Helg:)

Igår kväll blev de fotboll iaf...de va helt okey men kallt! de blir verkligen svinkallt nu på kvällarna så ja antar att hösten är här....Kom hem efter 21 någongång å då blev de lite käk och tv...sen slocknade ja ganska tidigt då ja va helt slut efter en HEL dag på marieberg med Fatima! Hittade inga kläder mer än ett par stickade strumpor och så lite annat smått och gott från Panduro:)

Idag har ja varit en sväng på stan igen, medans Danne va ute å fixade med lite papper till deras nya häst. Jag  hämtade ut nya linser och fick med ett par super söta linnskoppar som ser ut som grisar:) sen blev de även 2 bas toppar från HM och lite mer smått och gott från Panduro...shit ja kan verkligen inte gå in där utan att komma ut med nått....kanske ska sluta gå in där...neee de e min NYA HOBBY!!!:)

Nu har vi varit en sväng på sjukhuset för att hälsa på farmor, hon va pigg och glad så vi hoppas att hon får komma hem snart!:) Nu ska ja ta mig lite fika och göra Danne sällskap i soffan även om de e trav som gäller:) Vill ju mysa med honom...

Ikväll blir de Lördagsmys:) med god mat, chips och en Wallanderfilm, de blir bra det!
Hoppas ni har en super bra lördag!! vad gör ni???

KRAM

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0