Nytt

Gott nytt år godingar!!! Vi hörs igen nästa år!

Ta hand om varandra!!!!
KRAM


Juldagen

Man kan ju ha roligare, men snart på plats!!!


God jul

God jul mina fina bloggvänner!!!!!

Hoppas ni får en härlig dag med massor med mys, god mat och klappar!

Vi hörs!!!KRAM


Expeiment

Visst blev dem ganska söta!!?

Vi hörs!! KRAM


Tassar

Idag fixas det hemma, ska snart iväg en vända och tända ljus på graven så det är fint över jul!

Har nyss fixat tassarna.. Vad tycker ni? Vet inte riktigt om jag trivs...

Vi hörs!! KRAM


Glömde!

Glömde ju visa er!!! Denna fina lapp satt på min hylla när jag kom till jobbet imorse!!!!!

Vi hörs!!! KRAM


Gött

Tomten jag vill ha en riktig jul en sån som man har när man är liten......

Nu är köttbullarna fixade och även en förhoppningsvis god kaka till mina fina gäster imorgon...
Nu återstår gofika till julafton och juldagen bara.. Det får jag fixa imorgon! Nu säger jag godnatt! Godnatt!!

Vi hörs! KRAM


Skräpmat

Man kan ju bli galen för mindre! Tredje försöket med köttbullarna lyckades, och då gjorde jag som jag tyckte - inte som receptet tyckte! Har dock inte smakat dem än så än vågar jag inte ropa hej...

Alltså jag och matlagning/ bakning är inte så bra vänner denna vecka... Just nu längtar jag efter mc Donalds, pizza eller allt vad skräpmat heter!!!

Hoppas det går bättre för er!!!

Nu är det iaf lite jullov...
Vi hörs!!! KRAM


Inte riktigt

Det blev ju inte riktigt som vi tänkt... Men ok ändå:)

Lite tejp är nått vi behöver ha hemma några veckor framöver, men det gick ju bra till slut!

Vi hörs!! KRAM


Resultat

Så där ja... Några ljus, kulor och glitter senare!!!


Julfix

Blir så trött på mej själv, varför ska jag envisas med att handla hem olika saker till jul i tron om att det ska smaka bra!?När jag gör detta år efter år och varje gång sitter jag vid bordet och undrar varför jag köpte detta hemska!!!?

Seriöst den obligatoriska "röda" osten är ju inte så mycket mer än just obligatorisk! Julknäcke smakar mycket bra hemma hos andra men inte här.. För att inte tala om den hemska skinkan jag lyckades prestera igår..

Note to myself: KÖP INTE DESSA VAROR NÄSTA ÅR!! du blir bara besviken....

Heja vilket muntert inlägg... Bättre kommer... Nu ska här kläs granen... Och smaka en eller två av mina nybakta platta kanelsnittar!

Vi hörs!!! KRAM


Nästan

Idag är det nästan som julafton på jobbet! Vi har äntligen fått våra nya jobbkläder!! Nu behöver vi inte slita på våra egna, iaf inte vår sommar och höst... Som nu är det kanske lite på gränsen om man fryser ihjäl i dem eller inte.. ( iaf jag som fryser jämt) men toknöjd med fina kläder!!! Gött!!!

Vi hörs!!! KRAM


....

Efter en lång dag med jobb, sista julklappsshoppingen, grilljering av skinka samt inslagning av en massa julklappar tänker jag säga tack och godnatt nu!! Imorgon blir det lite bakning tror jag...

Hur har ni det så här några dagar innan jul!!?

Vi hörs!! KRAM


Saknad

Jag vet inte vad jag vill skriva, jag vet bara att jag behöver skriva, så jag har ingen aning om vart detta kommer att sluta....

Idag eller ganska precis nyss var det 6 jävla år sedan jag förlorade min älskade pappa och min absolut bästa vän och min förebild...

Jag har jobbat med mej själv och alla känslor och tankar under en tid nu, ändå blev denna stund och dag nått helt annat än vad jag tänkt! Jag känner mej halv och hela kroppen värker av saknad! Jag ser alla fina bilder och minnen framför mej... Gråter en skvätt och skrattar åt allt fint!

Saknaden är enorm och kommer nog alltid att vara det.. Men med små långsamma steg kanske jag någon dag lär mej att hantera detta... Jag minns ju ändå allting vi hade med KÄRLEK OCH VÄRME...

Min älskade fina pappa, jag saknar och älskar dej så fruktansvärt mycket!!!
Massor med kärlek till dej min finaste vän....



Mys!!!!!!

Världens mysigaste!!!!


Jul

Nu är julgardinerna uppe:) kanske får jag lite mer julkänsla då!? Här ser ni före och efter bilder dock vet jag inte vilken bild som kommer först då denna blogg lever sitt egna lilla liv....men ni ser nog vilken som är vilken;)

Nu myser vi i soffan med chips dipp och finbesök från skara!!!

Vi hörs!!! KRAM


!?

If you leave me can i come too....? 


Why?

Varför kommer vissa av bilderna flera gånger...???????

Jag tror att ni fixar att skrolla upp och ner så det är lixom inte med flit!!!!


Bättre

Idag har vi haft vernissage på jobbet, det blev verkligen lyckat och barnen var stolta över sina konstverk!!:)

Ja ni det är en bra fråga varför man ska ha en dragkedja som man kan dra ända upp, kanske så att folk kan stänga in mej när dem tröttnar??

Som sagt det bästa jag köpt!! Snyggt eller inte spelar ingen roll den är hur skön som helst!!!

Ikväll kände jag för mys och lite lyx..så då unnar jag mej att lägga mej i sängen tidigt och bulla upp med massa kuddar och läsa det senaste nummret av topp hälsa!

Vad är lyx för er!!???

Vi hörs!! KRAM


.....

Så kan det gå... Godnatt då;)

Mitt bästa köp... Jag skojar inte!!!

Vi hörs! KRAM


Minnet

Glöm inte prata med rörmokaren!!!! Ok;)

Denna blogg blev helt plötsligt en minneslapp till någon jag tycker väldigt mycket om... Ska dock inte hända igen!!! bara en gång till....

GLÖM INTE RINGA RÖRMOKAREN!!!

Vi hörs!!! KRAM


Stolt

Ikväll är jag en riktigt stolt fröken, barnen fixade detta med lucia alldeles fantastiskt!!! Dem är grymma och gör mina dagar härliga!!!

Trött som en bäver så lägger mej och läser topphälsa... Vi hörs! KRAM


Drömmare?

You may say i'am a dreamer but i'am not the only one......




Ikväll är jag förbenat täppt i näsan och sur på klumpen jag bor med... Jag vill se en film, helst inte själv för en gångs skull men neeeeeeeeee!!!!

Återkommer kanske lmorgon efter årets luciatåg:) nu ska här målas naglar och leta fram tomteluvan och glitter!

Vi hörs!!! KRAM 


Länge sen

Länge sen jagskrev på riktigt här... Inatt räknas inte!! Igår hade jag en toppen dag med Johanna på stan:) och kvällen spenderades i soffan med massor med snack! Bild kommer när jag lyckats fånga henne med kameran...

Idag har jag och Carita bakat och bakat men nu finns det lite julgodis iaf:) 

Vi hörs! KRAM 


Fina

 kärlek.....


Illa

Hur har ni det i snöovädret?? Själv tycker jag att det är ganska mysigt, barnen på jobbat jublade av lycka när vi sa att vi skulle ut och leka i snön! Vi åkte pulka och gjorde snöbollar! Deras aniktsuttryck när jag sätter mej i pulkan och åker ner för backen går inte att beskriva med ord men sen tycker dem att det är jättekul!!!;)

Just nu ligger jag inne och myser mår dock illa som tusan så jag hoppas verkligen att det är ett trötthets symtom och INGENTING annat! Hör rykten om magsjuka i halva stan, det klarar jag mej utan.... Bläää!!!

Vad gör ni??vi hörs!! KRAM


???

Jag vet inte vad jag ska skriva här för att ni ska vilja läsa och kommentera....tips?

Tror jag tackar för mej, iaf för ikväll, ögonen svider och efter en öppning igår och en stängning idag ger jag mej på öppning imorgon igen... Känner mej trött och helt slut.., men snart är det jul och det innebär massor med skinksmörgåsar, godis och framförallt massa must,lussebullar och pepparkakor och en himlans massa mys!!!!

Vi hörs! KRAM


Mys!!!

Mys bebis!!!! Kärlek på hög nivå!
Delar med mej av denna bild så hörs vi ngn annan dag...KRAM


Måndag

Kl är strax före 06 det är måndag morgon, jag har varit uppe i en halvtimme och är redan på dåligt humör.... Först och främst känns det som jag varit vaken halva natten. Sen när det är dags att gå upp ser jag fram emot min dagliga varma dusch, jag är alltid så frusen på morgonen....ställer mej i duschen och inser att det bara kommer kallvatten!! KALLVATTEN strax före 6 en måndag är inte min grej!!!

Se det positivt, nu kan dagen bara bli BÄTTRE!!! vi hörs! KRAM


Hem

På väg hem efter en heldag i Göteborg!! Vädret va inte det bästa men det blev uppehåll när Liseberg fick besök av oss:) gött!

Vi hörs!! KRAM


Effektiv

Ja jag tror ibland att effektiv är mitt andra namn;) slutade runt halv fyra och har redan bakat pepparkakor!!! Är lite besviken dock.,,jag köpte ju färdig deg och i år prövade jag "Gilles"...jag tycker att den smaka jätte konstigt, ngn krydda eller nått som jag inte kan placera! Har ngn av er testat den? Vad tyckte ni isf?? Det färdiga resultatet smakade bättre, men att äta deg hör lixom till så då blir man ju besviken om den smakar konstigt....


Haha

Så här kan det bli om flera tror att dem har fredagsfikat på jobbet;) mysigt blev det iaf!!!


RSS 2.0