De senaste dagarna

I lördags började dagen med en sväng på marieberg och ikea. Vi köpe lite smått och gott hit hem och jag fixade lite block och grejer till plugget....köpte med oss lite mat och åkte hem å slappa en stund. kl 15 var de dags för mig att ta tåget till Hallsberg där jag och Fatima skulle förbereda för kvällens grillfest:) De gick prima och fort så vi kunde ta de lugnt och snacka en bra stund oxå:) Vid 18 tiden döck resten av gänget upp dvs Danne, Linda, Kristin, Lottis och Jonas. Vi käkade mat och kladdkaka (som förövrigt va jätte god) och pratade om allt och ingenting. Vid 01 började vi dra oss hemåt. Usch vad jag inte gillar att köra i mörkret...men de funkade de med:)

Igår Söndag så började vi dagen med att göra lassange (eller de va Danne som gjorde den) käkade lite till lunch och sen åkte vi iväg till farmor en stund. De är så mysigt att vara hos henne:)

På em drog vi oss mot Karlskoga för att hälsa på familjen Söderberg/ Magnusson. Danne fick prova på att köra häst och jag fick åka med en runda:) de va en spännande upplevelse men framförallt avslappnande. Skönt när de blåser och man bara hör ljudet från hovarna som slår mot marken...kallas de nått speciellt, eller kan man förklara de så..???hmmm...vi köpte lite mat och käkade tillsammans innan vi åkte hem. Det var som vanligt ett trevligt besök!:) Ser fram emot att träffa Carita lite utanför "gården" de ska bli kul! tack för att jag får följa med;)!

Idag då...ja då började plugget om igen...imorse innan jag skulle åka var de blandade känslor, men när jag träffade Fatima så blev jag genast mer peppad! detta kommer att bli bra och kul! ska bli roligt att skriva med dig vännen:) Dagen kändes dock låååång...hade en introduktions föreläsning på morgonen och en information om alla olika ämnen som man kan välja till C-uppsatsen på eftermiddagen. Vi har alltså idag börjat på vår sista termin på lärarprogramet!!!:) SISTA! efter detta är vi helt klara. Nu fixar vi uppsatsen galant så vi känner oss nöjda, men vi får inte glömma att ha kul under vägen!

Ikväll är jag hemma själv...har fixat lite pluggrejer...letar gamla uppsatser på nätet och laddat hem en förelsäning,även letat böcker här hemma och gjort fint i mitt block:) Ska strax käka lite rester från helgen...de blir Wokade grönsaker med äggnudlar och kyckling. Ska sätta mig i soffan nu och kolla på Vänner. Sett de tusen gånger men som sagt så tröttnar jag aldrig!

Tänkte lägga in en bild på dagens outfit men hittar inte sladden så jag kan inte lägga in bilderna på datorn...jaja de får bli en annan gång.

Hoppas allt är bra med er!?
Många kramar från mig!

Tack

De blev inte hela kristallen galan för oss ikväll...istället blev de ett väldigt mysigt resturang besök! :) Även om vi i stort sätt alltid äter tillsammans är de nått extra med att äta ute, plus att man av någon konstig anledning pratar på ett helt annat sätt...Mysigt va det! Tack älskling för maten!!!:)

Nu mår magen så där så ska lägga mig nu så jag orkar med morgondagens fest!!!;)

Puss, kram och godnatt!!!

Fredag!!!

Gick upp tidigt imorse, eller iaf tidigt för att vara mig:) Kl 10.00 befann jag och kristin oss ute på marieberg där vi mötte upp Fatima och hennes söta Viggo! :) handlade maten till vår lilla fest imorrn och sen tog vi en fika!Ja och Viggo käkade glass:) På vägen hem stannade vi på en djuraffär som hade "kattens dag" idag massa söta katter var de i butiken!!!och så va de bra med billig kattmat!

Nu ska ja käka lite lunch..blir pannkakor som blev över från igår...ikväll tror ja allt att de får bli fredagsmys och kristallen galan...

Hoppas allt är bra med er!?

KRAM

Höstkläder...

Träffen med Frida igår var mycket lyckad! kändes inte alls som de va flera år sen vi sågs! pratade på som de vore igår:) toppen tjej är vd de är!!!:)

Idag sov ja ganska länge...halv tolv va jag på plats på spahuset för att göra en pedikyr som ja fick i julklapp:) På tiden att den blev gjord...de va super skönt! speciellt massagen på fötter å ben! då slappnade jag verkligen av! Sen är jag ju ganska kittlig så när hon skulle fila så ryckte de ganska rejält i mungiporna:) haha

Vid ett tiden blev de lunch med Susanne och kicki på Hellas, satt där å prata i flera timmar...gudars vad tiden går när man har trevligt! sen blev de till att jobba en stund, vi gick en sväng på stan. Efter de träffa jag Mammi en stund då hon va tvungen att vara smakråd:) hittade en jätte fin kofta på spirit och den fanns i både grått och svart...dock i olika storlekar...ville helst ha den i grått men S va lite stort så de fick bli en XS i svart istället:) funkar bra det med!!!

Nu ska jag grädda lite pannkakor:) mums! Danne är på travet! jag har köpt en fin rosbukett till honom som en lite present på vår 4års dag!!! 4 år! skit vad fort det går!!! men de har varit 4 super fina och bra år! alla har väl sina dalar i ett förhållande men vi har klarat av dem med! Älskar dig så mycket min fina Danne!!! Puss och kram bara till dig!


Kram på er andra oxå:)


Segt!!

Seeeeeg dag! har tvättat hela morgonen..fast sov en timme mellan varje:) smart va....? Sen har ja plockat lite här hemma och nu sitter jag vid datorn...skönt att vara ledig men nu börjar ja bli taggad för hösten! På måndag är de dags igen!!!

I em ska ja en vända på stan och träffa min gammla kompis Frida! Vi har nog inte träffats på 5-6 år...å förr va vi ofta tillsammans...dansade ihop lääänge!!!
Efter de blir de pizzamys med Danne:) de gillar jag verkligen!!!de e så mysigt och nått att se fram emot!
Imorrn har de varit vi i 4 år!!!:)

Nu ska ja fixa lite "lunch" makarnoner blir de iaf! Puss och kram!

- fick mig en tankeställare idag....tåls att tänka på....KRAM


Helgen...

Konserten för ett år sen var toppen,Konserten igår kväll va minst lika bra! Coldplay ägde!!!och precis som förra gången körde de mina favorit låtar "Viva la vida" "Fix you", "Scientist" och "Speed of sound" De lämnade även scenen för att spela mitt ute bland publiken! Närmare oss på sittplats! eller sittplats och sittplats...de flesta stod faktiskt här oxå....:) Hur som är jag som sagt toknöjd med konserten! De va häftigt när de blev mörkt och Chris Martin, sångaren i Coldplay sa att alla skulle tända lampan på sina mobiler och sen gjorde alla vågen...riktigt häftigt...!Det va även ett STORT plus att de delade ut gratis skivor efter konserten! Dock ett minus att jag inte fick någon...men ja va väl inte på rätt ställe...men är glad för de som lyckades få tag på en....
Kom hem strax efter 02...va ganska seg då...:)

Idag ska vi till mamma och fira henne! Hon fyller egntligen år imorrn men de passade bättre idag! Grattis i förskott mammi! Älskar dig!

Nu ska vi snart till Marieberg å fixa en present!

KRAM





Lördag!

Äntligen lördag! magen mår så där men de struntar jag i...idag ska vi till sthlm för shopping på dagen...de vi hinner...lär inte bli så länge...hehe sen ikväll är de konsert på sthlm stadion! COLDPLAY!!!!!

Ska bli såååååååååå himlans skoj! Puss puss

Fredag...

De går verkligen fram och tillbaka detta...igår va oxå en hyfsat dag...fick i mig ett par mackor och lite fika på dagen när ja träffa Tanja! De va super trevligt att träffa  henne och vi satt å sncka i flera flera timmar:)

Kvällen blev de lite jobb.Vi va på bio...och när ja kom hem va ja tokhungrig så käka 2 tacos! MUMS! och fick inte ont alls!!!!:) Underbart! Men dessto värre blev de inatt...vaknade vid kvart över ett och va vaken till fem någongång...ont, kramper och mådde illa....så där fick ja för att ja åt ordentligen för en gångs skull.....

Idag vet ja inte riktigt hur dagen ser ut....beror på hur ja mår...just nu är ja ganska seg och mår illa...men de går förhoppningsvis över om ett tag...ska ner till sjukhuset och lämna in lite prover iaf...bara de ville sluta regna...

Hoppas ni har en jätte bra fredag!!? vad ska ni göra?

KRAMAR

Fram och tillbaka...

Igår va det en bra dag...jag mådde bra i stort sätt hela dagen...fick i mig lite mer mat än i Tisdags men fortfarande inte tillräckligt...Jag och Nattis åkte å bada..de va kallt men uppfriskande:) På kvällen va jag och Danne på visning:) De va ett jätte fint hus..och de fastnade i skallen...men så måste man tänka lite till...de ligger en bit från stan, inga bussar så då måste man ha 2 bilar...men annars va de jätte fint! Rött, gammalt, och mysigt....
Sen blev de grillning i Vintrosa..

Jag har skrivit en lisa på saker som vi verkligen vill ha när vi köper hus, så som hyfsat stor tomt, fint kök och badrum..och saker vi absolut inte vill ha som ett fööörrr stort renoveringsobjekt....hehe...men men sen har ja även kommit fram till att de e jag och Danne som ska bestämma...de e farligt att lyssna för mycket på andra...då kommer vi nog aldrig kunna flytta...

Pratade med jobbet nyss..skulle ha jobbat Måndag och Tisdag nästa vecka....men berättade situationen och vi kom fram till att de va bäst att ja stannar hemma...mest för att ja inte kan säga nu hur jag mår på måndag...de kan va en bra dag lika väl kan de va den värsta...så de får bli bra så här...va hemma och ta de lugnt en vecka till innan skolan börjar....kanske behöver ja de...

Idag ska jag träffa Tanja:) hon kommer hit, kanske går vi ut å går en sväng...iaf en liten sväng borde ja orka...sen blir de lite fika och massa snack:) Ska bli jätte trevligt!

Hoppas allt är bra med er! Vill skicka en extra hälsning till Sylvia som ja fick veta igår att du läser min blogg:) KUL!
Många kramar till er alla!


Orolig...

Om ni bara visste hur ja känner mig just nu...orolig och ledsen...japp de handlar om magen igen...mår illa konstant nu och kramperna kommer oftare och oftare....känns inte roligt alls...idag har ja fått i mig 2 hårda mackor med smör....inget mer....vill inte ens äta..lusten finns inte där när man vet hur de känns efteråt...bläää

Igår pratade jag återigen med en sköterska på medicinmottagningen...vi pratade i över en halvtimme och om de va dom själva som va ja kanske de skulle förstå...nu ska man bara vänta och vänta....å inte nog med de..hon avslutar vårt samtal med att säga " Jo Siri, det kan juh vara så att de blöder i magen, men du får ändå vänta i 2 veckor" SCHHHYYYSSST!!! När hon sa de blev man juh inte mindre rädd och orolig...De flesta av er vet hur mina senaste år har sett ut och på grund av det så kanske jag skrämmer upp mig själv mer än vad ngn annan skulle göra....förståligt eller ej vad vet jag......Hur som så känns de väldigt tungt just nu....Konstigt att de inte har några akuttider på den mottagningen och så säger de bara att blir det värre så åk till akuten...jaa men de e jobbigt när smärtan är hanterbar men fruktansvärd...vart går gränsen? när ska man åka och när ska man stanna hemma? för mig gäller de att åka när ja inte kan ligga still av smärta..vilket ja hoppas att ja slipper den här gången....men de e fortfarande sjukt jobbigt...så vad säger ni...vart går gränsen???vem ska man lyssna på? Sköterskan, min skalle eller magkänslan....???

Idag skulle ja ha följt med Danne till travet en sväng för vår häst var inne på banan..och sen skulle ja ha åkt vidare till Hallsberg och hälsat på Fatima för att snacka skit och planera uppsatsen..men de blev inget av de...ligger hemma å kolla på friidrotten och slappar......

Hoppas allt är bra med er!!!?
KRAM


helgen...

Helgen är snart slut igen.....igår va vi hemma och tvätta på dagen och sen blev det fotboll på trängen, Forward - Östersund..slutade 4-4 surt! Men men så är livet...tror inte ja ska följa med på Forwards matcher mer...har varit med de senaste 2 gångerna och på båda matcherna är det någon som blivid skadad och hämtad med ambulans....tror ja tar med mig otur......?

På kvällen gick vi på bio och såg " Sommaren med Göran" helt okey film:) rolig! Å de va juh på tiden som vi gick på bio tillsammans, de va 3,5 år sen sist!

Idag har vi varit hemma och kollat på friidrotten och jag bakade blåbärspaj:) Vid halv tre kom Calle, Lotta och lilla Axel på fika:) Mycket trevligt!!!!:) Vill oxå ha en sån där liten söt!!!:)

Nu är de snart dags för friidrott igen:) tycker de e riktigt skoj att kolla på! Hoppas allt är bra med er!?

KRAM

Ledig...

Idag har jag verkligen världens slappaste dag...sov toklänge och nu har jag precis tagit en varm och lång dusch....Fastnade vid datorn och läser alla bloggar jag följer...herregud de börjar bli många har jag precis insett...haha men de e bara roligt! Tanja jag väntar på en blogg från dig oxå! :)

Vet inte alls vad jag ska hitta på idag...ganska skönt att slippa stressa med att göra sig iordning och hinna iväg hit eller dit...ska bara slappa, måste gå ner å handla lite med de går juh fort...och sen slappa å titta på tv...Försöker övertala Danne om att gå på bio ikväll...får se hur de blir med den saken....egentligen inte kul när det är fint väder MEN herregud de känns ju redan som höst i luften! Kalla vindar så även om solen lyser så känns de kyligt....

Fick nyss veta en sak som gjorde mig besviken och ledsen....men men bara att strunta i...vad kan man göra åt saken i efterhand...de som har hänt har hänt....

Nu ska ja surfa vidare:) ha de så bra!
STOR KRAM!

Jobb

Gick upp vid 06 imorse...sov så där då magen levde sitt eget lilla liv...så Danne körde mig till jobbet:) Väl där gick det bra! Jag och Tanja slog våra kloka ihop och fixade det bra:) När jag skulle hem regnade de som tusan så på med regnkläderna och så gick jag till mammi...jag tycker det är mysigt med regnkläder...ni som gick NOS måste hålla med om att de påminner om härliga tider i skogen....och Frida, vi får styra upp en picknick i regnet nästa gång du är här...om det regnar...hehe

Nu är jag hos mammaoch ska väl snart få i mig lite mat tror jag....:)Ska kolla lite på tv...blir väl "Vänner" och "du är vad du äter" fast de e repriser...men skoj iaf...

Imorrn har ja sovmorgon! :) KRAM

Not...

Idag är det inge bra alls....Känner mig nere och orolig för min förbannade mage...Gick upp vid halv elva och ringde till sköterskan på Medicinmottagningen...pratade hur länge som helst och hon var så bra! Skulle egentligen dit i dec men nu ska ja få komma dit om ett par veckor....jag har fortfarande ont i magen fast jag inte äter gluten och nu har jag även fått tok ont under revbenet....gallan? vi får se men hon tyckte iaf att de inte lät nå bra alls så fixade fram en tid....jag blir som ni kanske förstår mer å mer orolig när man gjort så många besök där och får olika besked om vad det KAN vara varenda gång.....

Hur som nu ska ja fixa till mig lite och snart käka lite innan de e dags för jobb...jobbar med min Tanja idag med så det blir kalas!Hoppas du kan få mig på andra tankar och lite gladare humör...:)

Puss och kram på er!

Länge sen...

Tjooolahopp! Det var länge sen sist...vet knappt vad jag har gjort...jo i Lördags blev de en tripp till Kolmården...såg massa söta djur och mina älskade Tigrar:) Lejonen låg som ja skrev tidigare så klart bara och slappade...dessutom en bra bit ifrån vägen så man knappt såg dem....surt...

I Söndags var de trav igen...jag Va barnvakt till Leo...vi lekte mest Tjuv oc polis annars käka vi lite och han fick en stor glass:)

Igår var jag på Marieberg och Ikea med Kristin och Fia det va trevligt:) Köpte typ bara nta kökshanddukar...haha men de behövdes verkligen!

Idag var det dags för jobb igen...det gick bra! jobbade juh med världens bästa Tanja! Såå kul att jobba med dig vännen!!

Nu ska jag strax ut och gå med mamma..de va hundra år sen ja rörde på mig senast så vi får la se hur de går...hehe...Hoppas allt är bra med er!?

KRAMAR

Fredag...

Sov väldigt länge imorse...men det var kanske vad vi behövde!? Idag har vi visst inga planer alls...både skönt och mindre skönt..jag blir så rastlös...då går tankarna direkt till "om vi hade ett hus" så skulle de säkert finnas nått att pyssla med...glippa gräs,måla eller inreda nått rum....men men de får la vänta...

Igår var vi ute i Lanna och hälsade på...tvillingarna hade växt som sjutton och sprang runt och lekte nu:) Kul att se! och visst blir man sugen......Vi käkade lite kräftor på dagen efter vi hade varit en sväng vid brottet så grabbarna fick bada:) jag stod bara med fötterna i...det va ganska kallt...fast efter ett tag blev det riktigt skönt! På kvällen grillade vi kött och käkade min potatissallad till...mysigt. Kom dock inte hem så sent eftersom grabbarna skulle sova.

Imorrn blir det Kolmården för hela slanten. Ska dit med Carita, Fredrik och Leo, och Danne så klart:) Får se när vi kommer oss iväg och vad vi hittar på, men skoj ska det bli iaf! Speciellt Safariparken...älskar att se Lejon på så nära håll...även om de mest ligger å latar sig....

Nee undra om vi ska ta å göra nått vettigt idag eller om vi bara ska vara hemma å slappa....?

Hoppas allt är bra med er!?
KRAM

Kryddig korv...

Idag blev det en sväng på stan för att växla tillbaka lite pengar som vi hade från resan och så fixade jag lite små grejer som måste göras....skulle bland annat köpa en lika dan tröja som jag köpte innan resan men som så klart ligger i den försvunna väskan...men den va slut...TYPISKT!

Ikväll är jag hemma själv...ganska skönt faktiskt...hehe Danne är på Ösk-matchen och jag slappar framför tv:n med kryddig korv och ruccolasallad...så mumsigt ihop:)

Annars är det lugnt här...känns lite segt att vara hemma...vill bara iväg och göra massa saker...men som ni vet så kostar allt....får spara mig till Kolmården på Lördag....men en tripp till sthlm vore inte fel...lite shopping eller kanske se ngn teater...Har börjat läsa Pernilla Wahlgrens blogg och skulle vilja se den teatern hon är med i sommar...den verkar rolig..."Bruden som visste för lite" som spelas på Fjäderholmarna i Sthlm...men men...får la se vad eller om vi hittar på nått mer i sommar....synd att man inte har ett hus att pyssla med....

KRAM på er!


Söndag..

Skönt var det med en hel natt i min underbara säng...gudars vad jag tjatar om den men herregud vad skön den är...och mitt underbara duntäcke! Okej nog skrivet om det...haha idag gick jag inte upp förän vid tio tiden då Danne skulle baka Blåbärspaj:) den blev super god btw...

Åkte en sväng till Vintrosa på fm och snacka lite och sen vidare till Karlskoga till Fredrik och Carita ( eller rättare sagt Carita och Fredrik;) ) jag och Leo tog en sväng med "Primör" och Danne och Fredrik åkte en sväng med "Julia" sen fikade vi goda blåbärspajen!
Min Danne han kan han! Kom hem runt åtta tiden och fixade lite käk och kollat på tv...nu är jag ganska seg så ska nog sova snart!

Hoppas allt är bra med er!?
KRAM

Hemma...

Imorse kl 04.00 landade vi på Stockholm Arlanda...mötes av ett mindre roligt väder då det regnade och va ganska kyligt....

Veckan i Turkiet har gått riktigt fort, vi har haft det toppen och verkligen njutit av varandra, god mat och värmen. Har badat flera gånger om dagen i de varma medlehavet och suttit ute på kvällarna! Visst är det underbart med semester utomlands men konstigt nog är det något visst med att komma hem å krypa ner i sin egen säng....

Igår kväll när bussen kom och hämtade oss på hotell Royal Maris i Marmaris så såg vi att man mitt handbagage var borta...jappz någon hade tagit med sig det, av misstag eller inte vet jag inte...hur som helst var min nya "Björn Borg" väska borta med lite kläder som jag tänkt ha på planet (för det brukar vara så himlans kallt), mp3-spelaren och mina glasögon som jag faktiskt hade lagt en hel del pengar på och valt ett par som jag verkligen gillade....Jag hoppas verkligen att jag på nått sätt kan ¨få tillbaka den....risken finns att den fick följa med någon från Norge hem då deras buss hämtade dem några timmar innan vår buss kom...så någon kanske tog den då....Reseledaren sa i stort sätt bara att jag fick fixa allt själv...fanns inget de kunde göra mer än att beklaga....mmm men jag menar ställer man in sitt bagage i ett låst rum där de brukar ställa bagage när man måste checka ut flera timmar innan man ska åka så räknar man väl med att det ska vara kvar...eller är det bara jag som är så dum? Hur som så har jag mailat resebolaget idag å väntar på svar om de kan skicka nått mail till Norge och kontoren i Sverige OM någon snäll själ hör av sig och vill lämna tillbaka väskan!

Resan har varit toppen hela tiden! synd bara att de där skulle hända....Nu har vi nyss kommit hem från stan..blev bjudna på mat av Dannes föräldrar på Strömpis. Nu ska vi nog kolla på lite film och sen sova i MIN SÄNG:)

Hoppas allt är bra med er!? Bilder kommer om jag lyckas få in dem här den här gången...KRAM

RSS 2.0