Bläääää

Fy hittade den första men antagligen inte sista fästingen på min älskade Kisse förut....bläääääääää vad äckligt säger jag bara!!! Jag kunde inte förmå mig till att ta bort den så det gjorde Danne direkt han kom hem.... Tack hjärtat för att jag slapp det! Nu är Chiquita ute på nya äventyr och får antagligen fler fästingar på kuppen.....bläääääääää


Ha en trevlig Lördagskväll!

Vi hörs!

KRAM

Hemma dag:)

Idag eller rättare sagt igår bestämde jag mig för att detta skulle bli en hemmadag för min del...Jajjemän och så är det! Gick upp strax för 9, tog en dusch, sen satte jag igång att dammsuga..när hände det senast? Eller ja jag gjorde det här om dagen men jag tror aldrig jag varit uppe och dammsugit kl 9 på morgonen:) Sen blev det lite slapptittande på tv, och en cykeltur in till Kumla för att handla på apoteket och kika runt lite:)

Nu har jag hamnat i soffan igen efter att ha varit ute å rensat lite ogräs:) Vuxet va!? Haha jag tog iofs bara bort alla maskrosblad (visste inte hur jag skulle göra med resten) Ska jag ta bort allt? Typ gräs och sånt där som sitter runt stenarna på huset? Tänkte att det var bäst att låta bli och isf ta bort det sen när jag verkligen vet hur det ska vara!:)

Hade ett lååångt och trevligt samtal med min Frida oxå! Alltid trevligt att prata med dig! Ser fram emot att träffa dig varje dag när du är på uppdrag i kumla;)

Nu ska jag käka en kitkat;)

Vi hörs!

KRAM

Hemma

Hemma igen! Och visst hade jag rätt imorse när jag skrev att det såg ut som höst ute...När vi kom till travet var det mulet ganska kallt och blåste hemska vindar....bläää.....men men...jag måste erkänna att även om jag älskar sommaren så ser jag lite lite grann fram emot fina höstdagar med fina scarfsar och ett par svarta stövlar och en snygg kjol! Jag saknar att ha stövlar....det är de bästa.

Nu är vi som sagt hemma..satt på en tvättmaskin (så gött att kunna göra det när man vill) och ska väl snart käka lite mat...ikväll blir det nog lite film och godis...Det är sånt väder:)

Jag ska koppla bort och stänga av alla tankar nu, och bara vara och njuta av att ha en mysig kväll med Danne!

Vi hörs!

KRAM

Rekord..

Tror det börjar närma sig något salgs rekord när det gäller att uppdatera bloggen för mig:) Sitter i tv-rummet och kikar ut genom fönstret, vad jag ser? jo en jäkla massa hurtiga människor som går, cyklar och springer förbi..herregud har folk inte semester? När jag gick på semester tog jag semester även från allt vad träning heter...kanske inte var så smart, med tanke på att byxorna inte vill passa längre....hmmm...Ingen hit...så nu får det väl bara bli godis på lördagarna framöver.....bläää

Jag förstår även inte hur folk ens kan vilja ge sig ut när regnet hänger i luften och det blåser höstvindar...Det ser iaf ut så från mitt läge i soffan....

Känner mig off idag, riktigt grinig...hoppas att den grillade korven på travet smakar bra och kan göra mig på bättre humör!? Grilla ordentligt nu Sören!

Nu ska ja fixa till mig å åka å tvätta fönster på Rynningegatan....

Vi hörs sen!

KRAM

Ps. Vi köpte rakvatten;).

Ett till...

Slänger in ännu ett inlägg idag (!!!) Det händer ju inte speciellt ofta nu för tiden, men nu mera kan jag blogga i sängen...Vi har nu mera ett fungerande mobilt bredband vilket gör att jag kan sitta, ligga stå vart som helst i huset! Så trevligt!!!

Som sagt blev det ett bankbesök, efter de lunchade vi med svärfar på Kungsgatan 1, mycket trevligt och gott:) Sen stod städningen på schemat...Danne sa till mig att det tar nog bara 2-3 timmar att städa...hmmmmmmm vi började 13.30 och kom hem kl 21.30.....stämde inte riktigt, men nu är rynningegatan renare än någonsin;)

Nu ska ja surfa vidare..

Vi hörs!

KRAM

Mycket...

Dagarna går fort som tusan! Nu är det redan torsdag igen vilket betyder att vi måste åka in till stan för ett bankbesök och sen ska vi städa lägenheten...Mindre roligt! men med tanke på vädret passar det juh bra att göra det idag! Vaknade kl 8 av att det lät som att fönstret skulle gå sönder...tur att det bara var regnet.....

Igår var Nattis och Johan här för en väldigt trevlig grillkväll! massor med god mat och sen blev det en promenad genom området för att vi skulle hitta;) Sen hem för lite efterrätt!

Nee nu måste jag skynda mig...insåg just precis nu att vi ska vara på banken om 45 min...heja heja...

Ha en bra dag!

KRAM


På plats, på riktigt, i huset...

Nu är jag tillbaka! Har ni saknat mig????;) Flyttlasset gick som planerat i lördags och vi hade flyt! Det gick väldigt smidigt och snabbt! Vid 15 tiden var allt på plats i huset och alla snälla flyttgubbar och gummor åkte hem. Då satte jag och Danne igång med att fixa och trixa och nej vi gav oss inte förän allt sto där det skulle! Kl 23 tittade vi på klockan och insåg att vi var hungriga så tog lite kvällsfika och fortsatte sen halva natten! Nu har vi två kartonger kvar att packa upp, och de kan vi inte packa upp förän vi får våran sideboard som ska stå i vardagsrummet!

I söndags hade vi tänkt oss en snabb sväng till ikea, när vi kom dit fick vi den glada överraskningen att vi hade sällskap av resten av örebros befolkning...Så lika snabbt som vi hade tänkt att det skulle gå gick det inte....På em kom våra familjer och min nattis hit och käkade och hade trevligt....

Igår var vi hemma på fm, sen in till lägenheten för att slänga det som var kvar...sen gick Danne upp på stan för att dricka "cola" innan Ösk-matchen...jag tog en sväng till Nattis! Vi kollade på film och käkade varma mackor! Hämtade Danne och körde hem för att packa upp våra nya hallmöbler! Blev dock inte klara....

Idag Tisdag...ska vi en snabb vända in till Marieberg för att köpa ett vattenpass och lite mat..sen ska vi hem och fixa klart hallmöblerna och baka bullar! Det måste ju finnas nått å bjuda på när man får besök!;) Så nu hör ni av er om ni vill komma förbi och säga hej!:)

Kram på er och vi hörs snart! Känns såååå bra att vi äntligen är på plats!:) Jag älskar det här huset!!!

Hörs!

Har massor att fixa med inför och under och efter flytten så jag återkommer när jag har mer att berätta! Nu lägger jag allt fokus på flytten som sker från och med torsdag!!! JIPPI!

Vi hörs!!!

KRAM

japp

Nog blev det ett ordentligt åskväder alltid...herregud det var läääänge sen det kom såå mycket regn..men det var skönt! Jag hade iofs tagit på mig bikinin för första gången i år och hade tänkt lägga mig med en bra bok ute i trädgården hos svärföräldrarna....men hur gick det? inge vidare alls...regnet öste ner från att vi gick ut bilen hemma hos dem kl halv tre tills vi satt oss i den igen vid halv åtta tiden....jajaj härligt med regn var det och nu är det verkligen skönt ute! Sommar!

Dagarna sen jag kom hem har passerat fort...vi har varit ute å kollat på lite möbler, varit på trav och bara varit...imorrn blir det en date med bästaste Fatima för min del och ett Karlskoga besök för Danne.

Känner att jag fortfarande har världens tryck i skallen så ska nog inte sitta här mer...Hoppas ni mår bra!?

KRAM

Blixt...

Skulle blogga men nu är det åskväder...jag återkommer senare! puss

Hemresa...

Fredag kväll....Vi håller på att laga en god middag...Denna gång kan jag faktiskt skriva vi, för jag har bidragit en del:) jag ska även göra efterrätten även om den "bara" består av glass, chokladsås (egen) och maränger:) men iaf!!

Idag åkte vi in till Stan, tog en dusch och sen en sväng på Stadsfesten...käkade världens godaste toast med kantareller och västerbottensost! Sen gick jag och min kära moster en vända på stan vi var väldigt effektiva:) sprang typ överallt men hann med allt! Köpte bland annat lite nya saker till huset:) Sen blev det till å handla mat, jag och min kära morbror åkte för att inhandla en himlans massa skinka! :) Den finns bara här uppe så jag måste juh ha med mig ett lager hem! :)

Nu ska vi strax äta förrätt och sen bara njuta av den sista kvällen här...jag vill inte åka hem! Men jag längtar juh så klart efter Danne! Imorrn blir det till att sitta i bilen hela dagen..ingen hit! men ja ska hålla utkik efter älgar! :) behöver se några fler! kanske dyker det upp ngn här ikväll, det vore juh roligt!

Vi hörs snart!

Puss och kram!!!


Underbart

Ett litet torp i de norrlänska skogarna, det kör förbi en och annan bil lite nu och då och luften känns så härlig, jag umgås med älskade släktingar och mår så gott! Igår kväll eller snarare inatt när vi satt här vid köksfönstret och hade precis ätit en god middag så skriker min kära mamma till... EN ÄLG! och yes precis utanför fönstret  eller ja några meter bort stod en älg! jag har suttit och tittat ut varje kväll och väntat på att det ska komma ut en älg från skogen...och nu gjorde det äntligen det! första gången jag ser en älg så nära (utom när jag var på kolmården, men de räknas inte!)

Det bästa var att den verkligen va kvar en stund...stod och tittade på oss, antar att han (för det var en han, han hade tydligen horn..men jag såg då inte några horn, men alla andra gjorde visst det (????)) hörde oss och sen gick den in i skogen men kom tillbaka igen! tror den skulle över vägen, men han ändrade sig och sprang in i skogen igen efter ett tag...mäktigt! :)

När man är i Norrland så hör det till att se renar och älgar...på vägen upp såg jag bara en ren:) nu kan jag lägga till älgen på listan oxå!:)


Idag ska vi snart åka till min kära faster och farbror som bor ännu mer in i de norrlänska skogarna, men det är sååå himlans underbart och vackert där..jag går ner i varv så fort jag går ur bilen där..där ska vi bli bjudna på middag och sen ska vi alla ner till älven där min pappas morbror har stuga och mina sysslingar och lite annan släkt oxå är...ska bli så roligt att träffa alla! :)

Veckan går fort...tiden springer iväg och snart är det dags att packa ihop och åka hem igen...två dagar till, sen är min semester här uppe slut för i år...men som sagt detta är nog min fristad..det är underbart att vara här uppe, luften är annorlunda och lugnet lägger sig över mig som ett lock...jag älskar att vara här....

Nu ska jag slå in ett packet;)
Puss och kram till er alla!

Saknar dig Danne!

....

ÄLSKLING JAG SAKNAR DIG ENORMT MYCKET.....





Norrland!

Måste bara uppdatera er om att jag för det första inte kunde ta semester från bloggen, märkte jag precis just nu:) och för det andra så behöver jag fixa mobilt bredband! detta verkar vara det bästa som finns! Jag sitter nu i en liten by i norrland och min vanliga mobil funkar inte...eller jo om jag sitter helt still och inte rr mig när jag pratar kunde jag höra vad Daniel sa hundra mil härifrån...

Men detta funkar! Hur märkligt är inte det? Internet..HÄR!? galet men skönt...då har jag koll på de bloggar jag brukar läsa, jag kan maila med min älskling och inte minst uppdatera er!

Nu ska jag äta min kära morbrors ugnspannkaka:)

VI HÖRS! det lovar jag!!!!

KRAM

Pust...

Det kan bara stavas på ett sätt.... SEMESTER!!!!! Så himlans gött! min första semester från ett "riktigt" jobb...Känns så bra! Å denna semester inleds med en tripp upp till norrland och släkten! Åker när som helst...väntar på att mamma och pelle ska ringa och säga att de är på gång:) Sen så!

Min älskling får tyvärr stanna hemma då han får semester först om en vecka...tråkigt! Vi konstaterade igår att detta är första gången på 5 år som vi är ifrån varandra så här länge som vi kommer vara nu...ändå är det "bara" en vecka....Men jag kommer sakna honom...min älskling! Men när jag kommer hem är det nästan dags för flytt!!! :) Det blir nog några besök till i stans möbelaffärer! :) sen är vi redo! :)


Igår var vi i Hallsberg hos Fatima och Johan som firade 10 år som gifta! det är bara att gratulera!:)

Nu tar jag nog iaf en veckas semester även från bloggen (om jag inte råkar komma över en dator där uppe i skogarna)...men vi hörs snart igen!

Kramar till er alla!!!


RSS 2.0