Hemma

Sov ut ordentligt igår,gick ner å käkade frukost dvs pannkakor och mackor:) Vi hade tänkt att åka på trav på Solvalla och sen se sista auktionen på kvällen..men då Danne hade glömt våra fribiljetter hemma så tänkte vi att de skulle bli en väldigt lång dag att bara gå runt å vänta på auktionen så vi åkte hem istället. Ganska skönt att komma hem på em å ha massa helg kvar! Lagade en god middag, som iofs kunde ha blivit bättre...gjorde potatisgratäng med kött och rödvinssås..men gratängen kunde ha smakat lite mer..jaja bättre lycka nästa gång...sen blev de tv och en lugn kväll...:)

Idag så har vi bara varit hemma å slappat...Danne är på Ösk-matchen å jag är hemma å kollar på idolrepriser, (fast ja redan sett de)käkar lite godis och pysslar....de blev inte heller som de va tänkt från början..men men får hur de blir när allt är klart...

Sen blir de att laga mat igen..idag står kycklingfilé med sambal olek,grädde och mango chutneysås på menyn..har aldrig gjort de förut men de kan nog bli bra:)

Hoppas att ni alla har en riktigt bra helg!?
KRAM

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0