Höstkläder...

Träffen med Frida igår var mycket lyckad! kändes inte alls som de va flera år sen vi sågs! pratade på som de vore igår:) toppen tjej är vd de är!!!:)

Idag sov ja ganska länge...halv tolv va jag på plats på spahuset för att göra en pedikyr som ja fick i julklapp:) På tiden att den blev gjord...de va super skönt! speciellt massagen på fötter å ben! då slappnade jag verkligen av! Sen är jag ju ganska kittlig så när hon skulle fila så ryckte de ganska rejält i mungiporna:) haha

Vid ett tiden blev de lunch med Susanne och kicki på Hellas, satt där å prata i flera timmar...gudars vad tiden går när man har trevligt! sen blev de till att jobba en stund, vi gick en sväng på stan. Efter de träffa jag Mammi en stund då hon va tvungen att vara smakråd:) hittade en jätte fin kofta på spirit och den fanns i både grått och svart...dock i olika storlekar...ville helst ha den i grått men S va lite stort så de fick bli en XS i svart istället:) funkar bra det med!!!

Nu ska jag grädda lite pannkakor:) mums! Danne är på travet! jag har köpt en fin rosbukett till honom som en lite present på vår 4års dag!!! 4 år! skit vad fort det går!!! men de har varit 4 super fina och bra år! alla har väl sina dalar i ett förhållande men vi har klarat av dem med! Älskar dig så mycket min fina Danne!!! Puss och kram bara till dig!


Kram på er andra oxå:)


Kommentarer
Postat av: Anonym

GRATTIS!!

2009-08-27 @ 19:01:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0