Konstigt...

Både igår och i Onsdags hade jag och Fatima bra dagar:) det vill säga, vi lyckades producera text! nu känner vi oss nöjda och hoppas på att detta ska duga...vi skickade in texten till handledaren igår på dagen och väntade och väntade på svar, mest för att få höra att de duger...nu fick vi äntligen svar...och vad står det? Jo att nu väntar hon med kommentarer till prov ventileringen på tisdag...De känns så där...vi är nöjda så den biten känns bra...och handledaren har tyckt att vår text är bra så då borde hon väl inte tok såga oss på tisdag..eller....? Denna helg blir de plugg och lussebullsbak:)

Min andra hälft är i sthlm sen igår så i gårkväll hade jag en lugn kväll för mig själv...först träning sen skräpmat, tv och dator..för att sen avsluta dagen med att läsa skvaller tidningar i sängen och till sista säga godnatt till älsklingen!

Nu håller jag och Fatima på med sammanfattningen av arbetet innan de ska skickas in kl tolv...sen blir det en vända på marieberg, jag behöver handla mat och bläck till skrivaren....
Ikväll ska ja hämta Danne vid tåget och sen blir det fredagsmys och god mat:)

Hoppas allt är bra med er!?
KRAM


Tack

Vill bara slänga in ett TACK här till alla er som är så stöttande och peppande i mitt jobbiga plugg just nu! TACK! jag vet att jag kanske inte är världens bästa kompis, flickvän, familjemedlem osv men jag LOVAR att efter jul så ska det bli världens största skillnad! Jag kommer förhoppningsvis bli människa igen då!

Så om jag inte hör av mig lika mycket som förr betyder det INTE att jag inte bryr mig eller inte tycker om er länge! Ja älskar er mest av allt! bara att jag känner mig inte alls trevlig när det mesta handlar om uppsats skrivande nu...sorry. Men jag lovar att svara på mess, mail och tele såfort jag kan så självklart ska ni fortsätta med att höra av er!:)

Jag blir så glad när ni skriver så fina kommentarer här på bloggen, kan ni inte fortsätta med de??? Det är så mycket roligare att skriva här när jag får sån här härlig feedback av er!:)


Hoppas ni alla mår bra!?

Massa kärlek från mig!
Tack

Vill bara slänga in ett TACK här till alla er som är så stöttande och peppande i mitt jobbiga plugg just nu! TACK! jag vet att jag kanske inte är världens bästa kompis, flickvän, familjemedlem osv men jag LOVAR att efter jul så ska det bli världens största skillnad! Jag kommer förhoppningsvis bli människa igen då!

Så om jag inte hör av mig lika mycket som förr betyder det INTE att jag inte bryr mig eller inte tycker om er länge! Ja älskar er mest av allt! bara att jag känner mig inte alls trevlig när det mesta handlar om uppsats skrivande nu...sorry. Men jag lovar att svara på mess, mail och tele såfort jag kan så självklart ska ni fortsätta med att höra av er!:)

Jag blir så glad när ni skriver så fina kommentarer här på bloggen, kan ni inte fortsätta med de??? Det är så mycket roligare att skriva här när jag får sån här härlig feedback av er!:)


Hoppas ni alla mår bra!?

Massa kärlek från mig!
trött

Jag hänger inte med...jag förstår inte...jag är hur trött som helst, jag bara sover och sover och sover. Jag sover i snitt 10 timmar per natt ändå orkar jag knappt hålla ögonen öppna när det e dags att gå upp. Finns ingen som helst ork att ta sig upp ur sängen....
jag är trött jämt...Sen blir det inte bättre när man väl tar sig upp, sätter sig vid datorn och ska börja producera...nepp min motivation till att skriva finns inte.. förut älskade jag att skriva ja tyckte till och med att jag var bra på det...men nu...det finns inget sammanhängande i mina texter alls och inget av värde att ha med i en uppsats....vart tappade jag bort mig själv? vad hände? och när kommer den Siri som jag känner komma tillbaka? Här om dagen gick ja på tok för långt när jag skulle till tåget och igår åkte jag bussen två stationer för långt....vad händer? jag hänger inte alls med....ser fram emot när uppsatsen är över och kanske kan man då ta sig igenom julen i lugn och ro....

Får se om ja kan släppa uppsatsen nu och ta helg...kommer ju ingenstans iaf så...

Tack Tanja och Kristin som skicka så fina kommentarer, mess och peppande ord för att jag ska orka:) De gör mig otroligt glad! tack!
Hoppas allt är bra med er!?
Puss och kram

Länge sen

Hej vänner!

Känns som det va evigheter sen ja skrev här...har varken haft lusten eller orken..men nu tror jag att jag iaf fått tillbaka lite inspiration :) Helgen som va (typ närmare till nästa nu men iaf) så var det ganska lugnt och skönt...fredags kvällen var vi bara hemma å käka pizza och kollade på tv...lördagen var jag på stan med min kära Kristin!:)hur trevligt som helst! På kvällen gick jag och Danne ut å käka och sen gick vi på bio:) såg "trubbel i paradiset" tyvärr va den inte så där jätte bra......:(men de va mysigt att ha en helkväll bara med min älskling! I söndags minns ja knappt vad vi gjorde...vi va på middag hos mammi annars va de nog inget....eller?

Nu i veckan går all tid och ork åt till uppsatsen....uscha vad vi börjar bli trötta på den nu...vill bara att det ska bli Januari så allt är över! Man skriver å skriver å så blir man hyfsat nöjd och lämnar in en del till handledaren å så får man tillbaka att man ska ändra lite här å var...jobbigt! känns som man aldrig blir klar...men gudars va stolta och lättatde vi kommer vara när vi står där å faktiskt har fixat detta....

Idag har vi gjort vår sista intervju och sammanställt den...och imorrn är det dags för handledning igen..håll tummarna för att vi är på rätt väg nu....

Nu ska ja käka å sen blir det faktiskt slapp framför tv:n och kanske lite glass....
För övrigt är ja sjukt nöjd med att jag verkligen har kommit igång med träningen igen! sååå skönt! Och är man trött å på dåligt humör är träningen ett toppen sätt att få ut lite ilska! Så kan man bara vara trött när man kommer hem;)

Har för övrigt lite beslutsångest över den här himlans influensasprutan...ska man ta den eller inte? ena dagen ska ja absolut ta den...nästa dag ska jag inte....hur tänker ni?

Hoppas allt är bra med er!?
Puss och kram!

Majonnärburken och två koppar kaffe

När saker och ting i Ditt liv nästan har blivit för mycket för Dig att hantera, när dygnets 24 timmar inte känns nog, kom ihåg majonnäsburken och två koppar kaffe:

En professor stod inför sina filosofistudenter med några föremål på bordet framför sig. När lektionen började lyfte han under tystnad upp en mycket stor och tom majonäsburk av glas och började fylla den upp till kanten med golfbollar . Han frågade sedan sina studenter om burken var full. Studenterna samtyckte till att den var det.

Då lyfte professorn upp en ask med småsten och hällde dem i burken. Han skakade den lätt. Småstenarna rullade ner i tomrummen mellan golfbollarna. Återigen frågade han studenterna om burken var full. De höll med om att den var det.

Därefter lyfte professorn upp en ask med sand och hällde sanden i burken . Sanden fyllde upp resten av tomrummen. Han frågade ännu en gång om burken var full. Återigen svarade studenterna med ett enhälligt 'ja'.

Då lyfte professorn fram två koppar kaffe som stått under bordet och hällde hela deras inne-håll i burken , vilket effektivt fyllde upp det återstående tomrum som kunde finnas kvar mellan sandkornen. Studenterna skrattade.

Nu, sa professorn medan skratten klingade ut, vill jag att ni tänker er att den här burken representerar ert liv.

Golfbollarna representerar de viktiga sakerna som familj, barn, hälsa och annat som ligger passionerat i ert hjärta. Sådant som - om allt annat gick förlorat och bara dessa saker återstod - ändå skulle uppfylla och berika ert liv.

Småstenarna representerar andra saker som betyder något , som hem, jobb och bil.

Sanden representerar allt annat - småsakerna.

Om ni lägger sanden i burken först, fortsatte professorn, går det inte att få plats med golfbollarna eller småstenen.

Samma sak är det med livet. Om du lägger all tid och energi på småsaker finns det inte plats för det som är viktigt för dig.

Så, var uppmärksam på det som är oumbärligt för din lycka och förnöjsamhet. Umgås med dina barn. Ta med din partner ut på middag. Ägna en omgång till, åt det som gör dig passionerad.

Tids nog kan du städa huset och annat som är mindre viktigt. Ta hand om 'golfbollarna' först - sakerna som verkligen betyder något.

Återställ det som är viktigast i ditt liv. Resten är bara sand.

En av studenterna räckte upp sin hand och frågade vad kaffet representerar.

Professorn log och sade, jag är glad att du frågar.

Kaffet finns med för att visa er att hur fullt och pressat ert liv än känns, så finns det alltid plats för en fika med en vän!Hittade dessa bra rader på bonde Emmas blogg-
http://metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.6378063
TREVLIG HELG! kram från mig:)


Ny vecka

Minns inte riktigt när jag skrev senast...orkar inte titta heller, men men...i Lördags var jag på danstävling i Kalmar! de va sjukt roligt och våra dansare är sååå himlans bra! Många finaler blev det! Vi kom hem strax efter 02 natten till söndag...då va man ganska mör efter att ha varit vaken i över 24 timmar...sov dock lite på bussen men inte speciellt bra....

I söndags sov jag lääänge och sen åkte jag och Danne till pappas grav (de va ju fars dag) köpte ett par rosor och la där..de blev fint. Sen åkte vi vidare till marieberg och kikade och köpte present till Dannes pappa. De blev en himlans massa lotter...hoppas att han vinner något nu bara:) På kvällen slappa vi mest framför tv:n...skönt de:)

I går Måndag så var de dags för mig att återigen besöka sjukhuset.,,denna gång var de åter igen dags för en gastroskopi...vi (mamma och jag) kom dit strax före elva...då fick vi träffa en sköterska som fråga om bedövning. Jag klarade mig med endast spray som bedövar halsen så kräkreflexen försvinner senast så jag tänkte att jag skulle klara de den här gången oxå...Efter en stund låg jag där på sängen och började grina då jag kom på hur hemskt de va förre gången. Då ångrade jag mig men då satte dom igång....in med ett tandskydd i munnen och sen var den där jävla slangen med en kamera på, på väg ner i min mage....världens knepigaste känsla att känna något på väg ner i magen...å när man inte tror att det kan bli värre så blåser de in luft och lixom töjer ut magen å det gör förbannat ont kan jag säga..så jaa jag skrek..och grina...men jag klarade de den här gången oxå...hoppas att jag aldrig mer behöver göra detta..då ska jag iaf ha bedövning....!!!! Fick ligga kvar en stund efter för att ta de lugnt och börja andas normalt igen...sen åkte jag hem, låg i sängen i stort sett hela dagen å mådde jätte illa....har fortfarande ont i halsen när jag sväljer efter de där himlans slangarna...nog pratat om detta....hoppas ni slipper göra en gastro iaf...

Idag var de åter tillbaka till verkligheten..dvs tillbaka till plugget. Vi hade seminarie på fm och sen fixade jag och Fatima lite inför intervjuerna imorrn...kl 14.30 befann jag mig på " Saker och sockor soft" på krämaren där jag jobbade i 4 timmar:) så himlans skoj! älskar att stå i kassan och trycka på knappar..hoppas jag får komma tillbaka fler gånger! tack Fia som fixade att jag fick jobba idag:)
Saknar dig tjejen! vi måste ses snart!

Nu har vi precis käkat var sin macka från subway som inte var någon större hit..men men...snart dags för tv:n och sen sova...hoppas allt är bra med er!?
Puss och kram!

Helg.

Hej kära vänner! hoppas allt är bra med er!? I morse kunde jag inte somna om när Daniel åkte till jobbet vid halv åtta, så jag gick upp och drog å träna! skönt det är när de är såå lite folk där. Alla maskiner är lediga och man behöver inte vänta en sekund. Kom hem igen vid tio tiden hoppade in i duschen och sen drog jag upp på stan...skulle se om jag hittade nått fint, men de gjorde jag inte. Kl 12 befann jag mig på Nygatan spa för att använda mitt presentkort som jag fick i julklapp, tyckte de va på tiden att använda det:) De blev en manikyr iaf....helt okey blev det:) Men om jag får vara lite dryg och ärlig så ser de typ ut som de brukar när jag gör de själv....:)

Köpte med mig en super mega god macka hem till lunch från Bara vara och sen drog jag och Nattis å handla:) Kom hem å nu har jag lagat en god middag Stekt fläskfile med kantarell och konjaks sås så mumsigt! och snart blir det idol och godis:)

De blir en väldigt tidig kväll ikväll då jag ska upp kl 02.30 inatt. Kl 03 kommer Nattis å hämtar mig så ska vi åka till bussen som går halv fyra. Vi ska nämligen till Kalmar på danstävling:) denna gång blir det dock inte som dansare utan som lagledare! de ska bli super kul, om man räknar bort bussresan....fast då får vi iofs tid till att snacka lite skit! vilket kan behövas då vi inte har umgåts ordentligt sen i somras....

NU väntar tv:n på mig:) Puss på er!

veckan

Veckorna går fort när man har roligt. Tur att vi har några veckor kvar tills uppsatsen ska vara färdig. Men vi har hunnit en bra bit..men klart vi har mycket kvar. Idag blev de en läsa dag för min del..en tråkig bok....har några sidor kvar men de får vänta...hehe lätt att skjuta upp trista saker..eller saker som borde göras....

Håller på å tvättar nu...sprang ner till tvättstugan och när jag stod där såg jag att tröjan jag hade på mig va skitig så jag kastade in den oxå och satte igång maskinen utan att tänka ett steg till...så där stod jag i bh och mina kläder låg i maskin..¨så jag fick tok springa upp i bh och hoppas på att ingen skulle komma...jag lyckades den här gången! haha...de va inge kul då men nu kan ja skratta åt det! :)

Om ca en timme ska jag iväg å bowla med jobbet:) de ska bli så himlans skoj! jag, Tanja och Sonja skrattar ju bara av att se varandra så vart detta kommer att sluta har jag ingen aning om;)

Nu ska ja börja fixa till mig.
Hoppas allt är bra med er!?
Puss

Träning

Jag är faktiskt lite stolt över mig själv...nu har jag fixat nytt träningskort och varit på gymmet både igår och idag! Så himlans skönt är det! älskar att träna, fattar inte hur ja kunde göra uppehåll....! körde stenhård kondition ikväll och jaa nu är man rätt mör och de ska bli himlans gott med mat!

Tack Susanne för att du fick med mig igår! Nu kör vi!

Idag har jag och Fatima varit och observerat på förskolan och sen varit på universitetet. De gick väl helt okey...nu ska jag som sagt käka...idag blir det stuvade makaroner:) love it!

Imorrn är det förskolan som gäller igen, sen skriva i Hallsberg! På kvällen blir det lite mys med tjejerna och lite mat :)

Nee nu ska ja fortsätta vara lite stolt över mig själv;)!

Puss och kram!
Söndag...

Igår kväll delade vi på en pizza och kollade på tv hela kvällen...skönt. Jag tittade lite på filmen på fyran " tre döttrar och en mamma" som för övrigt heter " Beacuse i said so" på engelska..ibland undrar man över deras konstiga översättningar....hur som så hade ja sett den förut och minns den som bra..men igår tyckte ja inte att den va så värst..trist...

Idag gick vi upp sent...ska snart åka iväg och hämta mamma och Pelle vid flyget:) Sen kanske vi ska en vända till pappas grav igen..vill se så att ljusen fortfarande är tända...de har en förmåga att slockna av vinden....

Ikväll ska vi käka Tacos och kolla på tv, för min del blir det nog " Top model", " Ensam mamma söker" och " Djävulen bär prada" eller möjligtvis "På smällen".......Nu ska jag fortsätta med lite pyssel...har faktiskt gjort ett julkort redan...:) man måste börja i tid så man vet att man hinner med....:)

Puss och kram!

RSS 2.0