Semester...

Tog ut två dagars semester nu innan det är dags att ge sig ut på nya jobbäventyr..Känner att jag behöver lite ledigt och ladda om batterierna, förbereda mig mentalt på att det blir nya härliga ungar från och med måndag. Jag kommer dock sakna alla mina guldklimpar på V.

Idag började dagen med ett avsked av min älskade sambo som åkte på kurs,sen städa jag lite och till sist kom Linda:) Vi tog en vända och luncha på marieberg. Väl hemma snacka vi skit och fixade med lite grejer...bland annat blev det till att montera ihop en ny sideboard...de tog tid men vi är mäkta stolta över resultatet!:) Nu sitter jag framför idol, fixar naglar och har ont i halsen...tror närmare bestämt att förkylningen är på gång...

Imorrn är det dags för mig att åka efter min älskade sambo, nämligen till sthlm, Vi ska dit tillsammans med goda vänner för den årliga hästauktionen,trevliga kvällar och god mat. Vi ska bo på hotell och äta god hotellfrukost! jag ska njuta och ladda om, det ska bli skönt!

Jag ska även träna lite grann tänkte jag, simma och gymma...om förkylningen håller sig borta. Jag ska med andra ord för trehundratjugofemte gången starta ett nytt liv dvs, äta nyttigare och träna regelbundet! Om jag börjar nu och sedan håller i detta kanske jag är redo för beach 2015....eller snarare 2025...det återstår att se...heja mig....

Okey nu fastnade jag framför ett naturprogram oxå...shit vad det gör ont i mig när ja hör djur skrika..visst jag fattar varför och blablabla...hur som är det otäckt!:(


So little time, try to understand that I'm
Trying to make a move just to stay in the game
I try to stay awake and remember my name
But everybody's changing and I don't feel the same.......

Vi hörs!

KRAM!











everybody's changing and I don't know why...




Noll...

Noll motivation till att blogga just nu, ändå gör jag det (??)...Sista dagarna på jobbet nu..blandade känslor men det kommer att bli bra! Haft Apt ikväll, blev glatt överraskad av mina kära kollegor! Fick fin fina presenter!!!TACK SÅ HEMSKT MYCKET!!!!

Danne skulle även äntligen hämta hem vår efterlängtade sideboard...han skulle även säga att vi ville ha den hemkörd och ihop monterad eftersom vi fått vänta ca 4 veckor längre än vad de sa! jag skickade en sms och frågade hur det gick...detta fick jag till svar " Inge bra. De hade tappat bort den. De skulle skicka ut en patrull med hund och nosa rätt på den" Detta betyder på ren svenska " jag var aldrig där"....ska jag behöva fixa allt!!!?;)

Nu ska jag fortsätta titta på idol...många som är bra, men måste hålla lite extra på brorsans kompis och Nattis kusin nämligen EMIL CARLSSON!

Vi hörs!

KRAM

Misslyckad....

Vill ni ha en god potatisgratäng?????

Kom inte hem till mig...........


Bra:)

Läste nyss en artikel skriven av Henrik Schyffert som var riktigt bra. Allvar och humor tillsammans... jag kopierar den på bloggen från Laila Bagges blogg  http://blogg.mama.nu/lailas-blogg/  


”Dom skjuter raketer i husen runt omkring mig i Bromma under valnatten. Jag tror att det bara är rika, vita män som firar att det går så bra för Moderaterna. Men det var nått läskigt med att se en festande Jimmie Åkesson på tv, samtidigt som det exploderade gnistfontäner utanför fönstret.
Så medan häxpiporna ven i septembernatten stod jag på balkongen och undrade vad det här egentligen betyder.
Om det nu är så att Sverigedemokraterna inte vill ha invandrare, konstig kultur eller något som sticker ut så borde det betyda att det de vill ha är motsatsen.
Alltså svenska, traditionsbundna, vita, medelålders män med 2,0 barn och blonda fruar.
De vill alltså ha mig. Ett land till brädden fyllt av folk som mig. Kan ni tänka er något värre?
Så alla ni som röstade in Sverigedemokraterna i riksdagen i söndags: innan ni nu sätter igång och börjar rensa ut vårt land på allt och alla som är ”annorlunda” så skulle jag bara vilja berätta några grejer om mig …

Jag kan ingenting.
Det jag är bra på är att roffa åt mig. Ingenting annat.
Jag säger att jag måste jobba och sen sitter jag och laddar ner jaktfilmer och googlar gamla flickvänner.
Såna som vi tänker mest på oss själva. Vi har svårt att engagera oss i allt som inte handlar om inskränkningarna i rätten att köra båt på fyllan och jobbiga parkeringsvakter.
Det går inte att bygga ett samhälle kring mig.
Om man stängde alla gränser och vi var tvungna att börja om, att det blev som i tv-serien ”Lost”, skulle jag inte kunna tillföra någonting. Jag kan inte rena vatten, jag kan inte slakta en höna. Jag skulle kanske kunna städa på ett ålderdomshem men jag skulle antagligen smita efter en kvart för att det var för tråkigt.
Skulle vi skriva en ny lagbok baserad på mina åsikter hade jag inte kunnat tillföra en enda originell tanke. Det enda jag kan är att säga sarkastiska saker som ”Om ni fattar vad jag menar” eller ”… sa pastorn” efter att någon annan har sagt något förnuftigt.

Jag behöver 5 550 kalorier per dag. Jag skiter i vad dom kommer ifrån och jag skiter i var jag skiter ur mig dom. När bajsgropen är full så flyttar jag. Det kommer väl nån och tömmer den, jag skiter i vem.
Jag är intresserad av status, att platta till folk jag inte känner och klaga på såna som vågar ta initiativ.
Jag är framavlad för att jobba som mellanchef i Keops pyramid.
Precis där i mitten bor jag – under dem som tar viktiga beslut och precis över dem som har ett riktigt jobb.
Så om er dröm är ett samhälle med bara såna som mig, så är min dröm ett Sverige där man kan blanda ut såna som mig med många andra människor.
Människor med andra infallsvinklar och andra kunskaper, människor som är så modiga att de faktiskt vågat bryta upp från alla de känner och allt de vet för att börja om någon helt annanstans. Människor som kan tillföra något.
Därför vill jag ha ett blandat samhälle, där alla slags människor finns. Där alla får plats.


Bröllop....

Håller just nu på att fixa i ordning mig unför bröllopet i em:) plattar hår, sminkar och fixar naglarna. Jag ska ju bara jobba där men tycker att man ska va lite fin iaf:) Det är Stinas syster som ska gifta sig idag! Och jag ocj min kära kollega Lisa ska göra vårt bästa för att allt ska gå i lås:) vi ska fixa välkommst drinkar, ta fram mat. servera dryck, plocka å fixa...det ska bli roligt! Ska även bli roligt att göra nått tillsammans med Lisa utanför vårt vanliga jobb:)

Nu ska jag sätta pärlor på naglarna;)

Vi hörs!

KRAM

Inte mycket...

Har inte så mycket att skriva idag..Chiquita var borta hela kvällen igår, kom inte när vi ropade eller nått...jag fick känna mig ledsen och gå och lägga mig iaf...Danne vaknade inatt och gick upp å kolla om hon var vid dörren...och det var hon!!!! Hon kom tillbaka och min huvudvärk gav sig och jag kunde somna och sova gott tills det var dags för jobb igen....

Åkte och lämnade in bilen på verkstan imorse, gick bra..dock ngt fattigare... :(

Nu ska jag fixa fredagsmys, middag, godis och idol:)

Vi hörs!

KRAM

4

Dagens jobb har gått galant, jag är lite trött i skallen bara. Nu ska vi snart käka och sen blir det ut en vända för att inhandla tapeter! Äntligen ska vi få ordning i kontors rummet:) Eller äntligen vi har ju inte bott här så länge men sen jag va här på visning och vi bestämde att vi ville ha detta hus har den hemska tapeten fått mig att vilja kräkas!

Idag insåg jag att jag endast har 4 jobbdagar kvar på jobbet, det gör ont i både hjärta och mage men jag hoppas det blir bra! Fick idag en superfin blomma och gulligt kort från alla underbara barn och föräldrar! Heja vad jag kommer sakna er! Tack så mycket! :)

Nu ska vi strax käka hoppas jag:) Danne gör stuvade makaroner!!!!!äntligen! ;)

Vi hörs!

KRAM

Onsdag..

Onsdag = sovmorgon och stängning...kom hem vid 18 tiden...trött och hungrig...min cykel är dum..den går så segt! jag tror inte längre på att det beror på min kondition utan på cykeln! Jag kan ta i med hela min kroppsvikt men ändå så kommer jag nästan inte framåt! Skit cykel!

Fick jättefina blommor idag av finaste Kajsa! Tack så mycket! det har varit super roligt att jobba tillsammans med dig! Hoppas du har det bra i Italien nu!

Har en myskväll framför tv:n med mig själv..Danne är på fotboll. Imorrn blir det öppning igen..då min kära Lisa är hemma å är sjuk! Tänker på dig!

Nu är det dags för idol!:)

Vi hörs!

KRAM

Tidig dag

Slutar som ni vid det här laget borde veta tidigt på tisdagar:) Idag var första tisdagen på länge utan några måsten när man går ut genom dörren på jobbet. SKÖNT! jag åkte hem med en bil som låter som att den ska gå i tusen bitar..jag är glad att jag tog mig hem! Avgasröret är paj och på fredag ska vår lilla pärla till doktorn:) Hoppas besöket inte blir alltför dyrt bara....

Kom som sagt hem satte direkt igång att måla uppe på "kontoret" gick både snabbt och bra. I väntan på att färgen skulle torka (2 timmar) så tog jag en låång dusch, sen blev det till att somna på soffan..men där får man inget gjort, vid 16 hämta jag Danne vid tåget. Jag stannade ute för att fixa lite i trädgården...plockade upp massor med äpplen som ramlat ner, fick slänga det mesta då djuren varit hungriga. Tog dock in några stycken..vi ska prova dem utan skal ikväll..kanske tål vi att äta de då...men är ni sugna på äpplen så titta gärna förbi...vi har dock inte massor massor kvar men en del sitter fint i trädet. Jag planterade även ut en blomma jag fick av vännerna i lördags:) Lavendel, jag har allt annat än gröna fingrar så jag är ganska stolt över att jag fixade detta....

Danne var inne och fixade middag, idag blev det pannkakor:) Mums! Nu har jag målat en gång till och spacklat lite på väggen..jag är ganska duktig på det (om ni frågar mig) man lär sig mycket när man bor i hus...Danne fixar iofs det mesta då jag tappar intresset på tok för fort, undra vad det kan bero på?...spackla är ju inte så roligt..jag hamnade här istället, känns som en mer given plats för mig...:)

Undra om jag ska unna mig lite glass ikväll när det är dags för lite idol...?vad tycker ni...

Hoppas ni har en bra tisdag!

Vi hörs!

KRAM

Helgen

helgen har varit perfekt! I lördags hade jag som sagt besök av lite vänner:) Fika och snacka om allt som vanligt:) en trevlig em hade jag iaf! Kvällen blev den en hyfsat middag (jag hade i för mycket soya) men de gick att äta iaf:)

Igår blev det först till att rösta och sen på kalas i karlskoga:) Jag tror Leo blev nöjd med presenten han fick, en tröja med spindelmannen som han hade på sig sen:)

Valet ja...ibland undrar man juh..hur sjutton kunde 6% av Sveriges befolkning rösta på SD som nu får sitta med i riksdagen!? För mig är detta obegripligt!Det skrämmer mig och jag undrar hur sjutton ni tänker! Jag hoppas att ni inom en snar framtid inser att ni valde fel....Dock ska man väl komma ihåg att 94% inte röstade på SD..det tackar jag för!

Nu hoppas jag att min andra halva snart kommer hem så vi kan börja riva tapeter:)

Vi hörs!

KRAM

Fredagsmys med irritation...

Fredagsmys med irritation är vad det blev, nee inte mellan mig och Danne utan mellan mig och partiledarna på tv:n....Jag blev iaf klokare när det gäller valet på söndag, men herregud vissa av de där borde nog sluta jobba...Har ni bestämt vad ni ska rösta på? Kanske har ni förtidsröstat? jag tycker att det är ganska roligt att gå iväg å rösta traditionsenligt på söndagen, iofs är det bara 2:a gången ja röstar så jag kanske ändrar uppfattning inom kort....Hur som så tror jag att jag bestämmer mig helt i sista sekund...jag velar...jag tycker olika i olika frågor...men men vi får väl se:) Vad tycker ni? är ni blåa eller röda???:)

Nu har jag nyss bakat kolakakor igen! jag lyckades denna gång vilket känns bra! Just nu har jag även en sockerkaka i ugnen. Snart kommer några vänner hit:) trevligt!

Hoppas att ni har en bra lördag!

Vi hörs!

KRAM

Sur en vecka!

Gaaaaaaaaaaaa!!! Jag stod i godan ro och bakde i köket, funderade samtidigt på hur bra jag är på att baka och att det alltid blir gott! Ett tips! Tänk aldrig så! För herregud...detta blev inte bra! Jag skulle göra kolakakor vilket inte går att misslyckas med...eller så går det!? jag kan iaf! hela alltet smeta ut sig över hela plåten som en stor pannkaka...den blev god men absolut inte gästvänliga...jag rullade de till bollar sen...hehe får se om de går att äta...varför blev det så här? Om vi säger så här...lite för mycket sirap gör sitt lixom....

När jag hade "bakat" klart frågar jag om jag ska börja med maten...sen fick jag en rejäl irriterad sambo...varför? jo för att jag tydligen inte håller ordning här hemma, det är grejer överallt och mat som vi ska äta ikväll ska absolut inte ligga på köksbordet....Nästa fråga..vem är det som dammsuger tre gånger i veckan, handlar, lagar mat, "bakar" plockar ur maskin???? jag låter svaret vara osagt men ni kan nog gissa??

Nu ska jag vara sur i en vecka!!!!

Vi hörs!

KRAM 


****

Idolmys i soffan efter en lång dag med massa jobb och föräldramöte...imorrn kl 12 tar jag helg efter en tuff arbetsvecka! Ska bli skönt!:)

Vi hörs!

KRAM

onsdag

Onsdag lika med hemmakväll tillsammans:) denna vecka är som sagt fullpackad...jobbigt och kul samtidigt. Stängde idag och kom hem för en timme sen ca...Danne håller på med middagen, fredagsmiddag på en onsdag, dvs kött, pommes och bea:) varför? namnsdags mys så klart:)

Inatt sov jag ca 11 timmar:) skönt att känna sig utvilad när man vaknar! Imorrn torsdag ganska lång dag och föräldramöte på kvällen, hoppas de blir trevligt.

Har visst inte så mycket att skriva, men men nu ska de mysas framför tv:n med halv åtta hos mig och idol.

Vi hörs!

KRAM

Bästa


Tama djur å vilda barn!


Måååååndag...

Oh my...denna måndag känns som den varat en vecka..men jag gissar att så inte är fallet....Jag tog på mig att stänga idag när en kollega va sjuk, skönt att ha lite komp att ta ut...efter att ja lovat detta insåg jag att denna vecka blir låång...stängning idag, öppning imorrn, stängning på onsdag, föräldrmöte på torsdag så då kommer jag nog inte hem förän vid 20-tiden tidigast, och öppning på fredag....tur att jag slutar 13 på fredag enligt schemat, men ska kompa ut tiden idag så jag slutar kl 12!!!:) så skönt, får leva på den tanken resten av veckan....

Danne är på travet så jag är själv ikväll..ganska skönt, tror inte ja hade varit ngn trevlig sambo..jag är trött....tycker att ja jämt är det, men de kanske ja är?

Nu ska ja fixa lite kvällsmat..tror det får bli mackor och kanske ska ja unna mig ett glas o´boy..det va sjukt länge sen...

Vi hörs!

KRAM

Dop

Söndagkväll, ensam mamma söker är slut och vi sitter å slappar i soffan. Trött efter helgens händelser:) Igår fick vi finbesök av calle, Lotta och Axel:) Vilket var mycket trevligt! Lillkillen blev ledsen och blyg först när vi öppnade dörren, men efter en stund kunde vi både busa och kramas:)

Idag var det äntligen dags för Sagas dop:) Vi kom till kyrkan strax efter tio, hjälpte till lite och fixa å trixa. Kl 12.30 var det dags..jag var nervös det måste jag erkänna:) Jag fick den stora äran att bära Saga:) Katarina gick först med korset, sen jag med Saga, sen Linda och Jörgen och sist kom prästen:) Allt gick prima! Saga var glad och nöjd hela tiden! Jag fick dock kramp i armen efter ett tag så då fick pappa Jörgen ta över bärandet;) Lyckat blev det! Jag tror att de blev glada för våran present...En pall, eller trappall med två steg med en flicka å en pojke på översta och tre möss på nedre. Så står det Saga. Jag ska göra mitt bästa för att få in en bild...men som sagt så har det inte funkat så bra när ja försökt förut....

Nu är jag trött, imorrn jobb igen...2,5 vecka kvar sen är det jobbyte!:)

Vi hörs!

KRAM

Fredag

Det är fredagkväll, Lady gagga pumpar ut ur högtalarna och maten står på spisen. Vi har alldeles nyss kommit hem efter en heldag med jobb och en runda på marieberg. Idag stod klädsel till dopet, lampor till köket och helghandling på schemat. Jag hittade en lila topp på sisters Danne köpte en tröja och byxor (inte pga av dopet) och sen var jag och plockade upp en beställning  som jag hade gjort på mangarum.se ett &-tecken med texten "Daniel och Siri 2006-04-30". Det blev riktigt bra och den ska bli placerad på den kommande sideboarden i vardagsrummet...Var in å fråga om den va på g snart..men de hade bara fått hem 2 lådor på den...(???) skumt;)

Doppresenten blev äntligen klar idag! Inget gick som det skulle men nu hann den äntligen bli klar! Jag anställde en snäll kollega för det sista fixet...vågade inte ge mig på det själv, även om det va tanken från början..men tänk om det skulle bli fel...hehe....Nu återstår bara att se vad Linda, Jörgen och framförallt Saga tycker om den! Vad det är? det får ni veta på Söndag!

Snart dags för färsk pasta med ngn sås med skinka å parmesan ost....Danne fixar. Sen blir det Idol!:)
Hoppas ni har en riktigt mysig kväll!

Vi hörs!

KRAM

Ps. Gör jag ingenting rätt???


Hälsning

En kortis hälsning från mig idag...Kom hem,la mig i sängen...mår illa som fan och fryser...ligger under 2 duntäcken men fryser iaf...blir till att sova tidigt tidigt...imorrn är det äntligen fredag! Slutar hyfsat tidigt:)

Nu halv åtta hos mig!

Vi hörs!

KRAM

.....

Händer inte så mycket just nu...igår slutade jag tidigt och drog till stan för att fixa med doppresenten:) sen fick vi snabbesök av Linda och Saga vilket var väldigt trevligt!!

Idag jobbat på massa, typ kaos vecka, så jag är helt slut på kvällarna...nu har jag kollat på Idol och är stolt över brorsans kompis och bästaste Nattis kusin Emil Carlsson som lätt som en plätt tog sig till slut audition!:)

Nu ska ja nog sova..mår illa av trötthet och har en ond rygg:(

Vi hörs!

KRAM

Borta...

Nu åkte min älskade mamma! Känns i hjärtat varje gång!!
Jag saknar henne från att bilen rullade ut från vår uppfart, jag hoppas det inte dröjer alltför
länge innan vi ses igen! Älskar dig sååå mycket och mycket
mer!!!!!!



Jäkla skit!!!

Kom hem från jobbet förut och bestämde mig för att ringa mingla och berätta igen om jackan och min hand, eftersom de sa att jag skulle höra av mig så de kunde ersätta mig. Japp mycket riktigt...jag har tyckt sen innan att han som jobbade där var ganska dryg...och mer bevis på det fick jag nu!

jag sa som det var och han visste så klart direkt precis vem jag var och varför jag ringde, sen säger han att han inte kan göra nått och att det var hans bror jag hade pratat med...KOM IGEN FÖR FAN jag vet att det var han för 1- vi har ätit där så många gånger så jag känner igen hans röst, 2- det är alltid han som svarar 3- Han viste direkt vem jag var när jag berätta. Han frågade till och med hur det va...men samtalet kom igenstans jag var arg och han sa att han inte kunde göra nått....jävla gubbe! Jag kan inte gå in å visa handen nu för det syns inget längre men gör ont, plus att jag antar att om jag gick in där skulle han påstå att han aldrig sett mig! Men herregud ska man behöva ta de fulaste kläderna man har och ha handskar på sig när man går ut och äter IFALL ATT JAG RÅKAR FÅ ETT STORT JÄVLA LJUS ÖVER MIG OCH EN HIMLANS MASSA STEARIN?????????????????????????

Så för att avsluta det hela ska iaf aldrig vi gå tillbaka dit mer, glöm de jag har skrivit om bra mat. Han som jobbar där är en dryg gubbe med noll servicekänsla at all! Och de tyckte ja iofs innan oxå...så vill ni ha god mat och en trevlig stund gå vart som helst men inte på MINGLA....undra om jag ska sprida dåliga rykten om dem på facebook oxå....samtidigt kan man juh undra om ngn lyssnar på mig.....?

Nu ska ja snart käka mammas supergoda pastastubbar och kolla på "halv åtta hos mig" eller snart å snart...om en timme...först hoppas jag att mamma kommer förbi och säger hejdå...vem vet när vi ses igen?

Vi hörs!
KRAM

Blåbär

Helgen går fort som vanligt, igår fm åt jag världens längsta frukost till doften av nybakde blåbärsmuffins....Mamma och Pelle är här i helgen och de har alltid med sig massor med frukt och grönsaker när de kommer. Pelle har ju en frukt och grönsaks grosistfirma...(vet ej om jag stavade rätt....) Hur som så när de kom i fredags fick vi massa jordgubbar och blåbär m.m...så igår när Danne åkt till karlskoga läste jag tidiningen och käkade massor med fil med jordgubbar och blåbär...jag bakade som sagt oxå blåbärsmuffins som blev platta men goda:) Sen drog jag till ängen där projekt rensning hade startat...vi rensade ur mammas förråd vilket var spännane...massor med saker jag inte visste fanns..(kanske även saker som mamma inte viste fanns?) hur som blev det två vändor till tippen med full släpkärra....Nu kan man gå in i förrådet vilket man typ aldrig kunnat gjort förut...hehe sorry mamma....

På kvällen hade ingen av oss lust att laga mat så det bli Mingla för alla fyra:) mycket mysigt...hade på mig en ganska ny tröja och en jacka som ja verkligen trivs i...vad händer?????? JO när vi sitter å äter så hänger han som jobbar där upp en stor ljusstake (typ) stor och med ett stort ljus på, den hänger han bakom mig, vilket jag inte ser....Så när vi ska gå hem så ställer jag mig upp och ska sätta på mig jackan...japp jag kommer väl åt ljuset på nått sett så hela alltet åker i backen...(bör tilläggas att den inte satt fast speciellt bra) så allt stearin hamnar på min hand och skvätter upp på jackan....jag blev  lite chokad och hann tänka lite innan jag sprang till toaletten för att skölja med kallt vatten...lindade in handen med blött papper, skällde lite på gubben som jobbar där...och gick hem...dock sa han att jag skulle höra av mig om jackan inte blev bra...jag och mamma ska tillbaka imorrn och kräva ersättning...plus att min hand är svullen och gör ont...så nu är det massa salva och en gasbinda på som gäller....får se hur det går att jobba imorrn, svider som tusan när man tvättar händerna å man gör juh det x-antal gånger på mitt jobb....

Idag då? jaa vi tog en sväng för att kika lite på en ny bil...eller inte en ny men en ny för oss...får se om det blir nått till slut. Sen snabbis på marieberg för att köpa salva och grejer till handen...sen hem å städa lite och så fick jag ryck och bakade havrekakor:) Sen knacka det på dörren..första roliga spontanbesöket!:) Dannes Farbror och hans fru kom förbi:) Tur att jag hade städat och bakat då..perfekt!

Efter det tog jag en sväng till ängen igen för att gratta Sara som fyller år idag!:) trevligt att träffa sörbyligan igen!:)Saknat er mycket!

Nu har vi nyss kommit in efter att ha staplat en himlans massa ved som Dannes farbror kom förbi med ikväll...så nu har vi så det räcker ett bra tag framöver...Nu börjar det bli dags att sova snart..imorrn måndag och jobb igen....

VI hörs!

KRAM

Helg!

Helg igen och denna är efterlängtad som vanligt, men lite extra mycket nu! ikväll kommer mamma och Pelle hit, inte träffat de på 6 eller 7 veckor vilket är lääääänge!!! Så har sett fram emot den här kvällen sen dess! Jag har fixat med maten så allt är klart eller iaf halvklart tills de kommer...vi ska grilla och potatisen ska in i ugnen men det kan jag inte göra förän de kommer. Jag har dock gjort en fetaost sås, sallad,fixat allt som ska in i ugnen och gjort förrätts apetitretare a´la Ernst:) det gick dock inte lika smidigt för mig...blev mest kladdigt men huvudsaken är att de smakar bra sen...

Nu tror jag att jag ska springa upp och fixa till mig lite...kan juh inte gå runt i mjukibyxor jämt..(???)

Danne sitter å läser en katalog till hästauktionen och har knappt tittat på mig sen han kom hem, skumt!...han som sa igår att han skulle städa när han kom hem...tur att ja fixade de då;) Ryck upp dig nu, vi får finbesök!!!!

Vi hörs!

KRAM

......

Okey jag var kanske lite trött senast men så är det ibland;) Igår var det en lång dag med jobb och på kvällen föräldramöte på nya jobbet! Kändes jättebra! Så varje gång den där vågen av tvivel kommer över mig så ska jag tänka tillbaka på igår! Nu har jag fem veckor kvar på jobbet innan jag börjar där! Jag vet att detta kommer bli bra! Nya utmaningar och annat skoj!

Trodde att jag hade fixat världens bästa doppresent men et blir svårt att uppfylla detta då folket som jobbar med det är så himlans jäkla otrevliga och inte fattar att jag blir sur när de lovar saker och så blev det visst "nått fel" Nu håller vi tummarna för att detta funkar ändå!!!!

Har nyss kommit hem, varit å handlat mat inför helgen (fick en chock när jag såg vad ja hade handlat för) mindre ångest nu men men så blir det ibland. Danne kommer snart hem å vänder innan han ska på trav, själv ska jag baka en kaka och lägga kött i marinad. Sen blir det nog till att kolla på en film...tror det får bli "Remember Me"

Nu måste jag börja skala äpplen..Danne vill ha en kaka jag aldrig gjort, men ska göra mitt bästa för att lyckas:)

Vi hörs!

KRAM

RSS 2.0