Hjälp

Behöver er hjälp...jag ska fixa världens finaste doppresent...

FÖRSLAG OCH IDÉER TACK! :)

Nått som man kan ha kvar....inga kläder lr nått som hon växer ur, utan nått bestående...jag ville hitta på nått själv..har några idéer men behöver fler...så snälla hjälp mig nu!

Vi hörs!

KRAM

Kommentarer
Postat av: Ann-Sofie

Min kompis (efter tips av en viss Ann-Sofie) köpte en kånkenryggsäck i miniformat med tillhörande termos. Användbar, snygg och ändå för dyr för att man ska köpa den själv... Själv köpte jag en gåvagn från Brio till min kompis dotter. Vackra halsband i all ära men något man kan använda varje dag skänker mer glädje =) Kanske är jag trist men både barn och föräldrar har uppskattat gåvorna. Lycka till med letandet av den perfekta gåvan:)

2010-08-15 @ 21:46:03
URL: http://pz2-pz2.blogspot.com
Postat av: Kristin

Samma sak som Flisan fick av er? :) Eller en fjällrävenrygga? Gåvagn, gunghäst? Kolla på ka-kaboo design. Tycker de har så himla fina möbler. Holger fick en stol av oss med sitt namn på och en bild. Jättefin!

2010-08-16 @ 16:40:20
URL: http://jagheltenkeltjag.blogspot.com/
Postat av: Carita

Jag tycker det vore roligt att ge bort en minnesask. En ask som du själv gör och som föräldrarna kan lägga speciella saker genom hennes liv!

En annan sak som jag hade velat ha var ett födelsedagståg som man kunde ta fram varje år. Men de är ju färdiga att köpa.

Min mamma har ju målat dopskor till alla barn i familjen. Där står all fakta om födsel, vikt, föräldrar, kyrka osv osv..... Sedan finns det ju möbler som du själv kan måla på.....

Det var det jag kom på nu, kanske det kommer mer ideér senare.

Kram!

2010-08-16 @ 19:20:02
Postat av: Frida

Namnge en stjärna på himlen, så får dom en "bevis" i diplomform... finns på nätet.En fin skumpa/vinflaska som ska lagras tills hon/han blir 18.Aktier...tavla, som inte är för barnslig utan fin och intressan färger mönster...det va det jag kom på nu...

2010-08-17 @ 22:12:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0