Bye bye...

Nu ska vi bara fixa det sista, sen drar vi mot Stockholm, Arlanda! :) På vägen blir det iaf lunchstopp och så ska jag köpa lite godis i Hummelsta!

Hoppas ni får det bra här hemma och fint väder!

MOT TURKIET!!!!:D

KRAM

Längtar...

Idag är det lite pirr i magen...imorrn är det dags för vår resa till Turkiet och Marmaris! Har längtat som en tok sen vi bokade resan i Mars! men nu är det äntligen dags!

Regnet öser ner utanför fönstret så nu känns de ännu mer toppen att få åka till värmen och framför allt havet, sena varma kvällar och god mat. Dagen hittlls har spenderats på stan för att köpa de sista man behöver inför resan....typ solskydd (jaa jag behöver faktist det, vill inte bli brunare och jag kan faktiskt bränna mig) , tshirts och en god lunch på " Lilla Örebro" ett nytt favoställe....gillar det skarpt!  Nu håller jag mest på att packa och lägga fram olika onödiga grejer...haha. Min väskaär redan full...fast det är mer som SKA ner efter tvätten ikväll....
Men som vanligt tar man väl med sig för mycket....men roligt att ha lite att välja på...:)

Ikväll ska jag ha tv-kväll, käka nudlar och måla naglar:) Sen ska ja försöka sova så att jag slipper huvudvärk imorrn...men har köpt både åksjuketabeltter och "må-illa band" som man har på handlederna för att slippa må illa. Hoppas de funkar....Nee nu ska ja slappa i soffan en stund innan de e dags att ta tag i ännu lite mer packning....måste fundera på vilka skor jag ska ha med mig....dagens I- lands problem?

Ha det så bra!
KRAM


Visa stora bilder
Här ska jag njuta av livet den kommande veckan :D


Jönköping...

Nu är vi i Jönköping...Kom igår kväll efter att ha virrat runt en stund....inte allltid lätt det där med kartor;) Käkade en god middag i uterummet som Pelle har:) Jätte fint är det med Vättern som utsikt!

Idag gick vi upp ganska tidigt då Pelles äldsta son Joel och hans familj kom hit. De har nyss fått en liten pojke:) Nu ska vi snart åka iväg till å kika lite i någon speciell affär, och sen blir det nog en vända på A6. Ikväll blir det väl god middag igen och imorrn under dagen åker vi tillbaka till Örebro. Måste juh hem och tvätta och packa för nu är det bara 4 dagar kvar sen drar vi till Turkiet:) LÄNGTAR!

Hoppas allt är bra med er!?
KRAM

Mob blogg

Nu sitter vi ute på travet,tanken slog mig att jag skulle pröva att blogga från mob bara för att se om de funkar:) just nu regnar de inte ett dugg vilket är väldigt skönt!börjar dock bli lite hungrig och fundera på att gå och köpa lite pommes!som jag nyss sa till min goa vän tanja så skulle jag kunna äta de varje dag!vilket ja iofs gjort de senaste dagarna:$uppdatering kommer ikväll.ha de så bra tills dess!kramar från mig!

Regn...

Regnet det bara öser ner.....helgen i skara är hyfsat bra:) trevligt sällskap iaf..tur det eftersom man ska leva ihop för resten av livet...forhoppningsvis;) fredagkvällen spenderades på travet...vann inte ett dugg...kan bero på att jag inte spelade hahaha....kom tillbaka till hotellet vid tio tiden...kikade lite på tv och sen somnade jag...

Lördag bestod av  trav hela dagen....vann inget idag heller...fast jag spelade iaf...jag skulle köpa nått å äta men de fanns inget glutenfritt bröd så jag fick käka en korv och danne fick äta upp brödet....Kvällen bestod av auktion...alltså hästauktion...rätt så kul att se hur mycket folk kan betala för en häst....den dyraste gick för 500 000 kr.....hade jag så mycket pengar skulle jag inte lägga dem på en häst iaf... :D

Nee nu ska vi ut i regnet och återigen åka till travet..för sista gången....iaf för de här helgen...sen ska vi vidare ner till Jönköping och hälsa på mamma och Pelle.

Kort inlägg blev det...och en massa trav snack...men men bättre tider kommer:) Nu ska jag åka och vinna några miljoner:) Håll tummrna!

KRAM

semester!:)

Kan knappt tro att det är sant...har jag redan jobbat i över fem veckor!? hur gick det till? Hur som gjorde jag mitt sista pass (iaf innan semestern) idag...känns alltid skönt att gå på semester men samtidigt trist...kommer sakna mina gammla tanter och gubbar och mina goa jobbarkompisar! Speciellt Tanja,Sonja och Lisa! Men förhoppningsvis så ses vi igen i aug....

Ikväll ska jag ha en sk "ta hand om mig själv kväll" Danne är på travet med en kompis och jag valde att stanna hemma då det blir trav i stort sett hela helgen...Jag ska iaf slappa framför tv:n, käka god mat, packa och kanske käka nått gott dvs chips eller godis....och så ska ja snart gå ner å köpa mig en tidning som ja kan slappläsa innan jag släcker lampan ikväll:)

Pratade med läkaren för ett tag sen för er som inte vet det. Ska hålla mig ifrån gluten nu ett halvår för att sen göra om alla tester. Och redan nu känner jag faktist resultat:) Ja har iaf mått bättre i magen de senaste dagarna när jag inte käkat nått som innehåller det. Men att käka mat utan gluten betyder bland annat inga goda baguetter,en del godis kan ja inte äta, ingen pasta och så måste man ju läsa på allting i affären för att lära sig vad som innehåller mjöl och vad som inte gör det...men men som sagt det finns de som har det MYCKET värre än så här...så med lite träning så ska detta bli så bra så bra!

En fråga...är det ngn som vet om mc donlads har glutenfria bröd till hamburgarna? de borde de väl ha...eller!?:)

Nee nu ska jag börja min kväll:) Ska fundera på vad ja ska packa ner....alltid lika svårt...imorrn åker vi ner till Skara och på söndag vidare till kusten eller till Jönköping beroende på vart mamma och Pelle befinner sig. Sen är vi hemma igen på tisdag kväll....mellan landar några dagar och sen åker vi till TURKIET!:)

Sköt om er! Puss och kram




Helgen...

Helgen har gått fort som vanligt, Fredagskvällen spenderades i Vintrosa med pizza. Vi ville mest säga hejdå innan de åkte till Turkiet...avis!!! men snart är det vår tur oxå!

Igår tog vi bilen till Årjäng för att kolla in V75...vädret var inte det bästa om vi säger så....de öste ner HELA dagen...så även om ja hade på mig massa kläder plus regnkläder så frös jag som en tok...och mina skor läckte så jag fick hålla mig inne....dock var hela läktaren full och de fanna inga andra sittplatser så jag fick stå inne i totohallen (där man spelar) hela dagen....jippi....På vägen hem åkte vi in i Karlskoga å lånade några filmer och sen in i Vintrosa för att titta till deras kisse. Väl hemma blev de först och främst torra kläder, sen filtar och film i soffan. Vi käkade dagens matsäck till middag då vi aldrig lyckades äta den under dagen pga vädret å ingen sittplats. Så vi käkade tortilias med "rostbiff gegga" på kvällen istället...funkade bra det med:)

Idag har vi sovit länge och sen blev de visst en vända till Lindesberg och travet igen...det blir mycket trav ibland, men som sagt följer jag hellre med och gör nått än att bara sitta hemma å Uggla....Men nu är det bara 4 pass kvar sen SEMESTER som betyder, iofs först en till travhelg men sen västkusten och Turkiet:)

Hoppas ni har haft en bra helg!? Ngn som vet hur man lägger upp filmklipp på bloggen? Typ från Youtube...?Jag kan verkligen inte sånt där....haha!

STOR KRAM TILL ER!!!!


Neee...

Uscha vad jag inte mår bra...magen gör så jävla piss ont! Både igår och idag har den krånglat...idag fick jag iaf sovmorgon så har legat i sängen till typ nu...börjar jobba halv tre, och innan de ska jag till mamma å mata hennes kisse. Hade bestämt mig för att cykla idag (tog bilen igår) men nu när jag inte mår bra och regnet öser ner kanske jag skippar regnkläderna å hoppar in i bilen istället....vi får se...

De jobbiga med att ta bilen är att det finns typ 0 parkeringsplatser när man kommer hem sent...speciellt nu när de håller på å bygger lr va de gör...så antingen har man tur och hittar en direkt eller så får man åka runt några varv och hamna en bra bit härifrån...men men...som sagt får se hurja gör...men cykeln är absolut inte lockande just nu....

Ska lägga mig i soffan en stund å invänta att kramperna i magen ska ge sig...ha det så bra:)

KRAM

Länge sen sist...

Ja det var ett tag sen jag satt här senast...jag överlevde den tuffa jobbveckan och nu är jag ledig i 2 dagar:) Helgen på jobbet var lugn å rolig...jag tycker så mycket om alla! Å jag å mina goa jobbtjejer har så himlans skoj! Alltid kul att jobba med vikarier, vi gör lite som vi tycker och de blir toppen bra!

Igår kväll när jag kom hem hade jag å Danne filmkväll:) Såg "Rallybrudar" och käkade pizza! Filmen var så där men godkänd, förövrigt fick kvällen mvg;) Ikväll blir det nog oxå nån film...vädret är juh inte så lockande att vara ute i....

Idag ska jag åka en sväng till Marieberg tror jag....behöver nya kläder...men har typ inga pengar så det får bara bli nått litet...typ nått färgat linne eller nån sommarklänning....väntar på att Nattis ska ringa sen åker vi.

Hoppas allt är bra med er och att ni har haft en bra helg!?

KRAM

Varmt..

Känns som man halkar efter lite i "bloggandet" ,när det har varit så här varmt och obeskrivligt härligt väder...men nu sitter jag här en snabbis iaf...har jobbat idag i denna värme...å återigen va jag genom svett när jag kom hem....Nu är jag ledig till fre em å sen jobbas de hela helgen...Nu har jag varit å köpt jordgubbar å fixat lite matsäck som vi ska ha med oss till Linde ikväll...Japp dags för trav igen,..som tur är e det gräsmatta runt hela travbanan, så jag ska slänga ut en filt å ligga där å slappa. Ligger hellre där än hemma i vår tok varma lägenhet....

Vill ha ett hus nu så man bara kan gå ut på tomten om man vill vara ute.....jaaja den tiden kommer väl!?

Nu måste jag skynda mig lite!

Ps. Grattis Fatima å Johan på 9års dagen!<3
Å Grattis Pelle på Födelsedagen!


RSS 2.0