa de här kursen..men nu sitter jag här å tycker att det lätt var den BÄSTA och ROLIGASTE kursen på hela min utbildning! Tänk vad fel man kan ha...inte minst om sig själv...trodde nämligen aldrig att ja skulle ta mig igenom detta. Men det har ja gjort nu...och jaa jag känner mig faktiskt lite stolt!:) Men det känns fruktansvärt trist att det är slut! kändes som att vi i den här klassen har gått tillsammans i evigheter fast det bara va 5 veckor. Det säger väl ganska mycket om vår gemenskap och vår stämmning. Tack till er alla som gjorde dessa fem veckor så fruktansvärt roliga!!! Kommer aldrig glömma er , detta och "penna från bangladesh".

Nu har jag sprungit upp och ner till tvättstugan och däremellan har jag sovit...sjukt trött...och handlat har jag juh oxå hunnit med. Ikväll blir det god mat och trevligt sällskap. Nattis kommer över å vi ska som sagt äta och kolla på let´s dance finalen. Danne får helt enkelt stå ut med det;)

Nej nu börjar det bli dags för tvätt igen...KRAM PÅ ER!

Typiskt...

Idag hade jag bestämt mig för att åka och träna..men efter att ha varit uppe en stund imorse så kände jag att förkylningen fortfarande inte va bra, och kroppen var trött så träningen blev inställd! Hoppa in i duschen och gjorde mig i ordning, sen kom Frida och hennes pappa och hämtade mig så åkte vi till marieberg. Kikade lite och sen åkte vi till Willys och handlade och så gick tydligen brandlarmet....men de lät inget utan de som jobbade där gick runt och sa till alla att man skulle gå ut...knas...

Nu är jag hemma ska öva lite mer på talet och skriva klart opponeringen...skulle tvätta oxå...men när ja släpat ner allt till tvättstugan så såg jag att det tydligen va imorrn jag ska tvätta...skit! jag som har tusen grejer att göra imorrn...men men....

Hoppas allt är bra med er!? Imorrn håller jag mitt sista tal...

KRAM

Tisdag

Sov en stund imorse, då ja hade svårt att sova inatt...täppt i näsan...bläää sen har ja skrivit klart mitt tal som jag ska hålla på fredag, och sen blev det en sväng på stan och lunch med Nattis:) Käkade lite sallad på la baguette.

Sen köpte jag ett par skor av henne på Dinsko och en svart jeanskjol på Gina. Nu har jag tittat lite på tv och ska kolla igenom en text tills imorrn. Mamma ska snart hämta mig så ska jag vara i ängen ikväll:) länge sen. Danne ska på nått möte på travet så han får hämta mig på vägen hem....

Nej det här vart ett tråkigt inlägg... men men...Puss och kram


DS_242896_A.tif

Trött...

Har precis kommit hem från universitetet...trött är jag men föreläsningen idag var verkligen super! han gav så många roliga och tydliga exempel som gör att man kommer minnas detta länge...:)

Förkyld är jag, men inte så pass så att man bara måste ligga i sängen. Lite av orken finns fortfarande kvar:) Idag har jag ätit nyponsoppa och en liten macka med lax....ska försöka få i mig lite mer innan kvällen. När bara magen krånglade så var jag iaf hungrig..men nu när man är förkyld oxå så känner man inte ens hunger....typiskt.

Hur som, ikväll blir det antagligen till att träffa FRIDA och NATTIS! mina tjejer! ska bli jätte roligt! frida är äntligen här från Luleå några dagar så det gäller att passa på:)

Får se när, var och hur bara..... den som lever får se....

KRAM på er!

Hemma...

Nu är vi hemma igen..å jag är sjukt trött! fattar inte hur man kan bli så trött bara av att vara ute i tre dagar i FRISKA luften, upp och ner för backar och en massa hejande! har varit väldigt roligt iaf! känns egentligen väldigt trist att vara hemma...

Börjar bli förkyld nu oxå...som att inte magen vore nog. Men en ond hals har jag och täppt i näsan. blää...nu ska det bli skönt att snart lägga mig i min egen säng! det är den ja saknar mest när jag är borta, och Katten förstås!

Hoppas att ni har haft en bra helg!?
Imorrn dags för universitet igen...hoppas ja känner mig mer taggad då...

Sköt om er! KRAM

Falun...

Sitter på hotellet i Borlänge nu....ska egentligen plugga lite...eller skriva på mitt tal, men det här var mer lockande:)
Igår var vi i Falun på den första tävlingen i skidor. Det var roligt men jag frös lite grann om tårna...tyvärr blir det inte lika kul om man fryser....Men det var en kort tävling igår..så sen blev det det en hamurgare (!!!) som ja kunde äta just då....och sen en varm dusch....Eftermiddagen bestod av lite vila på hotellet då magen gjorde ont...sen åkte vi en sväng till Kupoloen och titta lite. På kvällen blev det middag på hotellets resturang...helt okey:)men ja känner mig så dum när Danne bjuder mig på mat å jag äter så lite så det knappt syns att jag ätit nått...men han sa att det inte gjorde nått....han är snäll han min Danne!

Idag blir det tillbaka till Falun vid tolv tiden. tävlingarna börjar kl 13.15 idag..i ska in å handla lite matsäck:) mysigt att ha med sig nått ut i skogen...Ikväll blir det väl resturang besök igen..tror vi ska försöka hitta någon annan idag...fast denna stad är inte stor men nått borde det finnas!?

Nu ska jag kika lite på mitt tal och försöka göra det bättre. Hoppas ni har en bra helg!?

KRAM

Klart..

Va ett tag sen ja bloggade känns det som...(???) men iaf så har jag idag haft mitt näst sista tal, och det gick bra:) skönt att ha det gjort för jag var sjukt nervös denna gång...vilket gjorde det jobbigt! var inte alls nöjd med talet..men hur som är det över nu! och de som lyssnade tyckte det var bra :)

Sen jag kom hem har jag skrivit analysen av talet och kikat lite på det till nästa vecka. Tvättat har jag oxå hunnit med och nu ska jag snart börja packa...imorrn åker vi till Falun och kollar på skidor:) ska bli kul, det var jätte roligt förra året så hoppas det blir det nu med....det enda jag var sur över då var frukosten på hotellet...ingen hotellfrukost direkt...i år spelar det kanske ingen större roll då jag ändå inte kan äta så mycket....får ta äppeljuice och nått annat flytande:)

Ikväll ska vi åka till farmor och lämna kissen och sen vidare till mamma å fika:) har inte träffat henne på evigheter känns de som! Så det ska bli trevligt! sen hem å fortsätta packa å sova....

Hoppas allt är bra med er!? och att ni får en bra helg!
KRAM

Trött...

Usch vad jag är trött på min mage...idag känns den stor som en ballong...och så känns det som att det är massor med luft under revbenen...konstig känsla...det som håller mig uppe idag är det underbara vädret! Va ute en sväng och andades vårluft!

Va även på synkontroll, ingen större förändring sen sist..skönt det. Sen traskade jag som sagt hemåt...Nu sitter jag å har beslutsångest för vilket tal jag ska välja till Torsdag. Ett är jag mer nöjd med men de känns som det inte är så argumenterande. Det andra är argumenterande men känns inge bra...nått känns fel. Så får se vad det blir.

Nu börjar alla mina krafter ta slut så det är väl dags för en ny dos nyponsoppa. Hoppas allt är bra med er!?

KRAM

Nuärejuligen

Detta är vår vackra häst tjej:)  Eller vår å vår....mest Dannes...men jag tycker att den är lite min iaf...plus 9 andras...

Hur som fin är hon...å har världens finaste ögon. På bilden är det tränaren Fredrik som sitter i sulkyn! :)


DUMT

Just nu är jag så arg på min mage...den gör såå ont! bara för att ja åt lite lite mer mat än vad jag kunnat göra...men jag var jätte hungrig och ville verkligen få i mig...men då får man betala för det sen.....

Idag har vi varit en sväng på stadium outlet och sen en sväng till Vintrosa:) det va trevligt. Kom hem vid fem tiden..å då somnade jag i soffan...har verkligen inga krafter i kroppen alls....och nu har vi käkat lite och jaa ni vet.

Ikväll blir det väl lite tv sen en tidig kväll...

Hoppas ni har haft en bra helg??? KRAM

Igen

Kom på några saker jag ville ha sagt här...

Först och främst vill jag säga jätte GRATTIS till Calle och Lotta som i natt äntligen fick en liten kille! Är otroligt glad för er skulle och en gnutta avis! ;) Lycka till!

Och så vill jag så klart påminna om att jag vill ha kommentarer om vad ni tycker om betyg från år 3!? Skriv skriv skriv! Är så nyfiken och så vill jag så klart kunna producera ett super bra argumenterande tal:)

Idag sitter jag hemma å pluggar å filurar
... tvättar oxå...trist...

Ikväll ska vi till parkteatern å se FOOTLOSE:) ska bli jätte roligt! fick det i julklapp och nu äntligen är det dags.

Hoppas allt är bra med er!?
KRAM

Rätt svårt...

Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!

Detta är svårare än du tror?

1. Vad heter du?: Siri

2. Ett ord på fyra bokstäver: Surt

3. Flicknamn: Saga

4. Pojknamn: Simon

5. Yrke: Sångerska

6. Färg: Svart

7. Klädesplagg: Strumpor

8. Mat: Spagetti

9. Sak i badrummet: Spegel

10. Plats/stad: Stockholm

11. En orsak att vara sen: Snubblade på en sten

12. Något man skriker: Shhhiiiitttt...

13. Film: Save the last dance

14. Något man dricker: Smootie

15. Band: Starpilots

16. Djur: Snigel

17. Gatunamn: Sturegatan

18. Bil: Saab

19. Sång: Stay the night (Alcazar)

20. Aktivitet med mer än en deltagare: Simmtävling


Jag utmanar: Frida, Fatima och Carita


Hjälp mig:)

Idag har jag haft mina två tal:) det gick riktigt bra och jag är faktiskt riktigt stolt....iaf över det ena...:) över de som jag trodde skulle gå sämst...! tänk hur det kan gå:)

Hur som nästa vecka ska ja hålla ett argumenterande tal...tror jag ska prata om betyg. Betyg från årskurs 3...

JA eller NEJ?

jag vill jätte jätte gärna höra vad ni tycker och tänker! så snälla hjälp mig å skriv lite kommentarer!!!:)
Så kanske jag kan producera ett riktigt bra tal! Tack för hjälpen på förhand!

Hoppas ni haft en bra dag..? jag har analyserat mina tal idag å börjat fundera lite på nästa:)

Vi hörs! Många kommentarer hoppas jag!!

KRAM


Yes...

Igår em trodde jag allvarligt att jag var på väg in igen....men det gick över efter någon timme...var jätte hungrig så jag gick ut i köket å gjorde mig ett rån med smör på och käkade upp det illa kvickt! men men det gick visst för fort å magen satte genast igång! Men som sagt så gav de med sig efter en stund...tur att Danne kom hem då så han kunde krama lite på mig....

Senare under kvällen bokade vi äntligen(!!!) vår sommar semester! vi ska åka en vecka till Marmaris i Turkiet! bara vi två...första gången vi åker iväg själva å det ska bli sååå toppen! nu har jag verkligen något att se fram emot! den 24 Juli är det dags! :) LÄNGTAR!

Idag står det plugg plugg plugg på schemat..ska träna massa på mina tal...ska ju ev hålla två st på torsdag eftersom jag var sjuk förra veckan. Men de funkar nog bara jag tränar... :) fast först ska ja läsa klart en annan text...10 sidor kvar bara ¨så det borde gå fort...

Ringt till hyresvärden oxå..vi har stoppppppp i avloppet i köket inte så värstans trevligt! de lovade att de skulle komma å fixa det idag:)

Hoppas allt är bra med er!?
KRAM

Visa stora bilder Här ska vi bo:)

slut...

Helgen är över och jag är fortfarande hemma:) Mår dock inge vidare, men det är iaf inte sämre....nyponsoppa går bra att dricka så håller mig till det när de inte finns så mycket tid...ska jag äta mat behöver jag några timmar på mig så jag kan äta långsamt långsamt....

Har mest varit inne i helgen...va en sväng hos "farmor" i lördags å sa hej, och sen va jag å handla igår...annars varit innen och tagit det väldigt lugnt och så ha ja pluggat lite....
Idag ska jag försöka orka mig iväg till univ...vi börjar vid ett så har några timmar på mig att förbereda mig:)

Hoppas allt är bra med er!? Kram

Mina senaste dygn...

Som ni vet så har min mage varit allt annat än bra den senaste tiden...natten till tisdagen blev den ännu värre...klarade mig hemma framför toastolen och med världens kramper fram till morgonen, sen blev det ambulans in till akuten....

väl där så fick jag dropp och smärtstillande och vila i x antal timmar tills jag fick åka vidare till röntgen för att göra ultraljud...visade ingenting men hade så ont så inlagd blev jag...:( Tisdags kvällen betod av sprutor, syrgas (mot illamåendet) och massa vila. Senare fick jag sällskap på rummet av en gammal klasskompis så då vart det lite roligare iaf...så hade man någon att umgås med när mamma och Danne åkte hem...visserligen va jag inge social alls på tisdagen..men iaf...

Onsdag morgon fortfarande dropp och sprutor och en väldig smärta...på em blev det en gastroskopi...det va de värsta jag gjort tror jag...gick ner med en slang genom munnen och ner till magen..för att sen blåsa in luft å FAN vad ONT det gjorde!!! men jag överlevde det oxå....visade inte heller nått speciellt mer än att magmunnen var glapp...

Torsdag...trodde jag att jag skulle få åka hem:) men först skulle en CT- röntgen göras...jaha tänkte jag vad bra..så det blev till att dricka kontrastvätska i 2 timmar...fuck vad äckligt det var!!! fick kväljningar hela tiden efter varje klunk...ett under att det inte kom upp igen....Sen när på röntgen där maskinen hade gått sönder så jag fick lägga mig i ett vilorum en stund å vänta...sen när det väl var dags så fick jag mer kontast denna gång insprutat i blodet...man blev helt varm och det KÄNDES som man kissade på sig...vilket man så klart INTE gjorde:)

Danne kom på kvällen å vi väntade på att bilderna skulle komma så vi kunde åka hem...istället kom det in en sköterska å sa att jag skulle stanna fast hon sa inte varför...men fick iaf snällt stanna kvar när Danne fick åka hem.:(

Fredag vaknade flera gånger inatt av att det gjorde ont i magen å mådde illa..doktorn kom in vid nio tiden å berättade att de såg på röntgen att lymfkötlarna i magen var svullna..de kallades tydligen körtelbuk...och det kan göra väldigt ont och man har svårt att äta...(nehe menar ni tänkte jag!!!) hur som..så släppte dom äntligen hem mig:) men med villkoret att får jag mer ont, feber eller fortfarande inte kan äta så måste jag komma tillbaka eftersom jag då måste ha dropp....

Nu ska jag lägga mig i soffan å njuta av att jag är hemma....kan ligga och stå då går det bra men äta och sitta det går inte...får se vart det slutar:) nu är det helg iaf!!!

KRAM

shit...

Blir så himla sur!!!! fick ett presentkort på Stadium när jag fyllde:) och idag så hittade jag en skit snygg jacka på Stadium outlet på aspholmen....den satt perfekt och va bara så himlans bra! hade kostat 1400 och kostade nu 499...så kom till kassa och tog fram mitt presentkort...nepp det funkade inte på den staduim butiken....eftersom de hade blivit en outlet butik....herregud stadium som stadium eller!????

Hur som så fick jag åka hem igen utan en ny jacka...då jag inte har pengar att slänga ut just nu....jippi..så jaaa nu är jag suuurrrr!

Ska fortsätta läsa och titta lite på tv nu...Ha det gutt! KRAM

RSS 2.0