Förlovningsdag:)

Yes, idag har vi varit förlovade i 2 hela år! helt sjukt vad tiden går fort, tyckte nyss vi var i Göteborg nere vid vattnet, och på hotellet där taket rasade ner....=)

Vi ska ut å käka ikväll och sen blir det nog brasan vid slottet och fyrverkerier! Mys!

Älskar dig Danne!

Puss och kram!


När livet känns lite si så där..

*Åtminstone 2 personer i världen älskar Dig så mycket att de skulle dö för Din skull. 

* Åtminstone 15 personer älskar Dig på något sätt.

*Den enda anledningen till att någon hatar Dig, är att de skulle vilja vara precis som Du.

*Ett leende från Dig kan ge lycka till vem som helst, även om de inte känner Dig.

*Varenda kväll tänker någon på Dig innan den somnar.

*Du betyder allt för någon.

*Om det inte vore för Dig, skulle någon inte leva nu. 

* Du är speciell och unik. 

* Någon som Du inte ens vet existerar, älskar Dig. 

*När Du gjort ditt livs största misstag, kommer det något gott ur detta också.

*När Du tror att hela världen vänt ryggen åt Dig, titta en gång till, det är troligtvis Du som vänt världen ryggen. 

* När Du tror att Du inte har den minsta chans att få som Du vill, får Du det inte heller. Men om Du tror på Dig sjäv, får du exakt som Du ville, förr eller senare. 

* Kom alltid ihåg komplimanger du fått, glöm alla otäcka gliringar.

*Tala alltid om vad Du tycker om folk till dem. De mår mycket bättre, om de vet. 

* Om Du har en underbar bästa vän, ta Dig tid att låta vännen veta att denne är underbar
.


Mycket fina ord som jag fick av en kär vän!!!;) Som jag vill säga till många av dem nära mig! TA ÅT ER!!!!
Puss



Helg...

Helg igen, tyckte nyss att jag skrev det...men så är det...tiden verkar gå fort när man är vuxen. Förr i tiden var 2 veckor hur länge som helst....nu går det snabbt som jag vet inte vad...
Igår kväll var det Ösk-match dock inte vidare kul när de förlorade....Idag har jag och mammi varit på stan köpte en vit kofta som jag ska ha över en klänning på Jens student! Tror jag längtar lika mycket dit som jag gjorde till min egen....Ska bli trevligt att träffa släkten, blir juh inte alltför ofta eftersom de bor i Skellefteå...

Helgen blir nog lugn, ska träffa lite kompisar imorrn och bara ha det bra! å söndagar brukar bli långa och ibland sega...speciellt efter att nån av oss varit ute på lördagen...så får väl se vad som händer....

Känns konstigt att vara klar med arbetet....känner mig rastlös när jag inte måste plugga hela tiden...tänker iaf inte börja på nästa delkurs än...känns lite väl onödigt, nu ska jag bara vara ledig några dagar iaf!

Nu ska jag ta mig ett glas iskallt vatten och sätta mig på ballkongen!
Puss


Äntligen klar...

Äntligen klar med mitt arbete, vilket betyder att man är mer eller mindre ledig från skolan ett tag nu! så skönt speciellt med våren utanför fönstret! Nu kan man vara ute hela tiden! Underbart! Bara inte allergin blir alltför jobbig i år så känns allt toppen!

Ikväll ska vi på middag hos mammi! ska bli trevligt! ska ta en cykeltur dit i eftermiddags solen! tror det räcker med en tröja! Å så luktar det grill ute! vill oxå kunna grilla, tyvärr får man ju inte det när man har ballkong...surt...så nu vill jag flytta till nått lite större, så man kan ha en liten uteplats eller en större ballkong där man kan ha en elgrill iaf!!!

Nu måste jag fixa till mig, så jag iaf ser ut som en människa...tyvärr är förkylningen ett faktum idag...mindre skoj...

Kram



Helgen...

Yes då var det söndag igen...inte klokt vad det går fort, för fort!! Men helgen var väl helt ok...fredagkvällen spenderades hemma med pizza och tv...igår var vi på stan en sväng köpte presenter till Nattis och käkade lunch. Kvällen styrdes till nattis och Johan för förfest med gamla dansgänget! Helt ok..sen blev det en drinkrunda på loungen mys mys! och sen vidare till klaras. Inte överdrivet mycket folk men det funkade....ställde mig frågan varför de spelar signatur melodin till bumbibjörnarna på krogen...men det var kul det var det!

Idag har det inte blivit så mycket gjort...gick inte upp förän vid ett tiden och sen blev det lite plugg...(tro det eller ej). Nu ska jag kanske gå å inhandla lite mat...vad vet jag inte...fil och flingor eller en god köttbit...Danne får bestämma....;)

Puss puss

( hade för övrigt skrivit ett långt inlägg här tidigare idag, men det försvannnnn!!!!!)


Sant...

Låg och funderade i natt när jag inte kunde sova...jag saknar min älskade pappa! så mycket så att det gör ont. Det är sjukt konstigt hur man kan lära sig hur man ska hantera vardagen utan en människa som man trodde att man inte skulle klara sig utan....Pappa finns med mig i allt jag gör det vet jag! Men självklart skulle jag mycket mycket hellre ha honom här, på riktigt!
Ibland ser jag bara den där jävla jobbiga sista veckan i mitt huvud och hela världen bara rasar samman! Jag önskar så att jag iaf skulle kunna spola tillbaka tiden å få säga allt jag inte kunde säga då....då skrev jag bara...önskar att jag hade fattat då att det var min sista chans....nu har jag bara massor av kärlek inom mig, kärlek och längtan efter min älskade pappa! Skulle göra vad som helst för att få träffa honom igen....vad som helst!!!!
Det är ingen som känner mig som han gjorde, ingen som jag kan prata med på samma sätt, ingen kommer någonsin ta honom ifrån mig! Han har alltid den största platsen i mitt hjärta!!! Jag vill bara få krama honom igen, hårt och länge! Önskar så att han var här...att allt var som det var förr...för länge sen, men att jag ändå hade det jag har idag....men att jag fick vara med honom....Min älskade pappa!!!!


Fan, saknar honom så otroligt mycket! det kommer jag alltid att göra! du finns alltid med mig pepsi i allt jag gör!!! ÄLSKAR DIG SÅ MYCKET


Söndag...

Som jag skrev förra veckan så går helgerna alldeles för fort! De bara säger poff så är det söndag....surt faktis riktigt surt!

Igår var vi på stan en stund ingen höjdare med tanke på vädret, regnet öste ner och så blåste det isvindar! Bläää men det var mys iaf på sitt egna lilla vis. Käkade lunch på njuta och sen köpte vi nya gardiner till köket. Dags att ta ner de röda sen jul nu lixom....;)

Idag har vi vart ute på landet och sen åkte vi till mammi och kolla på Ösk- matchen på tv. Det var faktis en riktigt spännande och rolig match! Längtar redan tills på onsda då de spelar hemma igen! ( jag är INTE ironisk så de så!!!)

Nu ska vi strax fixa lite käk tror jag..sen blir det nog deg i soffan resten av kvällen.

Här är det andra super läckra draperiet;)

image33

Bluebox.se

Hitta detta fina duschdraperi på bluebox.se lite skoj om man har folk hemma oxå, så har de nått att läsa i badrummet...hahah....fast det finns väl finare....fler exempel kommer senare....om duschdraperier verkligen intresserar nån...men men kul att det finns massa olika iaf=)

image32

För er som inte ser vad det står så är texten....

"Us shower curtains are like doctors and gynaecologists, there is simply nothing we haven´t seen before. Standing under the warm pulsating jets of water without your clothes on, we can honestly say the mystery, like Elvis, has well and truly left the building. So you can forget holding your stomack in, don´t worry about your hairy back, your third nipple, your larger than average feet, your smaller then average... Actually, on second thoughts you should worry about that, and instead concentrate on getting clean and fresh, and pray that no one goes and flushes the downstair´s toilet and effects the water temperature. owwwwww! oh, too late."

Lek å bus landet...

idag har jag varit lite barnvakt så jag tog med mig lillgumman till lek och bus landet! Å herregud vilka ytor att leka på=) Hade riktigt kul...så om någon kommer att ha träningsvärk imorrn så är det jag!
Det var roligast att hoppa på dem stora stutsmattorna....sjukt låter det men jag kände mig som ett litet barn igen...

Det var många som gav mig ett leende när vi gick förbi...antar att dem tror att jag var hennes mamma...då fick jag öva mig lite på den biten oxå, det va mys!
vi är ju faktis lite lika...fast egentligen inte...

Det gulligaste var juh de små ettåringarna som hoppa (med hjälp av föräldrar så klart) på stutsmattorna, de skrattade precis hela tiden, å hur gulligt låter det inte!!!!???

Nu håller vi på å städa...(eller mest Danne) och sen måste vi nog handla lite käk...idag är det juh fredag så då får jag unna mig nått annat än gröten...Men inget godis eller nått...hur nu det ska gå...
Men har man bestämt sig så har man....!

Piratskeppet

Middag

Idag har jag pluggat hela dagen...eller iaf mer eller mindre...gick segt så fick roa mig med andra saker oxå...typ tv, å sova....hmmm....men men hoppas på mer krafter imorrn...

Ska börja fixa till mig lite nu...sen ska ja gå ut och äta middag med min älskade mammi! Ska bli jätte mysigt, känns som det var evigheter sen vi sågs ordentligt. Så ska skynda mig nu...blir iaf en grekisk resturang, det brukar alltid bli bra!

Har ett and par som flyttad in precis mitt emot vår ballkong=) Väntar på ungarna....dem e så söta när dem går runt här nere och ställer sig framför alla bilar när dem ska köra...så dem inte kommer iväg..hahha viste inte att folk hade så stor respekt för änder....

KRAM


Nora...

Idag har vi varit i Nora å pluggat! Mysig liten stad! Var på en förskola och intervjuvade en pedagog...det är sånna som hon som får mig att toklängta tills jag pluggat klart, Så man bara får ge sig ut till alla goa små ungar!!!!

Började även mitt nya liv idag...jappz det är sant! idag har jag skrivit upp allting jag käkat och sen kan jag se vad det r för skit som jag ska ta bort=) Alltid en bra början!

Imorrn blir det iaf gröt med hallon till frukost! å kanske en grov macka med kalkon och keso. Nice....så nu vet ni det oxå;)

Nu ska jag kramas lite grann tänkte jag....KRAM KRAM





Surt...

varför går det inte att lägga upp bilder man tagit själv???? för att de e för stora...men det går att ta miniatyr men det går iaf inte att ladda upp dem....någon som vet?

Ville läga upp en fin bild på mig å älsklingen...men men hoppas det funkar snart iaf...

Älskar dig mest av allt hjärtat! du är mitt bästa!
PUSS bara till dig;)




SIRI        DANIEL  =  SANT

helgen är över...

Tänk om veckorna kunde gå lika snabbt som helgerna...gudars va bra det skulle vara då=) Helgen har iaf varit toppen! maten va god i fredags och jag hade iaf lite tur på travet igår=) Bättre tur än i det där förbannade chokladhjulet iaf...
Fastnade där några gånger...det kostade bara 2kr...men desto mer spelar man juh då...jag ville verkligen vinnan...men jag borde väl ha lärt mig vid det här laget att jag aldrig vinner på sånt där!

Idag sov vi länge sen åkte vi en sväng till Lager 157 å där blev det en tröja...sen vidare till Marirberg där vi för överigt bara gick ett varv..(som vanligt) och sen in på coop å handla...Blev lite onyttigt Mc Donalds på vägen hem..och nu ska jag plugga och Danne e hos en kompis å kollar på Ösk-matchen. Jag får vänta till hemma matchen på torsdag...det räcker nog för min del;)

Nee nu plugg dags...som vanligt...(tycker jämt det är plugg dags....)

Puss  puss




Ingen bra rubrik...

Ehhhh kom inte på någon rubrik alls...men den där får la duga....Ikväll har jag och Danne käkat plättar (i köket) det vill säga utan tv! Det va jätte mysigt och vi pratade om allting hur länge som helst...=) Det gillade jag....Måste äta i köket oftare det är bara då vi verkligen verkligen pratar om allt, vi har faktis riktigt intressanta diskussioner;)

Helgen är väl så gott som planerad nu iaf...imorrn kväll blir det resturang besök på La pampas! Ska bli mys och gott. Vi har aldrig varit där bara vi två, så det känns kanoners!

Lördag blir det antagligen trav i Eskilstuna! Blir roligt, Danne och deras gamla häst ska vara med då, alltså jag tror inte den e så gammal men de är deras "gamla häst".

Söndag blir nog lugnt...kanske lite plugg....Det är ju Ösk match på tv iaf...får se hur intressant det blir för mig...

Nej kanske ska sätta mig en stund hos baby och kolla lite på efterlyst strax...

Puss puss
Plättar med glass och bär....eller lite sylt...;)

Skönt...

Guuuuud vad det är skönt med vår! var nyss ute på långpromenad/joggingtur (!!!) hur skönt som helst var det! Tog en kort paus där vid slussen och bara satt å slappna av och lyssna på fåglar och vattnet! Underbart!!! Tycker nog mest om våren, när man kan börja gå utan jacka å solen värmer...nästan bättre än sommaren...skulle vilja till havet nu...tänk om man bodde där nere på västkusten och bara kunde gå ner å sätta sig på klipporna och bara njuta!

Snart ska man gå å handla lite käk...undra vad jag ska hitta på idag....kanske pannkaka...det är ju ändå torsdag;)
samtidigt är jag lite sugen på kyckling...men de kanske det får bli imorrn iställe....för då är det fredag....;)

Nej nu måste ja skärpa mig och göra lite nytta=)

Puss puss



Äntligen....!

Äntligen går det att komma in hit å skriva lite grann=) Bara för att jag egentligen inte har tid å sitta här...borde läsa...men men nu funkade det så det gäller å passa på....

Vad har hänt sen sist då...en lyckad klassfest här i lördags! hade sjukt kul! sen bakis hela söndagen å sen blev ja sjuk....kanoners....antar att jag börjar bli gammal å inte tål att festa längre;)

Igår skulle pappa ha fyllt år...det var en jobbig dag...varken mamma eller Jens va hemma så jag drog med mig Anders till graven med blommor å kort å ljus...blev jätte fint när vi var klara där...=) Så det kändes bra iaf...

Idag har jag inte hunnit gjort så mycket...datorn krånglar och sen måste jag läsa....igen...gör ju inget annat för tusan...jobbigt är det. Men i helgen ska jag vara ledig, vill vara ledig...en hel helg med min Danne! Vi ska ha det såååå bra!

Jag är iaf på om dansläger i sommar Frida=) vore inte helt fel! Saknar oxå United Feet tiden, skulle vilja uppleva VM i oslo en gång till, bara för känslans skull! Spänningen och glädjen när vi kom till final! Underbart! Vill samla ihop hela gänget å köra Bond en gång till och återuppleva alla gammla minnen! vi hade det så bra, allt var så bra! Varför slutade jag dansa...?????Jag älskar det juh....

Här skulle det ha varit en bild, men det tog för lång tid att ladda upp den....synd...den kommer sen...på mig och Frida;)


RSS 2.0