KLANT!

Nu är det Fredag och helg!!! slutade kl 16..har haft 6 barn idag och bara 2 till mellis...ganska skönt då jag känner mig så här....nyss ringde de från jobbet å frågade om det va jag som hade glömt mina nycklar i låset..och japp självklart var det de!!! så himlans dumt! jag som ska öppna på måndag och har ingen bil nu så jag kunde åka å hämta dom!!! DUMT! så nu får vi hoppas på att snubben som ska öppna på fritids på måndag INTE är sjuk! han har mina nycklar nu...så är han sjuk kommer vi inte in förän halv 8...blir så trött på mig själv!!!daaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!

Ikväll är Danne på travet så jag har bäddat ner mig i soffan med massa gott:) sen blir det väl kanske lite käk oxå och let´s dance!

Hoppas allt är bra med er!!

Puss och kram från KLANTEN

sjuk...

Uscha mår inge vidare..speciellt inte på kvällarna..då har ja lite feber och as ont i halsen och täppt i näsan....inge kul alls!!! men så kommer morgonen å de känns en aning bättre...alltså har jag svårt att stanna hemma från jobbet....känns så dumt att bli sjuk typ direkt..men vad ska man göra???
Jag är hemma från jobbet när ja typ inte orkar ta mig upp ur sängen.,,,men men samtidigt är det inte lätt att vara tyst hela dagarna och vila rösten när man jobbar på dagis....dagis är ett bättre namn är förskola så därför tänker ja använda mig av det namnet!SÅ DE SÅ;)

Nu ska ja lägga mig i soffan med en filt och sen förflytta mig till sängen om en stund...

Puss och kram!

Haiti...

Sitter här å fixar lite jobb...barnfri tid kallas det och jag gör födelsedagskort:) i bakgrunden har jag på galan "hope for haiti" mycket bra musik för en bra sak...ska själv skänka lite pengar...sur på mig själv att jag inte redan gjort det...men ikväll så! lite grann är bättre än inget!

så gör det ni med!!!


 
För att skänka 50 kronor - SMS:a Haiti50 till 72955.


För att skänka 100 kronor – SMS:a Haiti100 till 72955.


eller så messar du
ordet LIV till 72 900

Då bidrar du med 50kr till Läkare Utan Gränser.

(Det är ingen avgift för de SMS som är avsedda för gåvor till Haitis svårt drabbade befolkning.)  

 


hmmm


Länge sen?

Fick en liten kommentar av min kära sambo att jag var dålig på att uppdatera bloggen, så då är det väl dags att göra det:)

Jobbar på, och trivs så himlans bra! Alla söta goa ungar och all trevlig personal! de kunde verkligen inte ha blivit bättre!:) Imorrn är det redan fredag och första riktiga veckan är över...fort har det gått...men visst är man trött när man kommer hem...många nya intryck och ganska hög ljudvolym...så de e skönt att komma hem och vara ledig och sen gå å lägga sig hyfsat tidigt:)
Känns på något sätt konstigt att ha ledig tid...utan massa "borden" (konstigt ord..finns de ens? inte måsten men borden...hmmm???) igår kväll kollade jag på film hela kvällen..mysigt! såg "dumpad" den var bra:)

Imorrn blir de att gå ut och äta med mina goa "plugg" tjejer...kommer alltid kalla er de fast vi slutat:) men men de får ni leva med;) de ska iaf bli himlans trevligt!!!!:) känns så konstigt att inte prata mer er varje dag nu....Vi har en hel vecka att ta igen;)

Nu kanske ja ska ta å käka lite choklad..är himlans sugen på de..eller är sugen på allt sött just nu..men men...en liten godisbit kan ja ta...fast ja har redan käkat lite grann...haha...!

Puss och kram!

Vuxen..

Idag började mitt vuxna liv på riktigt! Idag började jag jobba!! de känns så bra! mina små knottar!!!

Det är så skönt att komma hem på em och INTE känna sig stressad för att man måste å måste å måste läsa lr skriva och lära sig något tills imorrn....så skönt!

Ikväll ska ja njuta av att bara få göra vad jag vill...!!

Nu blir det smörgåstårta som blev över sen kalaset igår:)
Puss puss

Lärarexamen!!!

Och så kom den dagen jag har väntat på så länge! Idag tog jag/vi vår efterlängtade examen!!! ska bli så skönt att börja jobba på riktigt och sen när man kommer hem är man LEDIG! inga måsten mer än tvätt och mat..men inget man hela tiden känner hänger över en..som man borde...borde läsa, borde skriva borde fixa inför imorrn...blablabla! ingen mer skola!!!
I allafall inte på bra länge...

Ja kan väl få skryta lite nu..och säga att jag är stolt..de känns bra att ha tagit sig igenom 3,5 år på universitetet...idag känns de som att det har gått fort..men herregud va jag inte tyckte de förut..iaf inte i uppförsbackarna!!!

Nu ska jag lägga mig i soffan å käka chips och bara ta det lugnt och njuta av den första helgen på evigheter utan plugg......lite konstigt att man inte ska tillbaka dit..men nu väntar nya roliga utmaningar!


Känner att en förkylning är på gång oxå..så vila e de som gäller...imorrn är de gala som gäller... ;)

BAMSE KRAMAR OCH MASSA KÄRLEK
från mig:)


Över...

Mina känslor imorse var allt annat än okey...var såå sjukt nervös och kunde verkligen inte sitta still..satt i skolan å trummade på allt och alla...(förlåt Lottis) och sen blev kl 10.15 och då var det dags....

Vår examinator gav ett väldigt bra första intryck på oss, de kändes bra! Opponenterna var snälla och allt gick super bra. Heja vad bra det gick alltså...fick kompletera ett par små saker..typ omformulerande av någon mening och ngn refrerens..that´s it! i övrigt tyckte examinatorn bara att arbetet var intressant å välskrivet! De frågor hon hade var i stort sätt ingen kritik utan mer frågor av nyfikenhet och intresse hon ville veta mera...:)

Så nu är det ändrat och klart och uppsatsen är inskickad igen..förhoppningsvis får vi tillbaka att den nu är klar:)

Tack Fatima för detta halvår! Vi fixade de till slut, uppförsbackar har de lugnt varit ibland..men nu sitter vi här..snart är vi klara å nöjda kan vi absolut vara! Tycker så mycket om dig!Puss!

Ikväll ska ja nog bara slappa...ska ev titta lite grann på de arbetet vi ska opponera på, man kan inte riktigt släppa allt än...men snart så!!!

Hoppas ni har haft en bra dag!?
KRAM 

Ojojoj..

Ni anar inte känslan i min mage nu...imorrn gäller det! Och jag är sååå himlans skit nervös..för vad egentligen? Vi har ju ett bra arbete och vi har haft stora examinationer förut..men nu gäller de...klarar vi detta är vi klara! nästan..men de värsta är iaf över...imorrn kl 10.15 smäller de..och kl 12 är de förhoppningsvis över...tänk på oss okey!!!!?

Nu ska ja lägga mig i soffan å försöka slappna av..och tänka positiva tankar...

sköt om er!!!
KRAM

Helg..

Jodå Danne kom hem med paket efter mitt förra inlägg:)Fick två fina linnen och en fin munkjacka som ja hade önskat mig:) han kan han mitt hjärta!
På kvällen blev de middag med familjen och så fick ja fler paket, fick pengar,parfym,deo,tofflor och skidor:)

I tisdags åkte jag, mamma å Pelle runt halva stan för att hitta ett par bra skidor till mig, till slut lyckdes vi! Och i Onsdags blev de en premiärtur!! jag ramlade bara en gång! men attans va svårt det var att ta sig upp..men efter ett tag gick de..haha.

I går var första dagen på nya jobbet! det känns super mega bra! Vi hade planeringsdag igår så då hann man bekanta sig lite med personalen och lokalerna innan vi sätter igång nästa vecka...Jag ska jobba med en tjej som oxå precis är ut exad! det är bara vi på 15 eller möjligen 16 små barn, sen är det en tjej till som kommer jobba 50% hos oss..men de blir en hel del att syssla med kan ja tänka mig...men de ska bli såå roligt och eftersom ingen annan ska jobba med oss har vi fria händer att bygga upp verksamheten som vi vill ha den! Då kan man få pröva på de man lärt sig i plugget rent praktiskt! spännande!!!:)

Idag har Linda, lottis å Matilda varit här..vi har diskuterat den sista examinationen och försöka få ner ngt på papper...de e svårt...tänk att de aldrig kan tala klarspråk på univ så man förstår vad de menar....men på måndag gäller de...då går vi upp med vår uppsats och sen är de förhoppningsvis bara en dag kvar på universitetet..sen ska ma bli vuxen och ut å jobba på riktigt!ska bli sååå skoj!!!!

Nu väntar jag på att Danne ska komma hem, bilen startade inte när han skulle åka från jobbet...han ringde nyss å sa att han hade kommit en bit iaf..får hoppas att de funkar hela vägen hem! och imorrn..vi skulle juh åka skidor då juh...himlans bil!!!

Ha en trevlig helg!!
KRAM

24 år!

Ja, det kanske är dags nu...dags att inse att det inte är samma sak att fylla år längre...Ingen som kommer med fika/frukost på sängen och sjunger en snutt, å inga ballonger..men det kanske är så här det är att vara vuxen...?

Älsklingen åkte till jobbet tidigt och jag tog sovmorgon:) Sen blev de en vända på gymmet. Vid elva tiden ringde min älskade bror å förgyllde min dag! Kom och hämtade mig och bjöd mig på lunch på stan:) Fick presenter oxå, en film, lotter och choklad! Tack älskade bror du är guld värd!:)

Får passa på att tacka för alla gratulationer via inlägg på facebook,alla sms och samtal! De gör mig sååå glad! TACK!!!

Snart hoppas jag att Danne kommer hem och gör mig sällskap..(kanske med ett paket):) och ikväll ska vi ut å äta med mamma,pelle och bror:) Inte varje dag man både får äta lunch å middag ute! lyx!

Nu ska ja vila lite..mitt huvud gör ont...bläää
Puss och kram på er!

Tråk...

Nytt år nya möjligheter...började detta år med en ridtur,pulka bakom häst och bullbak. Bra början tycker jag! Igår var vi hemma hela dagen och kollade på trav och skidor och fikade gott:) på kvällen blev de middag i Vintrosa!

Idag är vi oxå hemma...tråkdag om ni frågar mig..men ganska skönt oxå...Danne gick precis å skulle handla...får se vad han kommer hem med, han ska laga mat idag så han skulle gå å se vad han hittade...spännande!;)

Borde kanske läsa vår uppsats igen..men har inte riktigt orken..och examination 3 ska fixas oxå...vad ska man göra???jag kommer verkligen inte igång..fattar inte vad de vill att jag ska göra...kan de inte räcka med en fet uppsats i denna kurs eller...? blääää....

Nu ska ja nog käka lite pepparkakor så att a blir snäll...
Puss på er!

RSS 2.0