Lördag

Sitter ute på travet nu, vi har hästägarträff:) Jätte trevligt! Alla tittar på trav på tv just nu så jag passade på att uppdatera bloggen:) Alla som ville fick prova på att köra "Julia" idag det va uppskattat! Sen blev det en god lunch tillsammans och nu har de spelat v75 och kollar om det blir ngn vinst! Vi får se!!och hoppas så klart....

På fm var vi en sväng på kyrkogården, gudars vad det är fint just den här dagen! massa fina ljus och massa folk för ovanlighetens skull. ...hade köpt ett jätte fint hjärta med rosor på som jag la dit:)
Om en stund blir det nog en vända till Längbro oxå och tända ljus på Daniels systers grav. Sen hem å ha en lugn och mysig kväll:) Hoppas ni har en bra Lördag ni med!?

Puss och kram!

Rosa bandet

Redan torsdag....veckan har gått fort...Fatima och jag har haft en trögstartad vecka med skrivandet men igår em verkade släppa så idag har det rullat på bra! äntligen! Det känns riktigt bra och vi är på god väg...dock har vi grymt mycket kvar som ska fixas men det går lättare nu när bromsen inte är i lagd;)

Ikväll har jag haft en riktig slapp kväll....tittat på rosa bandet galan och bölat lite grann...uscha vad livet kan vara orättvist ibland! Ibland brister det för mig och då gråter jag tills det inte finns några mer tårar..och så blev det ikväll...när jag väl börjar så tänker jag på massa saker och så gråter man ännu mer..men ibland är det skönt..de behövs...

Nu är jag ganska seg i bollen så ska börja dra mig mot sängen....imorrn blir det ännu mer skrivande sen handla och fixa lite inför lördagens hästägarträff. Hoppas allt är bra med er!?

PUss och kram!


samma

Ja jag börjar väl detta inlägg som jag brukar göra på måndagar...uscha vad helgen har gått fort...i fredags var jag på marieberg med Fatima å hennes söta lilla Viggo:) blev verkligen en heldag! en trevlig en! På kvällen var Danne på Ösk-matchen och jag stannade hemma å fixade käk..de blev ugnsbakade grönsaker och kött:) och ett glas vitt till de! Mums! idol på tv och lite godis till efterrätt:)

Lördagen var vi hemma å slappa på fm vilket var himla skönt! länge sen vi bara var hemma...vid 14 åkte vi iväg till Lanna och hälsade på. Blev fika och bus med tvillingarna som hade blivit stora och sprang runt för egen maskin! gudars vilken energi!:)På kvällen blev de middag i Vintrosa.

Söndag...hmm sov ganska länge:) skööööönt! vi kom ihåg att ställa om klockorna så jag njöt mest av att få sova en timme "extra". Åkte en sväng till Stadium outlet på fm för jag skulle ha nya regnkläder...men hittade inga...eller jag behövde den största barnstorleken på jackan typ 160 eller va de va, men då va byxorna lite tajta...man ska ju få på sig ett par byxor under lixom....hmmm...och de minsta byxorna på vuxen var föööör stora så de blev inga nya regnkläder....
Åkte vidare till Ängen där vi skulle hämta mamma och Pelle för att skjusa dom till flygplatsen. De skulle åka till Teneriffa....jag är inte alls avis ;) bara ganska... Sen blev de en sväng till Karlskoga...jag fick prova på att köra travhäst:) skoj va de men blev tyvärr väldigt allergisk...ögonen blev helt röda och senare under kvällen blev de utslag på halsen och ner på bröstet....nästa gång blir det till att ta med sig massa tabletter...för visst vill jag prova igen! om jag får.... det blev lite mc donalds käk innan vi drog oss hemåt.

Idag har jag varit hos Fatima, vi kämpar på med vår uppsats och stöter på problem...hoppas vi blir klokare på allt imorrn....jobbigt när handledaren säger olika saker till oss och våra kurskamrater..men men vi får gå på det vi tror..annars kör vi nog fast hela tiden...kämpa,kämpa kämpa! i Januari är vi klara!!! :) Tuff men även rolig höst!! Åkte hem vid fyra tiden och vidare till bibblan och lånade ännu fler böcker! snart har vi en egen bibbla hemma hos Fatima....någon som vill låna nått?;) Nu är jag hemma och vi har käkat en god middag och nu är det slapp i soffan som gäller...är helt muck i skallen...och trött i kroppen..ska bli skönt att sova sen..men först måste jag ju kolla lite på "grannfejden" som är från Örebrotrakten idag...

Hoppas allt är bra med er!?
Puss och kram!


Tyckte bara bilden va lite söt...:)


Torsdag kväll...

Kom hem från plugget vid 15 tiden..tog en lugn em framför datorn och en lååång varm dusch...gudars vad jag älskar att duscha..kan stå där i värmen hur länge som helst å tänka på de ena och de andra....

Ikväll har jag haft myskväll med mig själv...blev massa tända ljus, lite käk, lite godis å en filt framför tv:n...tittade på några vänner avsnitt på dvd innan de va dags för vänner på tv:n:) sen blev de "mammas pojkar" på 4:an och till sist lyxfällan...."mammas pojkar" är hur sjukt som helst..men ja jag tittar ju på de så....men herregud..vem är det som kommer på alla konstiga program?

Nu ska jag bara surfa runt lite mer å sen är det dags att sova..imorrn väntar Marieberg med Fatima!:)

Puss, kram och godnatt!

Arg....

Tänk att vissa har så jävla svårt att ta en diskussion...okey de kanske handlade om något som var för länge sen, MEN som fortfarande har något att göra med hur det är idag...då tycker iaf jag att man måste kunna diskutera de..eller är jag helt ute och  cyklar????

Hur som så vore de trevligt om man kunde svara på en fråga iställe för att ignorera!!!!


Jag behöver kärlek! Mycket kärlek....take it or leave it.....!!!!

De värker i hjärtat ibland.....


 


 


Underbara låt...

Sitter och lyssnar på denna underbara låt!

http://www.youtube.com/watch?v=5jDJXswKQTk

Melissa Horn med låten Lät du henne komma närmare...

Lät du henne komma närmre
Var hon vackrare än mig?
Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än på dig
Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser
den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut?...........................


trist

Uscha imorse när jag vaknade så kände jag direkt att det inte var någon bra dag...jobbigt när de e sånna dagar...Danne åkte iväg till sthlm med ett gäng andra travfantaster och jag bestämde mig ganska fort för att sova några timmar till....

Nu har jag hunnit med en dusch å ska snart ner till tvättstugan...sen blir de läsning för hela slanten...Utan Fatima idag vilket känns trist! allting blir roligare när man är två:)

Man ska väl inte bli på dåligt humör för något man ser på internet..men ibland förstår jag ingenting...VEM fan ska man tro på....? samtidigt handlar det om att gå vidare..släppa de som var förut..men men ibland är de oxå tufft, IDAG BEHÖVER JAG KÄRLEK!!!!

Nu ska ja torka håret å skaka av mig lite av mitt dåliga humör....
Ikväll blir det att gå ut å käka med min kära mor och bror! de ska bli mys!

Puss och kram på er!

Helg...

Uscha vad helgerna går undan...i fredagskväll så hade vi bestämt oss för en myskväll med räkor, ost och kex...åkte iväg för att handla och kom efter att ha åkt runt på 5 affärer hem utan några räkor...så de blev ost och kex framför idol:) helt okey de med men typiskt att alla räkor va slut överallt bara för att vi skulle ha de....dagens i-lands problem...

Lördag: Var vi uppe med tuppen för att åka till Karlskoga...Danne körde häst och jag lekte mest med Leo, hann med lite snack med Carita oxå:) Vi får styra upp en dag för bara oss snart!!! Nästa gång åker vi ut med ngn häst i skogen tycker jag....;)
Kvällen spenderades hos min kära mor med en jätte god middag! Pelle stod för förrätten som va en super god svampsoppa! mums!

Idag Söndag så var tanken att de skulle bli lugnt...efter att vi fick tips eller frågan om vi hade sett ett hus som låg inne på hemnet så blev de en visning i skeppsta. Ja ni kanske börjar vänja er vid detta men....jag älskade detta hus..de hade allt! Vi behöver inte renovera nånting!!! och de va stor tomt...jaaaa äntligen! men som sagt är jag sjukt trött på att plugga..vilket gör att man inte får in så mycket pengar..men vi får se...kanske kan man ha lite flyt den här gången....? Håll tummarna för oss!!! Efter visningen blev de en vända på Ikea, sen en tur till Vintrosa och sen ett snabbt besök hos mamma igen:) Behövde diskutera eventuella husköp framöver!:)

Nu ska ja packa väskan för imorrn sen blir de nog till att sova...hoppas ni har haft en jätte bra helg!?
Puss och kram

Tisdag...

Idag har jag varit riktigt flitig...gick upp tidigt och satte mig å läste boken till på fredag som för övrigt var super trist! efter att ja läst ut den tog jag tag i nästa...den mycket bättre! "Modiga prinsessor och ömsinta killar" bra bok som vi kommer kunna använda oss av i c-uppstasen:) Vid 13 tiden var de dags att åka till sjukhuset för ett nytt besök...mötte upp mamma som skulle följa med vilket visade sig va tur att hon gjorde....

Träffade samma läkare som sist..ni vet hon som sa att jag hade träningsvärk...hur som så berättade jag som de va...ont fortfarande (dock inte lika ont men de sa ja inte till henne) och att jag ville göra en ny gastro (kamera ner i magen) och nya prover...för att inga av de symtom man brukar ha vid en glutenintolerans har INTE jag..så ja tycker inte att nått stämmer....ja förstår inte heller varför jag ska äta glutenfri kost för att sen göra en ny gastro för då är de klart att de inte syns nått...de vore ju bättre att käka som vanligt och se hur tarmen reagerar...hur som så sa ja allt detta...men hon körde typ över mig...då hjälpte mamma mig lite å sa i stort sätt samma saker som jag tidigare sagt...och då tog hon plötsligt allt på allvar och gav mig en ny gastro och massa nya prover....jag ska äta som vanligt fram tills dess....och så va ja juh bara tvungen att fråga varför hon sist sa att jag hade träningvärk och att jag skulle käka glutenfri mat...för inte blir väl träningsvärken bättre av att man inte äter mat med gluten i....eller? Nu låter de som att hon inte tror att de e gluten längre...jaja vi får väl se....

Tack mamma för att du följde med mig! vad skulle jag göra utan dig? Älskar dig såååååå mycket å ännu mer! Puss till dig!

När jag kom hem tog jag å mamma en snabbfika och sen var de dags för att gå in på bok nr tre för idag..så nu har jag typ läst halva den..tyvärr inte alls lika bra å lättläst som den förra....imorrn ska jag och Fatima å hälsa på den förskola där vi ska göra vårt fältarbete inför våran uppsats de ska bli spännande:)

Hoppas allt är bra med er!?
KRAM KRAM

Ladies Night

Ladies Night igår på Conventum arena va gryyyymmmttt! så himlans bra va de:) Vi hade verkligen toppen platser..matplatser längst fram vid scenen:) Så för en gångs skull såg man bra även om man är kort då ingen kunde stå framför mig!:)

Vi kom dit vid 18 tiden och tog en välkomstdrink eller rättare sagt en cider och gick vidare upp till loungen där vi fick syn på "bygglovs Matte" jag va bara tvungen å fråga om jag fick ta ett kort på honom...självklart fick vi de:) så ja och Elisabeth ställde oss på var sin sida å såg glad ut:)!!

Vid 19 gick vi ner till våra platser och fick maten som bestod av kyckling,potatiskaka och paprikasås,riktigt gott! Till efterrätt blev de nån chokladgrej:) Vid 21 började showen som va super bra!! Bra musik ¨å bra skämt...och en å en annna snygging...
Tack Carita,Elisabeth och Gunnbritt för en toppen kväll!de gör vi om nästa år!!!

Idag sov ja länge och nu på em har vi varit på fotboll...nu är de dags för lite käk!
Kyckling å ris:)

Kram kram!!!



Ett tag sen...

Såg precis att jag inte uppdaterat på ett tag, så då är de väl dags....Veckan har mest varit plugg...men även en husvisning hanns med...de va tyvärr inget att ha....:( Igår fyllde Dannes mamma år så då var vi i Vintrosa hela kvällen, de blev smörgåstårta,glass och idolmys. Hon blev även glad för mitt ljusarrangemang som jag hade pysslat med i några veckor:)

Idag ska vi nog först ut en sväng till marieberg..(jag behöver ett nytt pysselprojekt) och kanske blir de en lunch där oxå. Sedan vidare till Karlskoga en sväng där Danne antagligen kommer stanna hela kvällen, medans ja å Carita å några fler åker tillbaka in till Örebro för att gå på Ladies night:)

Måste även skriva ett BAMSE grattis å världens största kram till Kristin å Fredrik som i tisdags fick sin lilla Felicia!!!!:)

Ne nu ska ja fixa i ordning mig lite så vi kan åka sen...

KRAM

Plugg...

Gårdagen bestod av plugg,plugg,plugg och skratt och trevligt sällskap! var i hallsberg hela dagen hos Fatima! Vi fixade klart vårt arbete och sen satt vi mest å snacka..:) Framåt kvällen kom även lottis:) Fatima skulle ha underklädesparty! jätte trevligt! och de räckte med att vara tre..vi sprang runt å provade massa olika saker! Jag köpte ett jättefin bh och fina trosor till plus en jätte häftig baddräkt som jag antagligen aldrig kommer använda...men ändå! billigt å bra är va de va!! :)

Hostan kom tillbaka ordentligt igår kväll och idag är jag genom förkyld med en väldigt jobbig hals! är ganska täppt å har nästan ingen röst! Behöver ha tillbaka den nu!!!Ikväll ska ja ändå orka mig iväg först till halssberg för att hämta Danne och sen vidare på hus visning! Hoppas att de e nått att ha!!!:) Vill flytta nu nu nu!!!:)

Nu ska ja försätta läsa ett arbete som vi ska opponera på, på fredag...så de gäller att vara påläst!
Hoppas allt är bra med er och att ni slipper höstförkylningen!!!:)

KRAMMMM


Depp

Uscha när jag vaknade första gången imorse kände jag mig verkligen sjuk! skit ont i halsen,hosta å ett huvud som var färdigt att exblodera...somnade om några timmar å när ja vaknade var de mesta borta! vilken tur! nu känner jag bara av halsen lite grann å snuvan rinner lite...hur som hade jag bestämt sen innan att de skulle bli en vända på stan idag...å de blev de..en snabbis:) Köpte en polotunika på HM, en snygg topp på gina, stickade strumpor å strumpbyxor på lindex och lite smått å gott på Panduro..hehe...Nu är ja hemma å sitter å läser mitt å Fatimas arbete..tycker vi har lyckats bra!:)

Funderar på lunch...men är inte så sugen..tror jag ska gå ner å handla lite youghurt å några goda flingor...de blir bra det:) Nu ska ja se om ja hittar några bilder på mina inköp idag:) ikväll blir de promenad,tv och resterna från igår:) mums!



Bild från hm.com den blev ganska lång på mig så med stumpbyxor till blir de bra:)

Typ sånna här stickade strumpr. Bild hm.com

Hitta tyvärr inte den snygga från gina...
Puss och kram på er!


Utmaning..

Blev utmanad av kristin:) och i min ensamhet här hemma ska ja ta och utföra denna utmaning!

1. Hur gammal är du om fem år? 28 år!.
2. Vem var den sista du träffade? Danne.
3. Hur lång är du? 153 cm.
4. Vilken var den senaste film du sett? Män som hatar kvinnor på dvd:)?
5. Vem ringde du senast? Mamma.
6. Hur löd ditt senaste SMS och till vem? Behöver vi skriva imorrn lr ska vi hitta på ngt roligt istället;)? Till Fatima.
7. Vad är dagens planer? Dagens planer består av tv-tittande,lite present pyssel och en god middag.
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Sms!
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? De är fortfarande gifta, men pappa är med oss i tankarna och hjärtat hela tiden.
10. När såg du senast din mamma? Förra lördagen.
11. Vilken ögonfärg har du? Bruna.
12. När vaknade du idag? Runt kl tio.
13. Har du någon gång hittat en katt? Nej.
14. Vilken är din favoritplats? Älskar havet å klipporna,så västkusten.
15. Vilken plats föredrar du minst? Där de är mörkt och kusligt.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Oj..hmm förhoppningsvis i vårat fina hus:).
17. Vad skrämde dig som barn? Ensamhet.
18. Vem fick dig att skratta senast? Danne:).
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? japp....eller?.
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar.
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Med....
22. Hur många kuddar har du i sängen? 3 + 2 = 5.
23. Hur många landskap har du bott i? 1
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Nej!
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor...
26. Är du social? Ja de skulle jag säga att jag är..
27. Vilken är din favoritglass? Melonglass eller blåbär...
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Resa och lägga till huset...
29. Tycker du om kinamat? Jo men visst!
30. Tycker du om kaffe? Absolut inte.
31. Vad dricker du till frukost? Juice eller mjölk.
32. Sover du på någon särskild sida? Oftast på rygg men annars på högra sidan.
33. Kan du spela poker? Tjaa, lite grann
34. Tycker du om att mysa? ABSOLUT!
35. Är du en beroendemänniska? De beror väl på....
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nej..Dannes mormor men ja kände tyvärr inte henne.
37. Vill du ha barn? Mest av allt!:)
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska.
39. Har du någonsin åkt ambulans? Ja, en gång.
40. Föredrar du havet eller en pool? Lätt havet!!!!.
41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder och pyssel för tillfället.
40Äger du dyra smycken? Dyra? Ja några....
43. Har du någon gång testat narkotika? Nej.
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Godis, ett gult tennisracket.
45. Vem är den roligaste människan du känner? De måste vara min kära sambo,när han är som mest oseriös!
46. Välj ett ärr på din kropp? hmm...ett på armen efter en hennatatuering i turkiet..
47. Vad har du för ringsignal? The James Bond team...minnen till den!
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Ja..de ska nog finnas nått kvar.
49. Flirtar du mycket? Nej.
50. Vart togs din profilbild för din blogg? På västkusten för 2 år sen...
51. Kan du byta olja på bilen? Ingen aning...
52. Har du fått fortkörningsböter? Nej.
53. Vilken var den senaste bok du läste? Om man inte räknar med studielitteratur så va de män som hatar kvinnor.
54. Läser du dagstidningen? Ja mer eller mindre.
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Ja...
56. Dansar du i bilen? Dansar var väl att ta i..men diggar å sjunger ja!
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? P3.
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Grattis,hoppas du får en bra dag.
59. När var du i kyrkan senast? Julafton.
60. Vilka personer utmanar du? Fatima, Carita, Frida, Ann-Sofie Fia.

KRAAAMMMM!

Hemma

Sov ut ordentligt igår,gick ner å käkade frukost dvs pannkakor och mackor:) Vi hade tänkt att åka på trav på Solvalla och sen se sista auktionen på kvällen..men då Danne hade glömt våra fribiljetter hemma så tänkte vi att de skulle bli en väldigt lång dag att bara gå runt å vänta på auktionen så vi åkte hem istället. Ganska skönt att komma hem på em å ha massa helg kvar! Lagade en god middag, som iofs kunde ha blivit bättre...gjorde potatisgratäng med kött och rödvinssås..men gratängen kunde ha smakat lite mer..jaja bättre lycka nästa gång...sen blev de tv och en lugn kväll...:)

Idag så har vi bara varit hemma å slappat...Danne är på Ösk-matchen å jag är hemma å kollar på idolrepriser, (fast ja redan sett de)käkar lite godis och pysslar....de blev inte heller som de va tänkt från början..men men får hur de blir när allt är klart...

Sen blir de att laga mat igen..idag står kycklingfilé med sambal olek,grädde och mango chutneysås på menyn..har aldrig gjort de förut men de kan nog bli bra:)

Hoppas att ni alla har en riktigt bra helg!?
KRAM

Sthlm

Nu sitter jag här uppe på ett fint hotell i huvudstaden, har nyss varit nere och käkat frukost jag älskar hotellfrukost...(eller vem gör inte det?) men idag fick jag inte i mig så mycket som jag ville...hehe de blev hårda mackor, lite frukt, apelsinjuice och en pannkaka:) mums! jag skulle kunna käka pannkakor hela tiden...de e super gott!:)

Igår kväll var de hästauktion för hela slanten, sjukt obekväma stolar så man fick gå upp å gå ibland för att inte känna sig alltför stel..hehe...efter de blev de en väldigt sen middag typ vid 23 tiden....väldigt sen!!!!somna som en stock...

Nu skulle Danne och Fredrik åka iväg och hämta en till kille och jag och Carita ska snart ta en promenad för att kolla in lite affärer som ligger här runt omkring...vi är alltså inte mitt inne i stan..utan på Scandic infra city som ligger på vägen ut mot arlanda...

Puss på er!


RSS 2.0