Tjugohundraåtta...

Året närmar sig som bekant sitt slut och här är en resumé av mitt år i stort. Skriver detta mest för mig själv, men blir så klart jätte glad om ni orkar/vill läsa allt:)

Januari: Bestod våra liv fortfarande av en hel del pendlande, då Danne jobbade och spenderade veckorna i Fagersta. Jag bodde kvar i vår 2:a och pluggade i stort sätt hela tiden. All min lediga tid var jag hos Danne. Januari var och är fortfarande den månaden som både jag och Danne fyller år. Vi hade en trevlig födelsedagsfest, med en ev repris nästa år 2009...Det var även i denna månad min mamma blev lycklig igen, då hon träffade Pelle.

Februari: Det starkaste minnet jag har från feb är att jag fick hem min Danne igen, han fick då jobb i Örebro! Finns inte så mycket mer tankar lagrade om denna månad...antar att den var full med plugg.

Mars: Min älskade bror lämnade trista Sverige den 4 Mars för att spendera 2 månader på Hawaii, jag var för övrigt inte alls avis ;). I denna månad gjorde jag även mitt sista sjukhusbesök för min arm, som jag tyvärr aldrig fick något riktigt svar på vad det var. De sa bara att det inte var Cancer...och det var ju bra! men hade vi någonsin ens trott att det var de??? 

April: En månad som jag ser tillbaka på med en gnutta nedstämdhet. Tittar i min kalender och ser att den bara bestod av plugg, jobb, fotboll och ännu mera plugg. Det är då man måste påminna sig om att man är ung och ska ha kul. Det var även i April som våra vänner fick tvillingar och jag och Kristin gick milen en gång för alla och blev himlans bra vänner, det gör mig glad! Jag och Danne firade vår 2-åriga förlovningsdag den 30 med god middag på Björnstugan och majbrasa vid slottet. Det var i April Örebro Volly tog Sm-guld. 

Maj: Bror kom äntligen hem från sitt äventyr på Hawaii. Jag fick träna mina "barnkunskaper" genom att hålla i Amandas barnkalas. Jag träffade tvillingarna för första gången. Maj var även månaden som jag och brudarna tog oss igenom vår-ruset! Även detta i repris 2009 va!?

Juni: Sommarlov = Sommarjobb....men inget plugg iaf! Bror tog sin efterlängtade student, som var en underbar dag med fint väder, massa vänner, släkt och det viktigaste av allt, han var så lycklig! och jag mådde så bra av att se det! Det är ju sånna där speciella dagar som saknaden efter vår pappa är som störst! Denna månad var även Frida och Saga på efterlängtat besök. Vi fick även prova på "föräldralivet" ett par dagar då Amanda bodde hos oss. Vi lekte på lek och bus landet och käkade mängder av makaroner och köttbullar! Midsommar spenderades i goda vänners lag hemma hos Sus med grillning och kubb. Månaden då fotbolls EM dominerade på tv.

Juli: Semester! med bad god mat, vänner och släkt. Jag uppfyllde ett av mina mål för 2008 genom att ta mig/oss en tripp upp till Skellefteå för att hälsa på släkten! Även en kort visit hos Frida i Luleå han vi med!

Augusti: Återigen jobb, men en super trevlig par weekend i Göteborg med Nattis och Johan styrde vi oxå upp! Blev god mat, shopping och Liseberg för hela slanten!och trevligt sällskap så klart!!! :0)

September: Skoldags igen....kunde man vara mindre motiverad än vad jag var då? och är iofs fortfarande...men kämpade på med de tråkiga svenska kurserna då och nådde ett VG! En trevlig tillställning på Lanna herrgård vill jag minnas då tvillingarna döptes. den 17 var jag på världens bästa konsert! nämligen Coldplay i globen! mäktigt och ett minne för livet! I sptember började jag även träna och var fruktansvärt stolt över det! 

Oktober: Första helgen i Oktober spenderades i stockholm med Danne, Fredrik och Carita. På schemat stod det hästauktion ...jag är som ni säkert redan vet inte lika stort fan när det gäller trav som Danne, men denna helg var helt okey. Åkte därifrån som hästägare till det fina stoet "Nuärejuligen". Namnet kvarstår än idag....:o)
Denna helg åkte även bror tillbaka till Hawaii och mamma och Pelle åkte till Spanien i två veckor. Oktober var även månaden då en långvarig förkylning och bihåleinflamation drog igång. Trots att jag var sjuk blev det en sthlms tripp med tjejerna! En mysig dag blev det. Samma dag fick jag även mitt andra extra jobb som ledsagare!

November: Åter igen en månad med plugg, mattekursen tar sin början och fredagskvällarna bestod av "Idolmys". Jag och Nattis återupplevde gamla minnen genom att åka och titta på danstävling i Arboga. Jag saknar dansen och mina danstjejer det är en sak som är säkert! November blev det även många ensamma dagar och nätter då Danne var borta mycket med jobbet. Överlevde för att jag viste att denna gång var det verkligen bara tillfälligt.

December: Vi hade julbak med brudarna, en mysig dag som bör upprepas nästa år. December är månaden då jag fortfarande kan vara stolt över att träningen fortfarande håller i sig! och jag har blivit stark:o)! Det har varit massa plugg för att slippa plugga under "jullovet". Jag och Kristin skrev klart arbetet som ska vara klart i Januari. Det var bra jobbat! En sjukt mysig helg i Göteborg hann vi också med till slut. Bara jag ocg Danne! mys, Liseberg och god mat styrdes upp. Precis vad jag behövde! Julafton bestod av jobb och middag med familjen. Och idag då...årets sista dag ska spenderas i Lanna mrd 3 rätters och trevliga människor! Vi håller på med förrätten nu...försöker oss på kräftsoppa! det luktar väldigt gott iaf...får se hur resultatet blir.

Gott nytt år på er! och tack för att ni orkade ta er igenom mitt år:)

Nyårslöfte? hmm jaa att fortsätta träna och sen har jag några fler, men de behåller jag för mig själv....som en hemlighet.... :o)

STOR KRAM TILL ER ALLA!!!


Måndag

Helgen gick fort å jag vet knappt vad jag gjort...igår var vi på trav hela dagen, jag fick som jag ville så vi satt på resturangen...hehe då blir det lite trevligare och inte fullt så långtråkigt:) På kvällen blev det film först mama mia...(såg den aldrig i lördags) och sen Sagan om de två tornen...den va okey..men lång och då blir det så sent! är ju halvdöd kl 22 å nu satt vi uppe till 00.30....jag somna direkt sen...pang sa de bara:)

Idag måndag började dagen med en lite promenad med Emma och hennes hund Jalle=) sen fortsatte jag till gymmet och träna i lite över en timme:) skönt! Sen hem å skrev klart ett arbete...en opponering..som jag kände mig väldigt elak när jag skrev....men så är det ibland....dumt...

Snart kommer mamma och Jens å fikar lite med oss=) Danne kom hem tidigt från jobbet! mycket trevlig överraskning! ikväll ska jag jobba, vi ska gå på bio...sen ska jag å D och handla lite inför nyår.

Hoppas allt är bra med er!? KRAM

Julen...


Då var julhelgen över igen, och jag klarade mig igenom den även detta år....jaa julen är inte alls som förr, ni vet som när man var liten...å nu när man blivit "stor" så känns julen rätt så jobbig..allas behov ska passas in och man ska försöka fixa så att alla blir nöjda...men så klart är det mysigt oxå....!

Julafton

Julafton började kl 06.00 då jag gick upp och åkte till jobbet, blev en enormt mysig dag på jobbet! älskar att jobba på julafton när man anstränger sig lite extra, och de får klä sig ännu finare än vanligt och alla är glada! Så roligt att se att man kan göra så lite, men det betyder så mycket för dem... :)

Slutade jobba kl 15, då vandrade jag vidare till mammi och Jens och fikade, gjorde mig i ordning och så delade vi ut julklapparna:) Fick massa fina saker, ett halsband av Jens som såg ut som en sköldpadda. Han hade köpt det på Hawaii:), av mammi fick jag mama mia, och Ps.i love you filmerna. En ny pyjamas, pengar, tröja, plattång, säkert mer...men mitt minne sviker....Av Danne fick jag biljetter till Footlose och presentkort på spahuset:)

Vid 18 tiden åkte vi ut till Dannes familj och käka julbord och sånt där, fick ett paket från The body shop och present kort på Nygatan spa av dem :). 

Vid 23.15 åkte jag, mamma och Jens till Längbrokyrka på midnattsmässa! det var fint och mysigt!

***************************************************************************************************************
Juldagen

Sov vi länge, hehe gick inte upp förän halv tolv...och sen åkte jag å träna. Eftermiddagen tillbringades återigen hos Dannes familj men den här gången även med hans farmor! Tycker så mycket om henne, hon är så söt! Kvällen spelade D tennis och jag tittade på film....;)

****************************************************************
Annandagen

Var jag på marieberg med kristin, köpte nya tele hem för den gamla har i stort sätt lagt av...var väldigt mycket folk så det var skönt att vi kom dit redan vid halv elva...sen åkte vi å träna:) skönt som sjutton! När jag kom hem var Danne i städartagen, så vi rensade ur alla garderober och slängde mängder!!! Så nu finns det lite mer plats. Kvällen spenderades hos mammi och Jens med en god middag och trevligt sällskap!
Jag somnade direkt jag kom hem....var helt slut....

**********************************************************
Idag Lördag

Gör jag ingenting...det är skidor på tv och det ser ut att bli en lugn dag! Eller en skön dag med andra ord. Ska ut å gå en sväng sen hade vi tänkt, och ikväll blir det nog onyttigt med Pizza och mama mia filmen! Vi har även satt ut talgbollar till fåglarna, Chiquita blev som galen och nyss när jag tittade ut satt det en stor jävla kaja där....inte riktigt det som var tanken....får hoppas att småfåglarna kommer tillbaka:)

ha en bra dag! och en fortsatt trevlig helg!
Stor kram!

Dan före dan...

vaknade kl 06 imorse...varför när man får sova???? Hur som så kunde jag inte somna om...var lite som när man va liten, spännande dagen innan julafton....åket iaf iväg och träna med Kristin vid tio tiden...sen har jag städat lite grann, slagit in paket och tagit det lugnt!

Måste packa lite ikväll, det jag ska ha med mig till jobbet....eftersom jag ska direkt till mammi å sen till Dannes familj så hinner jag inte hem, vilket gör att jag måste ta med mig dusch grejer, kläder, smink ja ni vet...de mesta....

Ikväll blir det som sagt julmat och Bingolotto! Nu ska jag slappa i soffan en stund och njuta av att det mesta i stort sätt är klart!!!:)

Ha en underbar jul! KRAM på er!




Dumt..

Tiden går fort...det har jag sagt förut och jag säger det igen...satt i soffan nyss och tittade på tv...tanken slog mig att på julafton är det tio år sen (!!!) jag satt där på min stol hos mormor och morfar och blev överlycklig för en konsertbiljett till Spice Girls....herregud vad tiden går fort....

Är även besviken på mig själv idag...mest för att jag tycker att jag tränar å tränar med det händer ingenting....tycker bara jag ser en valross när jag tittar i spegeln...känner att motivationen är borta...men ändå mår jag bra av att träna...men man vill se lite reslutat...både på vågen och i spegeln....dumt är det att slänga bort livet på att haka upp sig på sånna skit saker...för det är faktis skit saker! Det finns ju dom som tycker om mig för den jag är...kan jag inte glädjas åt det å sluta tänka på hur andra tänker om mig....men visst är det lätt att hamna där....tro att folk man träffar någon gång ibland ska tänka " oj vad rund hon har blivit sen sist" eller något annat dumt....jag vet inte ,är det så dagens samhälle är...? jag tänker i stort sätt aldrig på hur andra ser ut, men tror att alla tänker på hur jag ser ut....himlans själviskt egentligen.....(!!!!) jag ljög....jag bryr mig ibland...iaf när man ser någon som är lång och smal och passar så bra i de där jeansen som jag själv vill passa i....men det är väl bara att gilla läget....

idag sätter jag inte på min jeans frivilligt...trivs inte alls och känner bara att jag mår dåligt av det...känns så dumt...skallen säger både "sluta tänk så där, livet är för kort för att kastas bort" och " sluta ät massa skit du är redan tjock som ett vildsvin" (kanske taskigt mot vildsvinen??)

Idag har jag iaf tränat länge! det var skönt och faktis avslappnande....jag har skrivit lite på ett arbete som jag egentligen hade tänkt "spara" till efter jul och jag har klätt granen och den blev lyckad! Jag har även en mycket fin pojkvän som jag älskar mer än allt!

Snart ska jag faktis sova...för imorrn ska jag träna igen och sen är det ju faktis dagen före julafton, det vill säga en mysig dag med julklappsinslagning, god mat och uppesittarkväll med bingolotto:) Även julklappsbyte med Danne..eftersom vi knappt ses själva på julafton...jag ska ju jobba:)

Hoppas ni har en underbar kväll! Förlåt för att jag använder " faktis" så ofta...bara blir så ;)
Puss och kram på er! Och god jul om jag inte skriver imorrn!


 

Hemma igen..

Nu är vi hemma igen efter en perfekt helg i Göteborg!:) Fredags var vi ute å käka på en hyfsat bra resturang...ljudnivån var lite för hög bara...(börjar jag bli gammmmal när ja klagar på sånt!?) sen blev det en god drink i hotellets bar. Igår Lördag gick vi på stan hela dagen...köpte några julklappar och 2 klänningar...:) eller en lite mer klänning och en tunika kanske....kvällen spenderades på Liseberg där det oxå blev någon julklapp köpt...efter det en god middag på en Italiensk resturang... :) Blev en ganska tidig kväll, vi var helt slut efter att ha sprungit runt hela dagen....

Idag åkte vi från Göteborg redan vid tio tiden då D ville hinna hem till travet som var på Örebro idag...jag fick snällt följa med:) Men det var ok...vi fick ju en toppen helg i götet så jag ska inte klaga;)

Nu ska vi väl äta lite kvällsmat, och fixa lite här hemma...imorrn blir de nåf julstädning....bläää

ha en trevlig kväll! STOR KRAM



Likanar min Fransklänning fast MIN ÄR I SVART!:) snyggare med andra ord;)

Värsta dagen...

Aaaa den här dagen 18/12 är det absolut värsta dagen på hela året....idag är det 3 hela år sedan min älskade pappa gick bort i den förbannnnnnade sjukdomen, Cancer.
Jag saknar hon varje dag, otroligt mycket! jag vet att han är med mig varje dag å hjälper mig när något är svårt. Men även om alla dagar är jobbiga, så är just denna dag alltid värst....det är då man får bilderna från sjukhustiden passerade framför ögonen, även om det bara är för en stund.....Jag minns inte mycket från den tiden...jag minns all den tid vi hade tillsammans INNAN....det är de jag vill minnas....allt fint! Men klart jag minns de sista orden och den sista kramen....men det gör ont....Jag trodde aldrig jag skulle klara ett liv utan min pappa...det är konstigt vad tiden går och hur jag hamnade här 3 år senare har jag ingen aning om....

Jag och mammi var vid graven och tände ljus och la blommor...den här dagen gör det extra ont i hjärtat! Men det är okey...det måste få vara jobbigt och det måste få komma massa tårar....Inget kommer bli som det en gång var, men jag måste ändå se framåt...även om det är sjuuuuukt jobbigt....

Älskar dig pappa! Så jävla mycket, och saknar dig varje dag!!! Din Siri





Från det ena till det andra så kommer äntligen broder hem ikväll=) efter 3 långa månader på Hawaii! Ska bli skönt å få hem honom å se honom igen. Får vänta tills imorrn, men då ska han få en bamse kram! Imorrn åker även jag å D till Göteborg, hoppas det blir bra;) bara rå om varandra och inte tänka på nått annat än oss själva....! Ikväll ska jag fixa lite här hemma och se på Bonde...jappz de är idag oxå;)

Sköt om er å ha en trevlig helg!! STOR KRAM!

ps. Det är lätt att säga "jag älskar dig" till dom man älskar, man vet aldrig när man förlorar dom....Ds.

Onsdag...

Sov ganska länge, ingen skola idag! Sjukt skönt! va nyss och träna och snart kommer mammi hit...vi ska åka på stan och käka lunch och köpa julklappar:) Ska iaf köpa till D idag....vet dock inte riktigt vad...

Ikväll ska D bort och jag ska käka pannkakor, popcorn och kolla på Bonde söker fru...hehe, kanske köper mig en tidning idag oxå som jag kan läsa tills jag somnar...

På fredag ska vi åka till Göteborg iaf!!:) ska bli super skoj...åker på dagen på fredag planerar en vända på stan när vi kommer fram, och nån lättare middag på kvällen, sen stan och julmarknaden på Liseberg plus middag på lördagen och åker hem ganska tidigt på söndag så kan vi köra när de är ljust, plus att D hinner med en sväng på travet...

nej nu ska jag göra mig klar...! Ha en bra dag!

KRAM!

Måndag

Dagen idag bestod av film, mat, godis och dricka....hmmmm;) Men en skön dag med brudarna utan plugg! bara tog det lugnt och njöt av trevligt sällskap....!

Kom hem vi 19 tiden..sen dess har jag inte gjort mycket.,..kollat på tv och slappat i soffan...D fick stå för tvätten ikväll...orkade inte..fast jag inte gjort nått idag...hehe....

Imorrn bli det skola och jobb hela dagen! börjar kl 8 på univ, och slutar kl 21 på jobbet...hinner hem å vända där vid 15 tiden....jobbigt....

Nej nu ska jag ta en dusch! KRAM

Helgen...

Helgen är snart över igen, och den har gått fort, precis som vanligt....igår var vi på marieberg å försökte hitta julklappar...blev bara en....och på kvällen käkade vi i Vintrosa...

Idag sov vi länge, skönt! och sen blev det skidor på tv i några timmar....var även ute en kortis och försökte hitta julklappar...blev en idag med...har ändå 5st kvar totalt...hmmm vet inte vad ja ska hitta på....

Har iaf försökt mig på att göra knäck igen...vet inte riktigt hur det gick....bättre än förra gången iaf:)

Kvällen består av lite mat, kanske glögg och lussebullar lite senare och ev då knäck:)

Imorrn blir det en heldag med tjejerna, film, godis och mys! Passar mig perfekt.

Nej nu ska ja kolla knäcken...ha en underbar kväll och natt tillsammans!

KRAM KRAM




Hemma...

Sov gansk länge, och nu tittar vi på skidorna på tv....är fortfarande besviken..men börjar inse att det inte spelar någon roll nu...vi är juh hemma, ska ev en sväng på stan sen å kolla på julklappar....kanske blir det Göteborg nästa helg istället...om vädret tillåter...!?

Idolfinalen igår var helt okey:) och Kevin vann!!! vilket var toppen!

Finns inte så mycket mer att säga just nu, kanske blir det ett längre inlägg sen....vem vet?

Ha en bra dag!

KRAM

Göteborg...

Får det bli en annan gång...hotellet och resan är avbokad, och besvikelsen större än allt....Kände att allt kom över mig när vi beslutade att inte åka, ingen av oss ville köra i detta F*** väder så då blir vi hemma....

Känns så surt när man verkligen sett fram emot någonting och verkligen räknat dagar tills det är dags, och sen blir det inget....Nu vet jag inte vad det blir i helgen, antagligen inget speciellt......


KRAM PÅ ER!




Snö...

Gudars vad det snöar, verkar då aldrig vilja ge sig....Hoppas att det slutar snart så det inte blir så jobbigt att köra till Göteborg imorrn. D skulle försöka sluta tidigare idag så han kan komma hem till mig:) Kvällen blir lugn med idolfinal och nått gott käk, och godis så klart:) Funderar på om vi ska laga nått gott, eller vara lata och ta pizza...få la se hur det blir....

Ska iväg en sväng på em och lämna kissen hos "farmor" och kanske handla lite tills ikväll....har även hunnit med gymmet idag:) SKÖNT! så nu blev det 4 gånger denna vecka.

Borde egentligen läsa ut en bok idag..men jag orkar verkligen inte...alltså egentligen så ska vi inte ens använda den på seminariet...men får väl skumma i den sen....inte idag dock...så himlans seg...borde städa oxå...men det orkar jag inte heller med idag...usch...kalla mig lat...eller kanske mer deppig...

Hoppas helgen blir guld nu iaf, bara det kunde sluta snöa...eller det får gärna snöa när vi är framme men helst inte på vägen dit...

Nej nu går jag....KRAMAR i massor och ha en underbar helg! OKEY!?



Disco för hela slanten..

Yes disco blev det för hela slanten ikväll, tror att jag och Emma hade roligast..hehe dansa som vi aldrig hade gjort annat och kommer antagligen inte kunna prata imorrn...eftersom att vi sjöng till...hade sjukt kul ikväll, tack för det!
"våra tjejer" verkade oxå ha kul..såg knappt till dem, de sprang runt å prata med alla de kände, å jag och Emma kände oss som två oroliga föräldrar som ville ha koll på sina barn...hmmm

Nu är jag hemma igen iaf...och ganska trött..men ska se reprisen på Andra avenyn som gick ikväll...det var juh sista innan jul, så det var nog någon raflande avslutning...hehe...

Känns lite bättre nu...men fortfarande ledsen......

Natti natti! Sov så gott!
Puss på er!

Ont...

Det gör så ont i mitt hjärta just nu och tårarna rinner ner för mina kinder.....



 

Torsdag...

Usch vad jag inte alls har nån lust med någonting....Snön bara öser ner och visst det blir fint, mysigt och mycket mycket ljusare, men det kanske iaf kan sluta snöa nu...Gick hem från gymmet...visserligen inte alls långt men såg iaf ut som en snögubbe när jag kom hem! ( eller snögumma...) Nu ska jag strax käka lite och senare blir det jobb!
Ikväll ska vi gå på disco! Det var länge sen man gjorde det, så det blir spännande!

Annars så känns det bra med Göteborg på Lördag, ser fram emot Liseberg, hoppas det inte är alltför kallt bara, men snön får gärna ligga kvar!...Vet dock inte om det är någon snö alls i Göteborg?

Oh föreläsningen på måndag blev inställd:) vilket betyder ledigt! och en heldag med brudarna! ska laga mat och mysa!Det blir bra det!

Nej nu vart jag seg...Puss!


Onsdag..

vaknade kl 05 i morse....men efter många om och men så lyckades jag somna om:) Sen gick jag upp kl 9....vid tio tiden kom Kristin hit och vi fixade för redovisningen imorrn samt det sista på examinationen som ska vara klar den 16:e....januari...men nu när vi redan är klara betyder det ATT vi kommer att få ha JULLOV! helt utan plugg! Underbart!

När vi var klara blev det en sväng på gymmet, SKÖNT! sen hem å käka lunch och vidare hem till Nattis för min del...Vi bakade Lussebullar igen;) och knäck...som för övrigt inte alls blev bra...vi måste nog träna några fler gånger:)

Kom hem från henne vid sju tiden och vid åtta åkte jag å hämta min baby vid tåget! Så nu får jag ligga nära honom hela natten igen! Och så kan jag alltid väcka honom när jag inte kan sova...så håller han om mig som bara han kan och så känns allt bra igen, och jag kan somna om:)

Älskar dig Danne!

Nu ska jag faktis lägga ner grejer i väskan inför plugget imorrn, sen sova...

KRAM

Ensamt igen...

Tisdag idag...och D åkte till Sthlm igen i morse...trist! Saknar honom redan...men vad ska man göra...kunde juh inte direkt trycka ner mig i hans väska och följa med....även om jag hade velat det! (kanske inte trycka ner mig i väskan....men följt med).

Idag har jag å Kristin i stort sätt skrivit klart arbetet! Ska bara fixa till det imorrn...så himlans skönt! Resten av dagen ska jag läsa lite grann och sen åka till mammi på middag:)

Ska även köpa en tidning så jag har nått å läsa tills jag är så trött så jag somnar:) så tomt utan min Danne!

Det blir iaf Göteborg i helgen:) eller iaf Lördag till Söndag! Toppen! Då blir det shopping förhoppningsvis julklappar och en sväng på julmarknaden på Liseberg, samt en god middag på någon resturang....

Ska bli skönt å komma bort lite...vi behöver det! Vi behöver vara tillsammans lite extra just nu...har varit sjukt mycket plugg och jobb den senaste tiden så det känns som vi mest sett varandra när vi ska sova....

Så det blir alla tiders det här!
Nu vänner sen läsa...

KRAMAR

Måndag igen...

Måndag igen, vilket innebar univ, och ett sjukt trist seminarie...bläää efter det åkte jag å Kristin hem till mig och skrev ännu mer på vårt arbete:) ska bli klara på onsdag, det är iaf vårt mål:)

Just nu håller jag på å tvättar, och ska snart sätta mig å läsa lite mer pluggskit....och sen kommer väl D hem snart!

Vi håller lite smått på att ta upp planerna på en Göteborgs tripp till helgen...hittar dock bara ett hotell som fortfarande har rum kvar..(när de gäller cooppremien) å fattar inte riktigt vart det ligger...får se hur det blir-...kan juh åka över dagen men det känns ju inte alls lika mys, vill juh hinna med lisebergs julmarknad och en shoppingrunda på stan. Får se hur det blir...annars finns ju sthlm, skansen å stan oxå...men det är inte riktigt samma...

Neee nu borde jag verkligen läsa....

KRAM

Ps. Med "farmor" menar jag Dannes farmor:)


Se hela bilden.
Jag vill till liseberg:)

Hemma

Nu är vi hemma igen, blev en snabbtitt på ikea och marieberg...dock inga julklappar! Bara en ny julduk till köket...eller en löpare som det så fint heter..en vit med lite silver i, och så köpte vi en julblomma ¨ställde på..mycket fint blev det!

Va hos "farmor" oxå, hon är bra hon å så bakar hon så mycket gott:)

Låter verkligen som att jag bara äter...men det kanske jag gör!?

Nu håller D på att laga mat och sen blir det nog tv ikväll..:) Vet inte riktigt vad, men nått är det nog...

Puss och kram


Träna

Kom nyss hem från ett jobbigt gympass! men fan vad skönt det känns efteråt, och det är så sjukt skönt att träna ofta för då behöver jag inte få dåligt samvete för att jag stoppar i mig massa skit...hehe

Gårdagen spenderades i Karlskoga med hästfolket:) De hade möte och så fikade vi lite. är stolt över min Danne han är så duktig på å prata om sånt där svårt! Du är bra du älskling!

På kvällen var vi hos mammi å käka, blev kycklingfile med parmaskinka runt och bakadpotatis i skivor med fetaost på! MUMS! Min mamma gör världes godaste mat!

Dagen idag ser väl ut som följer, först kolla klart på skidorna och sen e sväng till Ikea och marieberg..ska fixa ett par julklappar tänkte jag...

Ikväll  har D lovat att laga min nuvarande favorit mat, dvs pasta med kräftstjärtssås:)

Sen blir det kanske glögg å lite film, myssöndag med andra ord!

Hoppas ni får/har en bra dag!

STOR KRAM


Fredag kväll..

Arbetet idag gick bra:) Kom ganska långt så det är skönt! Fortsätter på måndag....nu är det idol som gäller hoppas att Kevin vinner hela alltet men vem som går vidare till finalen med honom spelar ingen roll....

Katterna idag gick inte alls ihop...Chiquita tyckte inte det var speciellt roligt med sällskap, så Kristin fick åka hem igen med hennes kisse...synd!

Har för övrigt träningsvärk i hela kroppen! men det är väl både bra å dåligt...känns bra att det känns att man har tränat...men mindre skoj att få ont att skrattar....hehe...

Nej nu ska jag fortsätta käka Ahlgrens "julgranar" tyckte dom var goda, smakade som vanliga bilar:)


KRAM å sov så gott!


Btw...

Blir glad när ni skriver inlägg till mig:) Måste erkänna att jag inte smakat granarna än..men idag kanske för då är det fredag å då får man äta godis! :)

KRAM IGEN!


Uppe med tuppen...nästan

Gick upp för över en timme sen...nu sitter jag å väntar på att Kristin ska komma, hon har med sig sin lilla kisse idag...ska prova om hon och Chiquita går ihop..isf ska vi vara kattvakt i Januari..:)

Sen ska vi skriva arbete...vet dock inte riktigt om vad, men vi har våra små tankar..får se vad det blir för tema denna gång.

Blev ett kort inlägg...har inget å berätta.

KRAM

Torsdag...

Har trott att det var fredag idag, sen när jag insåg att det bara var torsdag blev det inte lika kul...men men....sov länge och sen drog ja å träna i 1 timme och 20 min! Nytt rekord, men fan vad skönt det var...nu börjar jag bli stark...hehe

Kl fyra var det dags att jobba...idag gick vi på stan och kikade lite och sen gick vi på julmarknad, köpte knäck för 5kr...mycket bra å billigt=)

Nu ska jag kolla lite på vänner och sen ska jag fixa lite kvällmat...Risgrynsgröt tror jag det blir idag...

Btw så såg jag på ica idag att de börjat sälja Ahlgrens bilar fast som julgranar...hehe vad gulligt! Snacka om juligt!
Ha en trevlig kväll!
KRAM



Inte så självisk...

Tanken slog mig precis just nu att ni måste även följa denna blogg....den gör att man tänker till och inte blir/är så förbannnat självisk!!! beundrar henne skarpt och läser hennes blogg varje dag....ingen borde få ha det så, ingen borde få den hemska sjukdomen! *Tänker på dig!*

http://www.alltforforaldrar.se/vimmelmamman/


hoppas att det bara går å klicka sig dit, annars skriv in adressen som vanligt. OKEY!?


Kram igen...


En bättre bild...


En bättre och mer beskrivande bild på denna underbara julkalender!!!


Onsdag...

Idag var det universitets dag igen...ganska lugnt, med seminarie...dock ger det mig fortfarande ingenting....blir lixom inga diskussioner...vilket jag trodde var meningen med seminarie...(!!??)....efter det körde jag mammi ut till Ford där hon skulle hämta sin bil...hann med en vända på Hemtex och sötvaruhuset oxå (!) på hemtex blev det en ny julstjärna...alltså till toppen på julgranen, visst kallas det julstjärna? och två söta grytlappar, lite juliga så klart...På det andra stället blev det....mest godis faktis....men skulle ha en chokladkalender med dom va så klart slut...

Åkte hem till mammi sen och hjälpte henne att baka lussebullar, och nu sitter jag här å har fixat lite på mina arbeten som jag för övrigt inte vet vad de handlar om riktigt....visst låter det bra....not...men men....

Ikväll blir det massa tv antar jag...och sova! är så himlans trött nu för tiden...
Just det, det jag skulle berätta...det var att Linda och Jörgen förlovade sig igår! Sååå himlans glad för er skull!!! Önskar er all lycka!


Och så är det ju massa diskussioner om vilken som är tidernas bästa julkalender...hmmm måste nog säga..."Sunes jul" eller "Pelle svanslös" många tycker "mysteriet på Greveholm" den var oxå bra...men kommer inte ihåg så mycket av den....hur som så tycker jag att alla borde gå i repris! jag menar vi som var små då är stora nu, så dagens "småbarn" borde juh få se och njuta av dessa gamla klassiker:) Håller ni inte med!?

KRAM på er!



Hemma...

Jappz sitter hemma å klurar på hur jag ska lyckas gå vidare på detta arbete...eller kanske så är det klart...men får inte riktigt till det..vet knappt vad jag gör...väldigt luddig uppgift, jodå.

Gjort idag då...? pluggat,sovit,ätit,tränat,duschat.....typ...ska snart titta lite på tv och käka en lussebulle:)

Ikväll ska jag laga korvgrejs...har inget bättre namn på det tyvärr...men gott brukar det bli. Är fortfarande sjukt glad för min kompis skull...berättar imorrn vad det handlar om...:) När hon fått berätta själv för dem hon vill=)

Nej ska nog ta mig en funderare på hur detta arbete ska sluta...konstig uppgift..som sagt..men hejÅhå jobba på! Vill bara att denna termin ska vara slut...för då är det bara ETT ÅR kvar! då kan man börja se ljuset i tunneln, och tänka framåt!

Ha en mysig kväll! KRAMAR i massor!




Grattis!

Fick just veta en underbar nyhet, tyvärr kan jag inte dela med mig av den än...men det kommer snart! Grattis vännen, är så sjukt glad för din skull!!! Tänker på dig!

KRAM


Julbak..

Dagen började idag ca kl 07 då jag gick upp...gjorde mig i ordning å sen kom Kristin å hämtade mig, åkte å handla å sen hämta Lottis, sen raka vägen hem till Linda=) Hade väl pluggstund ca en halvtimme sen tröttna vi på skiten å började baka! Gjorde pepparkakor (av egen deg) och lussebullar! Toppen! men herregud vad mycket det blev...gjorde ju fyra satser bullar så ni kan juh tänka er! Å sen massa massa pepparkakor! Hade för tusan en påse med bara pepparkakor med mig hem heheh....hejåhå vad vi bakade...kom hem strax efter fem...och sen har jag å D fortsatt med vår städning å rensning..och julpynt=) Nu är julgardinerna uppe och julkorten i stort sett klara....TOPPEN!

Dagen idag behövde vi, lite annat å tänka på lixom...struntade i föreläsningen idag...så får man inte göra men de gjorde vi ändå...jag ska även strunta i den imorrn....gör mer nytta hemma med arbeten å allt var det är....

Nu ska jag käka en macka och sen blir det nog lite mer tv...puss och kram!


                        

RSS 2.0