Behöver inte säga mer....


Gött

Barndomsminnen!!!!!!!!;)


En del av min dag i bilder.....

Ja här är delar av dagen i bilder!! Jag skulle vilja få till en snygg bild på dansskorna men dem vill inte samarbeta... Enjoy!


Mys

Bebismys!!!!!!!!


Dop

Sån härlig dag igår! Fint väder, fint dop, gott fika, trevligt sällskap och grillpremiär! Edvin var glad och nöjd under hela dopet och jag orkade (!!!!) hålla honom hela tiden!!!:) lite bilder och pallen är presenten från oss... Fin va!?

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/392745/images/2012/pic_195406219.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/392745/images/2012/pic_195406222.jpg" class="image">


Första

Första steget till dagens dop klart!:) nymålade naglar! Ska visa bild på doppresenten sen...


Nu så

Nu är livet bra gött!!!!


Bästa

Återigen har jag världens bästa jobb! Får vara ute i detta underbara väder och dessutom testa fina Saras snygga brillor!! Vad tycks!?;)


!!:)

Gudars vad det är roligt att blogga när jag får all denna respons!!!!



Härlig

Underbara härliga ungar!!!! Detta fick jag idag!!

VÅÅÅÅÅRRRRR!!!!!


Underbart

Underbara vår är här!!! Gudars vad bra jag mår i detta fantastiska väder! Var en vända på stan idag och många gick runt utan utan jacka, tog en kaffe i solen ( bara då vill jag dricka kaffe) och käka glass!!! Härliga vår snälla va här för att stanna!!!!!!!

Kram


Helg...

Helgen över!! Hemma igen och här kommer lite bilder från underbara världscupen i Falun!!!!:) Ugglan är halvans nya danspartner! Gud vad jag skratta!!!!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/392745/images/2012/pic_194482403.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/392745/images/2012/pic_194482403.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/392745/images/2012/pic_194482484.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/392745/images/2012/pic_194482484.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/392745/images/2012/pic_194482501.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/392745/images/2012/pic_194482501.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/392745/images/2012/pic_194482753.jpg" class="image">


En dag

Så var redan en dag av två hejandes i spåret över... Det är verkligen stämning på hööööög nivå på Lugnets Ip när det är världscupen i skidor!!! Herregud vad roligt det är! Idag var vi visst tv kändisar oxå;) kameran var iofs nära men jag hoppades att vi inte skulle synas:)

Nu vila lite innan en förhoppningsvis god middag!!!!:) Imorgon hejar vi igen!!!

Kram

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/392745/images/2012/pic_194306857.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/392745/images/2012/pic_194306867.jpg" class="image">


Världscupen

Här sitter Pops och gänget;)


Fredag!!!!

Fredagsfika på jobbet!!!!!!:D


Veterinär

Sitter hos veterinären med min fina kisse!! Hon är så duktig! Men det var Inge roligt att ta blodprov! Nu har hon bandage och vi väntar på svaren... Jag känner mej orolig!

Hon har tappat päls och är helt kal med några sår.. Ringorm eller nått annat!!!!?

Håll en tumme!


Vänner

Vänner är änglar som lyfter dina fötter när dina egna vingar har glömt bort hur man flyger.....


Intensiv

Har sett fram emot "Maria Wärn" ikväll men nu går ögonen i kors efter en intensiv dag.. Och resten av veckan är fullproppad! Så för att orka med alla möten och besök här och var tänker jag sova nu!!! Imorgon ska jag infinna mej på bilverkstan kl 7... Zzzzzzzz

Sov gott!!!
KRAM


Japp!

Rätt låt vann!!!!

Det får räcka så:)
Godnatt!!!!
Kram


Klar

Laddad och klar!!!!! Nu håller vi tummarna för att det ev bombhotet mot Globen inte är på riktigt!!!


Nu kööööör vi!!!!


Mätt

Gaaaaaa länge sen jag var så här mätt! Ändå delade vi på en rätt.... Shit! Tur att det är en timme kvar till final så jag orkar med lite gott oxå!!!!!!;)

Hörs under finalkvällen!!! Eller iaf efter!


Lördag

Oh my har verkligen gjort så lite som möjligt idag! Skönt iofs... Men ja...
Har mest kollat på skidor och nu ligger jag mest i soffan för att jag ligger så skönt... Halvan tittar på trav...

Inom kort blir det hämtmat från Karisma! Mums! Sen mellofinal med allt vad det innebär;)

Vad gör ni!?
Kram


Fredagsmys

Fredagsmys och afterwork i soffan;) pizza och the voice... Det känns bättre nu men bilar ska bara funka!!!!


!!!!

Jävla skit dag!!!!! Återkommer när jag har nått bättre att säga!!!!!!!!!!


Fan

En lampa lyser på bilen och jag tog min rast för att åka förbi verkstaden, nu verkar jag vara fast här! Inga lånebilar och så mitt i allt lägger "3" ner så jag kan inte ringa heller!!!! Inte min dag!!!!! Måste ju tillbaka till jobbet!!!!! Galen blir jag!!!!!


Gött

Det blev gott!!!!:) godare än vad det ser ut;) fyllde med cream fraîche blandat ed bostongurka sen på med en god riven ost och lite körsbärstomater! Till det hemmagjort potatismos så klart! Testa:)


Middag

Redan torsdag! Veckorna springer iväg!!! Men skönt är väl det för nu är det strax helg igen!!!:)

Kom precis hem från jobbet och tänkte sätta igång med lite middag för en gångs skull! I detta hem lagas det inte så mycket mat nu mera.. Men ikväll ska jag prova fylld choritzo.. Hoppas på strålande resultat!!!

Hörs om betyg sen!!!
Kram


Betala?

Får jag betala för gårdagens efterlängtade danspass nu!? ONTi kroppen, hosta och snuva... NO NO NO!!!!! har verkligen inte tid å bli sjuk.. Men tar mitt förnuft till fånga ( efter Frida hjälp) och bäddar ner mej igen( just nu med två duntäcken) , lite halv åtta hos mej och hoppar dansen igen... Så tråkigt! Men vad gör man när kroppen verkligen säger ifrån...? Jag kanske börjar bli gammal men jag har typ nästan lärt mej när det är dags å lyssna.....!

Kram!


What?

Helt jävla slut efter en timmes pumpande!;) men det dansen gör med mej går inte att förklara med ord! På dansgolvet är jag i en helt annan värld! Underbart!

Kom hem, tog en dusch och sen hitta jag min skrytiga ( men stolt är jag) jacka från våra VM RESOR! skapar minnen, längtan och så klart stolthet! Saknar er bondbrudar!!!;)


Dans

Igår blev det ett sent besök vid graven... Skönt! Och nu efter massa med förkylningsdagar provar jag mej på dansen igen!!! Som jag längtat!!!! Nu köööööör vi!!!!:)


Nice

Vore ju trevligt om man kunde sova ut så här på helgen... Men nej då vaknar jag halv sju... Nu har jag inte ro att ligga kvar i sängen... Frågan är bara vad jag ska göra istället!?

Hoppas ni alla får en underbar lördag!!!
Vi hörs!!!


RSS 2.0