..........

Vi tar en dag, ett ögonblick i sänder...........


Irriterad för mindre...

Imorse fick jag börja jobba kl 9 istället för 10...bra å komma upp men jag hade behövt sova en timme till...dagen gick iofs fort och jag har myst och busat massor!:) Kom hem vid halv 6 tiden och satte på en gång igång med att baka...varje fredag har vi fredagsfika på jobbet och imorrn är det min tur att stå för fikat...jag bakade en ananaspaj!:) Ställde in den i ugnen och gick å satte mig i soffan...jag kollade av någon anledning på receptet en gång till...å så klart hade jag missat sockret i degen...hur jag nu kunde lyckas med det!?

ut med pajen ur ugnen och ner i soptunnan! Iväg till ica i en väldigt fart för att köpa mer ananas och mer cream fraiche....hem igen och började om från början...nu tog jag precis ut den ur ugnen och den ser okey ut iaf..imorrn får jag veta om den blev bra. Nackdelen med att baka paj är ju uppenbarligen att man inte kan provsmaka för att ta reda på om det blev bra...så nu får jag hålla andan när de smakar imorrn;)

Inte nog med detta lilla i-landsproblem...här kommer nästa...igår kväll började de låta någe jävligt i fjärrvärmepumpen...lät som världens största popcorn maskin (vilket iofs skulle ha varit rätt häftigt) men jag sprang ut till granen och de lät precis lika där...de ringde till eon och efter en stund var det tyst igen...imorse när jag skulle duscha så sköljde jag av mig och tvåla in mig som vanligt..sen insåg jag att vi bara hade kallvatten! jippi!!!! not! där fick jag en kalldusch;) jag insåg även att jag inte hade drömt att vi inte hade varmvatten som jag trodde, Danne viskade det till mig innan han åkte till jobbet....

Hur som så skulle det komma en snubbe och fixa det, han skulle ha kommit kl 18..han är fortfarande inte här...kl är 20.30....ska jag tro att han inte kommer eller att han kommer senare? Danne ringde och fråga vid kvart i sju då sa han att han skulle komma...jag är trött vill sova hyfsat tidigt, så de vore juh ganska bra å veta om han kommer eller inte....Sånt här gör mig irriterad...jag vill veta om han INTE kommer....jag vill iofs veta om han kommer oxå...ser inte fram emot att behöva duscha kallt imorrn med....är det så här det är att bo i hus? vi kanske ska börja värma varmvattnet med ved istället!? 

Nu sitter jag å tittar på Rosa bandet galan...viktigt program för en viktig sak! 
Hoppas ni har en bra kväll!?

Vi hörs!

KRAM 

Chock!!!

Dagen idag har varit helt okey, dock är ja trött som en gnu nu...sitter i soffan och myser med Danne och ser på tv...dock fick myset en stor paus nu när tvärsnytt visar ett inslag om kaninslakt...herregud jag vet att de dödar djuren för att vi ska kunna äta dom (dock äter jag inte kanin!!!) men måste de visa exakt hur de går till på tv!??? Detta var mer än vad jag klarade av och jag ska aldrig i hela mitt liv äta kanin!!
Jag vet som sagt att de dödas men jag tänker helst inte på det...jag kanske borde sluta äta kött helt..men nee...bara ja slipper se detta och det är även obehagligt att se när de hänger upp å ner i taket....skit nu blir de mardrömmar av detta!!!

Vi hörs!

KRAM



                                   Sååå söt!!!

Helgen...

 Kom hem för ca en timme sen efter att ha varit i ängen och tittat igenom en himlans massa kort..en del av dom fick följa med mig hem:) Nu är helgen snart över och mamma har åkt tillbaka till Jönköping...jobbigt! Mår så bra och slutar tänka när hon är här...men vi ses snart igen! Älskar dig så!

Danne är sjuk, ligger här i soffan med feber och förkyld..hoppas ja slipper bli smittad!!! Funderar på att sova på soffan inatt;) neeee min säng är för skön för det...

Nu över till nått helt annat..jag har blivit utmanad av min kära vän carita...man ska lägga upp en favorit bild och skriva 3 saker som ligger en varmt om hjärtat...ska försöka få in en bild nu....N ligger den där och jag kan bara hoppas att den ligger kvar...


Familjen den 10/6 2005 - min student och jag var då så lycklig!
Hela familjen var samlad..älskar er!!

och så var det tre saker som ligger varm i hjärtat då..
1. Familjen, även om vi är utspridda nu så betyder ni mest! Danne å chiquita ingår så klart
oxå här:)
2. Mina vänner vad skulle ja göra utan er?
3. Just nu är de vårt hus..ja älskar att vara hemma
å mysa!!

shit va svårt det va!:)
Jag utmanar nu!

* Frida
* Lovisa
* Stina
* Jessica
 
Lycka till brudar;)

Vi hörs!

KRAM


Lördag

Sov till tio imorse, då Danne drog upp mig för att vi skulle till marieberg och kolla på jacka till honom...väl när jag var uppe och klar hade han ändrat sig..inget marieberg och iingen jacka..nehe...Så jag hamnade i soffan en stund för att sen åka till ängen och mamma:) Har varit där hela dagen..rensat i mitt gamla rum så nu är mycket borta eller med hit;) Hitta en tavla som jag hade målat tror det ska vara vår kisse Jalle...Tog med den hem...lite fin va den trots allt...Dock höll inte Danne med mig om det...men just nu håller han inte med om mycket....

Jag håller just nu på att baka en ananaspaj:) den ska bli efterrätt ikväll. Mamma och Pelle är på väg hit nu, och ska bjuda oss på middag:) Här i vårt hus...mamma tyckte att ängen inte va lika mysigt så därför blev det  middag här:)

Väntar på att mamma ska komma nu, hon skulle köpa med en till burk ananas...jag råkade missa den viktigaste ingrediensen...bra va;)

Hoppas ni får en trevlig kväll!

Vi hörs!

KRAM

Slut...

Snart är arbetsveckan slut igen!!!! Satan i gatan vad fort det går...jag tycker att det är måndag och fredag jämt...

Ligger i soffan som vanligt (har tränat bra denna veckan;)) och Danne är och köper mat, slöar till det idag..kebab står på menyn...gott:)

Imorrn kommer mamma!!!Som ja längtat!!! blir en helg med massa prat, god mat och mys! ser fram emot det! först ett jobbpass till...

Hoppas allt är bra med er!?

Vi hörs!

KRAM
 

Skit...

Skit, beställde kläder för ganska mycket pengar...trycker och betalar och allt försvinner...ser att de dragit pengar från kontot så nu hoppas jag bara att jag får det jag beställt...har ju inget direkt bevis på att ja beställt den...mer än att de tog pengarna....hoppas hoppas hoppas att det funkar!

Hade ju ångest hela dagen för att de kostade så mycket och så blir det så här...typiskt mig...

Kläder, kanske ja inte ska kalla det...en mysdress som sitter ihop:) inte så sexigt direkt men mysigt!!!;)

Vi hörs!

KRAM

Stora Planer...

Tänk om man var miljonär...vad bra det skulle vara, eller iaf just nu...tror egentligen inte man blir lyckligare av pengar, men då skulle jag kunna fixa allt jag vill på en gång med huset...fast å andra sidan, vad skulle jag då göra när allt va klart? Hmmm tåls att tänkas på....

Hur som har jag stora planer för många saker här hemma. Just nu håller Danne å hans pappa på att tapetsera i ett av rummen uppe, det ska senare bli kontor/gästrum...vi ska alltså inhandla en liten bäddsoffa (är man här får man ligga nära å kramas) och ett litet bord samt en lampa.

Nästa steg blir att göra om min garderob, den är ju inte så synlig men det blir så mycket roligare att gå in där om den är fin:) Det ska bli vita väggar eller möjligen jätte ljusrosa, "stolpen" ska bli svart med en väggdekoration. sen ska en byrå flyttas in där från sovrummet och upp med lite krokar...det ser bra ut i min skalle iaf....

Sovrummet ska bara få sig en ny byrå, en lång så vi kan ha kläder på samma ställe..tror den kommer bli perfekt:)

Fler projekt blir det, men de får nog vänta...tills den dagen jag är miljonär;)

Vi hörs!

KRAM

I miss you daddy...

Jag minns en danstävling för länge sen,
Jag hade precis fått ett av de värsta beskeden i mitt liv!!
Då kommer denna låt, kan väl säga att den inte
direkt hjälpte mig. jag blir fortfarande
ledsen när jag hör den....
Ni förstår nog
varför...


http://www.youtube.com/watch?v=9UsFqVpm2OU
Lyssna!!!





Jag kan ju inte lägga in hela länkar..
fattar inte hur man gör...
Ni får klicka å lyssna
helt enkelt...



Vi hörs!

KRAM


Känslor...

Tänk vad mycket olika känslor en film kan framkalla...just nu känner jag mig glad, tacksam,ledsen.arg,besviken.ensam,älskad,saknad,trött,och helt matt....Det var en bra film så klart, men alla dessa känslor som bara väller upp blir en blandning av..ja jag vet inte vad...Kan vara skönt att gråta och skratta på samma gång...skönt att få ut känslor....

Vi hörs!

KRAM


Vågar jag?

Mår bättre idag...Jag har iofs inte fått i mig någon mat än...jag vet inte om jag vågar heller med tanke på hur jag mådde igår kväll efter en sked soppa....Ska jag våga käka nått...typ en macka eller en skorpa skulle kanske funka? Får se...

Danne drog upp mig strax efter 9 imorse...vi skulle bestämt åka å köpa en matta till vardagsrummet innan han skulle till Karlskoga vad lunchtid. Bara å ta sig upp, en dusch och på med mjukisbyxorna. Åkte till Rs- möbler som hade mycket fint. Hitta precis en sån matta vi ville ha för ett bra pris!:) så nu ser vårt vardagsrum ännu lite mer bonat ut...men en del kvar iaf....

Nu ligger jag som de senaste 3 inläggen i soffan, ska snart slå på en film. Jättefint väder ute, borde gå ut..men vila till tusen nu och vara frisk till tusen imorrn...bra plan va?

Dagar som denna vill jag vara frisk och äga en systemkamera...undra om ja ska börja spara?;)

Hoppas ni har en bra och härlig lördag!

Vi hörs!

KRAM

Jävla skit...

Jävla skit stavas det på ren svenska!!! Jag sov aplänge imorse..under dagen har jag mått hyffsat..trodde nästan där ett tag att jag skulle vara helt frisk ikväll:)

Danne åkte på trav på em och ja bestämde mig för att lyssna på magen som skrek efter mat. Fixade lite soppa, la mig i soffan och satte på en film. Jag fixade även lite popcorn och lite godis för att fira att jag mådde bättre! heja heja!

En sked soppa senare....Ligger jag här i soffan å mår illa som fan...så länge jag inte rör på mig funkar det hyfsat..men mat och resten av mina goda tankar är juh bara att glömma!!! Får hoppas att de få skedarna jag fick i mig får stanna kvar i magen iaf....jävla skit!!!

Vi hörs!

KRAM

Sjuuuuk...

Har gått i flera veckor och känt mig halvrisig...NU är jag helrisig...tror det är en kobo av alla konstiga sjukdomar som finns...hosta,täppt näsa, ond skalle, bubblig och illamående mage....bläää....Gick hem från jobbet vid halv 4, skulle jobbat till 18 men det gick helt enkelt inte...illamåendet blev värre, benen kändes som spagetti och jag svettades och frös om vartannat...kom hem och la mig på soffan...har legat här sen dess...känner mig fortfarande helt trött i benen som att jag sprungit flera mil, fast jag bara legat här...

Imorrn blir det till att vara hemma å bli frisk...skönt att ha tre dagar på sig...vila ordentligt och få i sig lite mat..då blir jag nog pigg....

Kast inlägg, men känner mig kassssss....

Vi hörs!

KRAM 

Kärlek....

Älskar dig mamma!!!!
Saknar dig enormt mycket, men älskar dig
ännu mer!!!!





Bara till dig!

Min älskade faster skrev ett sånt fruktansvärt fint sms till mig inatt. Jag är så glad att du finns, du betyder sjukt mycket för mig och jag älskar dig! Tack för att du orkar med alla mina mess och mina upp och ner dagar! Saknar dig och ser fram emot när du kommer ner till oss i November!
Tack, tack, tack!!!! vad skulle jag göra utan dig???

 

I thank you for the tender ways you show me that you care

And when I feel the need for you I know I'll find you near

I thank you for a thousand things that keep me close to you

but most of all I wanted to thank you for being you…..



Helgen...

Jag har träningsvärk i magen...nej inte av träningen denna vecka utan på grund av en jäkla hosta som inte vill ge med sig! Idag är jag även tröttare än tröttast...sov till elva, sen har jag i stort sätt bara legat i soffan och kollar på massa repriser...jag försökte dammsuga..men blev så trött å svettig så fick ta det lite i omgångar...

igår var vi på kalas x2 först hos Kristin och fredrik där deras lilltjej fyllde 1år! himlans vad tiden går fort, sen åkte vi vidare till vintrosa för firande av Dannes mamma, en trevlig dag till slut....

Funderar på att ta mig ut en sväng för att plocka lite i trädgården och ev plantera lite blommor i blommlådan..men får se om ja kommer så längt. Än så länge är det bara en tanke.

Vi hörs!

KRAM

Ps. Hittade detta på facebook, tyckte det va roligt..."Om ett par älskar ute, i
naturen, är de uteliggare då? Kan man kalla fäder som är hemma med barnen,
lagar mat och städar, för hushållspapper?"

........

If it makes you happy
It can't be that bad...............


Helg...

Fredag och dags för helg igen, denna helg är inte lika efterlängtad som vanligt. Klart man alltid längtar till helgen, det är ju skönt att vara ledig MEN denna vecka har varit så bra och jag trivs riktigt bra på jobbet så det har lixom inte gjort mig nått att jobba. Förut var jag alltid sönderstressad och trött när jag kom hem på fredagar, hoppas det är slut på det nu!?

Man inser att man är uppe tidigt när man sätter på radion och inte ens morgonprogramen har böjat...var fortfarande sånt där nattprogram som man hör när man åker bil sent..eller i detta fall för tidigt...Jag öppnade kl 06 imorse vilket innebär att jag åker hemifrån 05.30..inte så skoj, men det är skönt att köra bil...iofs inte den tiden och inte i mörker..men då slutar man ju tidigt sen oxå:) närmare bestämt 12.30! wooohooo:)

Nu efter jobbet blev det en super snabb vända på stan, sen till mio möbler för köp av en ny lampa (eller klart den va ny...men en lampa), sen två hemliga uppdrag, sen handla mat...nu är jag hemma och GANSKA mycket fattigare!

Ikväll blir det idolmys och taco´s....perfekt fredagsmat! Just nu slappar jag i soffan efter ett utbrott på lampförpackningen...om vi säger så här kartongen är allt annat än hel och det är friggolit överallt!!! Jäkla inbrottssäkra saker det där...eller tålamodsprövande...viket jag tydligen inte hade....Hoppas Danne oxå blir nöjd...kan bli svårt att lämna tillbaka den....

Nu ska jag njuta av en tidning och lite marabou sensation - med karamellicerade mandlar och havssalt..supergod va den!

Vi hörs!

KRAM

Hosta

Verkar som att den årliga höstförkylningen har börjat inta sig...hosta som första tecken....

I måndags började jag på nya jobbet, det känns bra:) Men det känns fortfarande i hjärtat riktigt ordentligt när jag tänker på V och B. Kommer alltid älska er så mycket mina underbara barn och kollegor!:)

Nu ska ja laga mat, ville bara slänga in några rader så ni ser att jag lever...fast det skulle ni nog hört om jag inte gjorde.....hmmm...

På vägen hem höll jag på att krocka med en UNG KILLE som tydligen tyckte om att sladda ordentligt med bilen så han hamnade på fel sida av vägen! IDIOT!

Vi hörs!

KRAM

Lördag...

Kvar i sthlm, haft fint väder idag perfekt att vara ute å kolla på hästar:) jag har iofs bara tittat korta stunder men iaf. Jag stängde in mig på gymmet en timme och pressade mig själv till max...vilket var superskönt, det var för länge sen jag träna! Tror att dessa maskiner var ganska nya då jag kunde springa både länge och ganska fort på löpbandet utan att få ont i benhinnorna...eller vad kan det annars bero på?

Sedan blev det lunch på en kina restaurang vilket var gott men starkt,sen hade jag tänkt ta en simtur...MEN poolen var väldigt liten, full av barn med luftmadrasser och pappor som hoppade från kanten så det skvätte så mycket som möjligt! jag fick helt enkelt inte plats...inge kul att behöva parera för flygande pappor när man tänker sig en trevlig träningsstund (simtur)...bitter? nejdå...då fick jag ju anledning till att ta en låång varm dusch, kolla på tv och käka några godisbitar istället;)

För ca en timme sen tröttnade jag på att sitta och titta på hästar medan resten av gänget varvade mellan att sitta brevid mig och springa ut och kolla på fler hästar...jag fastnade framför dansfeber, vilket jag tittade ca 5 minuter på första programet..nu tycker jag att det funkar iaf...kanske inte världens bästa underhållning men iaf. Jag tänkte se "Här är ditt liv" men kände ju inte ens igen människan som var med....Betyder det att personen är okänd eller att jag är för ung och ointresserad för veta vem det är....?

Nu börjar jag bli hungrig igen...sena middagar på detta ställe, som i italien...(eller vart det nu är man äter sen på kvällarna).

Vi hörs!

KRAM

Sthlm

Befinner mig i storstan, eller en bit utanför..närmare bestämt på vägen mot arlanda. Jag ligger i en skön säng på 16:e våningen och just nu slappar jag framför idol. Vi är alltså här i häst syfte kobinerat med en trevlig helg med goda vänner. Jag är hungrig...hoppas att det blir en seeen middag efter idol och efter auktionens slut.

Idag har jag varit på promenad, hittade en ny EM butik, dock hitta jag inget där inne. Sen tittat på en himlans massa hästar. När jag kände att allergin var för påtaglig gick jag upp på rummet, fastnade vid datorn och nu även vid idol. Jag tog en till tablett så det borde bli bättre snart. Var törstig oxå så jag köpte festis - strawberry/grapefruit den var INTE god...nu blir det godis iställe:)

Uscha vilket oseriöst inlägg...hehe...men men

Vi hörs!

KRAM

hang with me.....

RSS 2.0