Snart över...

Snart är denna hektiska vecka snart över, skönt det för jag är otroligt trött....nog om det!

Fick sluta lite tidigare idag då jag var uppe med tuppen och öppnade imorse. Kom hem vid 15 tiden, Danne var hemma å var sjuk både igår och idag så passade på att njuta av att han var hemma när jag kom hem från jobbet! Det händer inte ofta ska jag säga!

Hade tänkt att åka iväg och gymma innan arobicpasset kl 17 men kom aldrig så långt...det fick räcka med ett pass idag...provade ett nytt pass, vilket var ganska skoj! men hon som var ledare var ganska trist...jag behöver någon som är peppande och skriker å tjooar när jag ska träna..men men...får ge det en ny chans nästa vecka...hon kanske bara hade en dålig dag?

Kom hem vid 18.30 tog en snabb dusch och sen var det dags för tvätt....uscha vad det är tråkigt! Speciellt när man måste springa upp å ner i de här förbannade trapporna oxå...bläää!

Har spenderat min torsdagskväll med att uppleva gammla minnen, jag har kollat på hur mycket dans som helst! gudars vad jag saknar den där tiden...kan vi inte bara spola tillbaka och få gå igenom det en gång till? satan vad jag skulle njuta då...jag känner mig (för första gången när jag ser detta) stolt över hur sjukt bra vi faktikst var!!! vi var rikitgt riktigt bra! Jag saknar dansen, vännerna och till och med att jag inte hade tid för nått annat än att träna! men herregud...Världsmästerskapen i Oslo 2004 once in a lifetime! Minns när vi fick veta att vi gått till final!!!! vilken känsla! jag ler bara jag tänker på det....saknar den där känslan...saknar att dansa som vi gjorde då....och som vi gjorde det sen....6:a på VM är sjukt bra! första svenska formationen som tagit sig till VM- final...grymt;)



ETT MINNE FÖR LIVET- UNITED FEET



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0