Över...

Mina känslor imorse var allt annat än okey...var såå sjukt nervös och kunde verkligen inte sitta still..satt i skolan å trummade på allt och alla...(förlåt Lottis) och sen blev kl 10.15 och då var det dags....

Vår examinator gav ett väldigt bra första intryck på oss, de kändes bra! Opponenterna var snälla och allt gick super bra. Heja vad bra det gick alltså...fick kompletera ett par små saker..typ omformulerande av någon mening och ngn refrerens..that´s it! i övrigt tyckte examinatorn bara att arbetet var intressant å välskrivet! De frågor hon hade var i stort sätt ingen kritik utan mer frågor av nyfikenhet och intresse hon ville veta mera...:)

Så nu är det ändrat och klart och uppsatsen är inskickad igen..förhoppningsvis får vi tillbaka att den nu är klar:)

Tack Fatima för detta halvår! Vi fixade de till slut, uppförsbackar har de lugnt varit ibland..men nu sitter vi här..snart är vi klara å nöjda kan vi absolut vara! Tycker så mycket om dig!Puss!

Ikväll ska ja nog bara slappa...ska ev titta lite grann på de arbetet vi ska opponera på, man kan inte riktigt släppa allt än...men snart så!!!

Hoppas ni har haft en bra dag!?
KRAM 

Kommentarer
Postat av: Fatima

Hej vännen,

Tack själv! Det har verkligen varit en händelserik resa men vad vi har lärt oss!!! Jag ångrar inte detta och känner att vi verkligen har fått möjlighet att lära känna varandra. Hoppas nu att vi fortsätter med det och äntligen kan börja umgås utan att behöva tänka på en massa referenser och formalia ;)

Tycker om dig massor, puss å kram!

2010-01-11 @ 19:40:40
URL: http://misssnoopy.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Jag visste att ni skulle klara er utmärkt =)

2010-01-12 @ 21:54:17
URL: http://robotteknik.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0