Helgen...

Skit pommes Måndag igen och skolan är igång som vanligt...helgen har varit riktigt bra. I fredags kväll var vi bara hemma och slappade och käka pizza...(bra eftersom ja käka på mc donalds på dagen....hmmm) Lördagen började med att vi städade lägenheten och fixade lite inför kvällen. Sen drog vi till ikea och marieberg och fixade mat...vid 17 tiden kom Fredrik, Carita och Leo och vi käkade en god trerätters ihop:) Vi hade komponerat ihop en förrätt med heta räkor på rostat bröd en huvudrätt som bestod av Kreolsk gryta vilket innebär bland annat fläskfilé,syltlök,oliver och grädde. Med ris till. Efterrätt blev de en kladdkaka med grädde....helt okey alltså:)

Igår var vi först en sväng i Vintrosa på fm och snackade lite och sen åkte vi vidare till Karlskoga där Danne skulle köra häst!:) första gången han körde själv, de gick bra och han kom hem levande:) Själv fick ja prova på att rida:) super skoj va de och hoppas att ja får chansen fler gånger. igår började ja på den fina shettlandsponnyn "Primör". Nästa gång blir de kanske en större variant.

Idag blev de plugg för hela slanten..till och med innan skolan va ja igång å läste här hemma...sen lunch och förseminarie med tjejerna och sen seminarie som va helt okey.
Nu ska ja strax fixa lite käk och sen blir de nog en tv-kväll.

Puss och kram på er!



Primör
Bild: Anna hultkranz





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0