Förändring

Bloggen är under förändring! håll till godo, snart hörs vi igen:) Så länge firar jag fem års förlovning med mitt hjärta!

Vi hörs!
KRAM


Lördag

Lördagen hittills har bjudit på en välbehövlig sovmorgon! Halv elva gick jag upp...Danne åkte tidigt och jobbade så jag roade mig med en lång frukost, lite dammsugning, lååång dusch och paketinslagning! bra fm med andra ord;)

När D kom hem från jobbet blev det en vända till marieberg...nu är vi hemma igen och ska fixa till oss lite sen blir det till att åka på festligheter! Min fina vän Nattis fyllde 25 här om dagen och det ska så klart firas!

vad gör ni ikväll?

Hoppas ni har en fin helg!

Vi hörs!
KRAM

.......

When it hurts with every
heartbeat.......


.....

Fan zumban idag gav mig ingen energi alls! Det brukar vara en kille på zumban som är jätte duktig och som utmanar mig hela tiden till att jobba mer...jag tror att jag har samma inverkan på honom men så klart var han inte där idag och det blev bara zumba..inget maxpuls direkt...synd....

Nu har jag landat i soffan och blir nog kvar här ett tag...

Vill så mycket...varför fattar du inte det?

Vi hörs!
KRAM

Heeeellllg

Nu är helgen här igen...tiden går så fort att jag knappt hänger med....nu ska jag snart iväg för att fylla på energi förrådet! zumba gör mig glad!

Om tiden ska gå så här fort är det snart fredag igen! antagligen den bästa fredagen på mycket länge;)

Hoppas ni får en bra helg! vad ska ni göra?

Vi hörs!
KRAM

Så bra text....

I believe the children are our future,
Teach them well and let them lead the way
Show them all the beauty they possess inside
Give them a sense of pride to make it easier
Let the children's laughter remind us how we used to be

Everybody searching for a hero
People need someone to look up to
I never found anyone who fulfilled my needs
A lonely place to be, and so I learned to depend on me

I decided long ago never to walk in anyone's shadow
If I failed, if I succeed, at least I lived as I believed.
No matter what they take from me they can't take away my dignity

Because the greatest love of all is happening to me
I found the greatest love of all inside of me.....


Trevlig kväll!
Vi hörs!
KRAM


Energi av härliga människor!!!

Börjar tycka att jag skriver här på tok för sällan, håller ni med?

Dagen idag har varit riktigt bra! slutade tidigt på jobbet, sen blev det ett otroligt och roligt zumbapass! jag har redan träningsvärk, men så ska det vara!!! skönt! Finns många härliga människor där som ger mig massor med energi,som får mig att utmana mig själv! ta i allt vad jag orkar och bara rocka loss;) plus en riktigt bra tränare som peppar och sjunger med i låtarna, härligt tycker jag..sånt gör mig glad!

Sen när jag kom hem fick vi trevligt sällskap till kvällsfikat av Jörgen, Linda och Saga! MYS i världsklass!

Nu ska jag börja tagga ner och ladda för en lång arbetsdag imorrn...

Jag behöver fler dagar som denna! Plus lite mer vår oxå!


Vi hörs!
KRAM

Helgen

Vill börja med att skriva att jag skrev fel sist..biljettbolaget där ni INTE ska köpa biljetter heter BILJETTNU.SE och ingenting annat....


Helgerna är över så fort att man knappt hinner blinka...helgen har varit bra och vi har haft fullt upp, vilket är jätteroligt!:)

I fredags körde jag ett zumbapass på njoy, ny koregrafi som var sjukt skoj! efter det blev det typisk fredagsmat, nämligen tacos.

igår var jag uppe tidigt...fattar inte varför jag vaknar tidigt på helgerna? hur som får man massor gjort...upp och hoppa städa, bakade blåbärspaj och fixade lite här hemma. Vid 13 kom Jörgen, Linda och Saga på lunch:) Det blev pastagratäng...som blev bra efter många om och men...det blev nämligen strömavbrott mitt i matlagningen...

Efter lunchen vårdade;) Jörgen vårt äppelträd! Fint blev det! tack så mycket!:)
Kvällen spenderades i Vintrosa för god middag och en trevlig kväll.

Idag ville jag sova ut ordentligt, lyckades ganska bra efter att ha vaknat av att de slipade järnvägen kl 06 imorse...somnade dock om:)
Sen har vi varit ute hela dagen å fixat i trädgården:) Krattat löv, rensat, fixat och planterat. När regnet kom tog vi en vända till Bauhaus, Jula, K-rauta och Blomsterlandet, lite nytt och fint fick vi med om hem!

Nu har vi däckat i soffa med lite godis..(tuttifrutti godiset har börjat säljas i lösvikt!!, hur bra!?)ska väl ta tag i maten oxå...kanske får det bli rester från igår..vad gör ni??

Vi hörs!

KRAM


RSS 2.0