helgen

Helgen är snart slut (IGEN?) och imorrn är det dags för jobb igen! trivs så bra men på söndagarna blir de ändå lite ångest...men de går över i samma stund som ja träffar ungarna imorrn bitti!

Helgen har varit lugn och skön! I fredags kväll blev de let´s dance och god mat. Igår var jag hemma på förmiddagen å fixade och kollade på reprisen av so you think you can dance:) Danne var i karlskoga. På em var det dags för dop, de var Kristin och Fredriks lilla Felicia som döptes! lilla å lilla föresten, hon hade då växt en hel del sen jag såg henne sist! Tack För en trevlig tillställning:)

Idag då...hmm sov halv länge gjorde oss i ordning å drog på visning i Mosås..men herregud i det huset vill ja då inte bo...tyvärr blev vi besvikna..får se när de dyker upp något aktuellt nästa gång...efter titten åkte vi en sväng till farmor å fika:) och nu är vi bara hemma å slappar å väntar på att skidskytten ska börja...de blir en hel del sport nu:) skidorna är roligast. Danne ska tydligen bo i soffan varje natt i två veckor nu..så jag får väl hela sängen för mig själv..men de e lite tomt om man vaknar...eller så får ja göra som han vill å sova på den andra soffan...fattar inte hur han ska orka jobba om han ska vara uppe på nätterna...ännu mindre förstår ja inte hur ja ska orka om ja ska va vaken på nätterna...ja som behöver massa timmars sömn varje natt....:)
 

Undra om vi ska ta fram lite fika kanske..ja bakade kladdkaka igår som vi inte ens har rört än..
Puss och kram





Ps. Här blev det inget firande av alla hjärtans dag inte....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0