Helgen..

Då var helgen snart över igen, och den har gått fort..precis som vanligt. Fredagskvällen bestod inte av nudlar som jag från början tänkte..utan det blev tacos och let´s dance istället. En tidig kväll blev det då vi skulle gå upp vid sju tiden igår, lördag.

Gick upp och gjorde oss i ordning och drog iväg till idrottshuset och AIF- cupen. Tittade på fotboll i stort sätt hela dagen, tyvärr gick det inte så bra för laget vi var där för att se. BK Forward. Kom hem vid fyra tiden tror jag och kvällen blev lugn...bara lite tv och så läste jag lite i min bok som jag fick när jag fyllde! Just love it!

Idag söndag som vi jätte länge...tror inte jag gick upp förän halv 12....hmmm...sen var det lite skidor på tv. Vid kvart över ett åkte jag till gymmet med Kristin. Himlans massa folk idag så det var lite trist...får träna lite längre imorrn.
Nu har vi precis stökat ut julen och jag ska snart smuggla ner granen till soporna...bäst att göra det när det är mörkt...hehe. Fast förra året la typ alla sina granar där..så det gör nog inget...sopgubbarna kanske tar med dem...

Sen blir det nog till att titta på tv och mysa...söndagar är faktis riktigt mys!

Puss och kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0